אני זועמת - אני מגזימה בתגובה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסיפור כזה
    אתמול באתי לקחת את דניאלה היא קפצה עלי מאושר באנו להתחיל להתארגן פתאום היא מספרת לי שבחצר היא קיבלה מכה באוזן הסתכלתי על המטפלת שהיתה לידי והיא אישרה את סיפורה של דניאלה שאלתי איך היא קיבלה אם היה משהו חריג? המטפלת אמרה לי שדניאלה בכתה האוזן היתה אדומה מאוד ושמו לה מיים שאלתי איך קרה וממה אמרו לי שזה קרה מן המגלשה הן לא יודעות איך ומה היתה הסיטואציה שזה קרה כי הן לא היו ליד המגלשה

6 תגובות
עמוד 1
  • את צודקת!!!!!!!!

אני עטובדת במערכת החינוך, וגם בתור הורה וגם בתור מורה אני מבינה ומסכימה וגם מיישמת, שכמו שטורחים לציין את העובדות הפחות נעימות להורה, חובה גם לשתף בעובדות שכנגד!! (מחמאות/דברים שקרו לילד וכו)

סופר חשוב!! לדעתי גם חלק מהתפקיד..

• אני חושבת שאם ככה את מרגישה את צריכה לגשת לגננות ולדבר איתן וכמובן לבקש שיעדכנו אותך בכל דבר גם אם זה נראה להן לא רלוונטי.
  • הגננת של הבן שלי לא יכולה לסבול אותי מרוב שאני חופרת לה!!!
    אפילו בערב אני מתקשרת אליה אם אני מוצאת סימן כלשהו על גופו של הילד..כחול,נשיכה או שריטה שלא שמתי לב לזה שהוצאתי אותו מהגן...
    גם לטוב וגם לרע..
    חוץ מזה,שאם קורה משהו,ולו הדבר הכי קטן,היא מתקשרת אליי בצהריים-כשהם הולכים לישון ומעדכנת. גם אם הוא עשה או שעשו לו או נפילה לא משנה מה.
    את חייבת לומר מה שאת מרגישה .אחרת,יראו שלא אכפת לך וימשיכו להעלים עין ולא לספר לך כלום.

• אמממ... נראה לי שאת קצת מגזימה בתגובה במקרה הנקודתי הזה, אבל כנראה שיש לך מטען רב על המעון הזה בכלליות...

• לא מגזימה בכלל ! ויותר מכך, מנסיון, גננת שטורחת לשתף הורים רק בדברים שליליים נוהגת כך גם עם הילדים. היתה לנו גננת כזו שמעולם לא החמיאה לילד, גם לא בפניי, עד ששאלתי אם הוא לא עשה אפילו דבר טוב אחד ? אפילו לא ציור יפה ? אז היא אמרה שהוא השתדל... הנה, פרקתי גם את הכעס האישי שלי...
    כמובן שעברנו גן...
  • את צודקת ולא מגזימה בכלל, אני חושבת שהדבר הכי חשוב במסגרת שבה הילד נמצא זה שיהיה שיתוף הדדי מלא בין ההורים למטפלים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה