היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש פה בנות שעשו הסרת משקפיים בלייזר? דרך מי? האם מרוצות? כמה עלה לכן?
כבר כמה שנים אני רוצה לעשות ותמיד משהו עוצר אותי.
7 תגובות
עמוד 1
אני עשיתי דרך אמריקן לייזר מרוצה בטירוףףףףףףףף זה הדבר הכי טוב [אחרי תאיר כמובן]
עשיתי בהדסה אופטימל בירושלים ואני גרה בחיפה ופשוט שווה כל שקל ואת כל הנסיעה והנסיעות אחר כך לביקורת.
הם מדהימים!
אני פחדתי ממש לעשות כי יש לי עיניים כחולות ענקיות כאלו ונורא חששתי שחו"ח משהו ישתבש והן ייהרסו... אבל בסוף אזרתי אומץ, הם עושים בדיקות כל כך יסודיות, התחלנו חמישה חבר'ה וסיננו אותנו עד שהגיעו לשתי בנות שנשארו אני ועוד מישהי- לא מעניין אותם הכסף, הם לא לוקחים סיכון אם את לא מתאימה לניתוח.
תקשיבי זה פשוט מדהים, כשהרופא סיים לנתח הוא הרים אותי ולראשונה אחרי 20 שנה של משקפיים (מגיל 6!!) במספרים כמעט עיוורים (9 ו-10 עם צילינדרים בכל עין) אני פשוט בכיתי בטירוף שאני יכולה לראות.
זה ממש מדהים איך זה משנה לך את החיים.
תעשי רק שם, כל שאר המכונים אני פחות אוהבת כי שם אמרו לי שאני מתאימה לסוג מסוים של ניתוח והדסה אמרו לי שזה בכלל לא מה שמתאים לי פשוט זה היה יותר יקר והם רצו את הכסף שלי כנראה...
בהצלחה אה ולשאלותייך- עלה לי 11000 ש"ח לפני שנתיים אולי ירדו מחירים מאז ותלוי גם איפה את מבוטחת באיזה קופה. יש השתתפויות.
חברה שלי עשתה גם לפני שנים..אני בספק שהיה לה הכסף לשלם 6500 אלף..אז יכול להיות שזה תלוי בבית חולים ובסוג הניתוח ואולי גם במספר בעיניים. בכל מקרה לדעתי זה שווה אם זה דבר שמפריע לך.