אוףףף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזהירה מראש - זה הולך להיות ארוך...
13 תגובות
עמוד 1

• מאמי

• קבלי מלא כאלה חיבוקים וירטואלים
  • תודה בנות

• יולי
    כמו שויקי אמרה, יש אנשים שיותר פתוחים ויש כאלו שפחות.
    לדוגמא סבתא שלי היתה אומרת לי שאני חייבת להפסיק להניק את אורי בגיל 10 חודשים כי זה כבר יותר מדיי.
    הסברתי לה שהיום הטכנולוגיה והרפואה יותר מתקדמים. ויש יותר ידע וכו וכו וכו.
    והיא הבינה. היתה מזכירה את כל נושא ההנקה רק פעם בחודש (במקום כמה פעמים ביום).
    תנסי להגיד סבתא תודה, אני שומעת את העצות שלך. אבל תעשי מה שאת יודעת ומרגישה שטוב לבתך

[

• קודם כול
  • כמו שליאת וליבי אמרו- תגידי לה "נכון את צודקת איך לא ראיתי את זה עד עכשיו"
    ואז תעשי מה שבא לך..
    אל תתגונני מולה, תגידי לה שככה את עושה ונותנת לה גם דג חריף אם בזה היא מאמינה, ובעצם תמשיכי איך שנהגת לפני.
    לי יש אמא כזאת.. שחושבת שלפני 24 שנים כשאחותי נולדה האבולוציה הפסיקה ומה שידעו אז הוא הנכון ושאר הדברים שאומרים עכיו הרופאים הם לא יודעים כלום וזה שטויות.
    ל א ל ה י ת י י ח ס !!!!!!

דברו איתי בפייסבוק

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לי אין סבתא...

אבל אמא שלי בת 63 ואני דיי מקבלת את אותם דברים ממנה..

אני חושבת שזה קשור גם לחינוך ה"רוסי" של פעם ולעוד הרבה דברים...

אני תמיד צוחקת לעצמי שאם אמא שלי אצלי ואמילי בוכה אז זה "בגלל שאין לי מספיק חלב", ואם חמותי אצלי ואמילי בוכה אז זה תמיד בגלל ש"היא עשתה קקי"

וכשאני משכיבה אותה לישון והיא בוכה אז שתיהן ישר קופצות ורוצות לקחת לידיים.

את אמא שלי אני כמובן מעיפה באלגנטיות, אבל לחמותי עדיין לא למדתי להגיד שתעזוב אותי (כמובן בצורה יפה).

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד הוא שצריך לבלוע ולעבור הלאה...

אבל אני לא מקשיבה לעצות של עצמי כי זה מאווווד קשה...

אז קבלי רק המוןןןן
  • תודה לכן, הצלחתן לעודד אותי...
  • יווווווווווו זה אמיתי?
    אחד לאחד סבתא שלי - וכל מה שמתרחש בנינו

חוץ מזה שהיא אפעם לא נפגעת, תמיד יודעת להעביר הלאה ולבקר אותי
    אם זה הכלים בכיור, הבית המבולגן, שלא שמתי לנהוראי עוד זוג גרביים או לא נתתי לו היום דייסה (שבעצם נתתי...)

לכי תסבירי לה שהנכדה שלה עדיין לא התאוששה מהלידה,
    עובדת
    לומדת
    מגדלת
    וקורסת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה