חדשה בתחום מבקשת עזרה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אחרי כמעט שנה של נסיון להיכנס להריון החלטנו לעבור לרוםא פרטי שילוווה אותנו.
    הבדיקות ההורמונליות שלי היו טובות ולבעלי הייתה בעיית זרע קטנה (לפי דברי הרופא שלא מרבה לפרט).
    לפני חודשיים עשינו הזרעה שא הצליחה - בזו לפי דברי הרופא הזרע היה טוב מאוד
    והחודש עוד אחת עם סיכוי נמוך יותר כי הפעם הזרע היה לא משהו.
    עדיין לא קיבלתי מחזור אבל אי אפשר להתעלם מהכאבים המעצבנים שיכולים להוציא אותי מדעתי שמבשרים את בואו.
    הרופא אמר שאם ההזרעה הזו לא תצליח הוא ימליץ לנו לעשות הפרייה.
    אני כמובן בשוק מוחלט כי חייתי באשלייה שעל הפעם הראשונה שאני אנסה להיכנס להריון אני אקלט ופתאום כלום לא הולך...
    בכל אופן אין לי מושג מה קורה מי נגד מי ואיך עושים מה
    אני גם רוצה לקבל את הטיפול הטוב ביותר אפילו אם זה יצריך תשלום רציני של כסף.
    לכן אני פונה אליכן בנות יקרות, האם תוכלו להפנות אותי למרפאה טובה ואיכותית שעושים שם הפריות?
    אני חייבת לציין שאני מאוד אוהבת את הרופא שלי ואת הגישה שלו שהכל בסדר, שום דבר לא נורא והכל "בקטנה", אבל אני חייבת לדעת קצת לקראת מה אני הולכת.
    אני מאוד זקוקה לעזרה שלכן....
    תודה רבה
    רעות
10 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לפורום המדהים שלנו לשהות קצרצרה!!
  • תודה רבה על התגובה המהירה,
    התאהבתי בפורום הזה עוד לפני שנזקקתי לו בגלל הבנות המדהימות שיש כאן!
    קודם כול אני מאחלת לכולן זרע קודש בר קיימא במהרה!

אני מהצפון ליד עפולה ואני מטופלת אצל רופא מומחה בתחום הוא מנהל מח' הפרייה חוץ גופית בבי"ח העמק בעפולה, יש עליו המון המלצות וגם אני מאוד מרוצה ממנו.
    אבל לפעמים צריך לדעת מה לשאול...
    השאלה היא איך בחורים איפה עושים את התהליך? אני יודעת שהוא בד"כ שולח לאסותא אבל האם אני יכולה לבחור? או ללכת למקום שהרפוא מטפל בי מהתחלה גם בטיפול עצמו?
    את ההזרעות הוא עשה לי בעצמו אבל הבנתי שהוא לא עושה את ההפריות.
  • היי רעות, גם אני מברכת אותך על כך שהצטרפת לפורום הכי מהממם וכמובן מאחלת לך שהות קצרצרה...
    אני חושבת שכדאי שתפני לקופת החולים שלך כדי לבחון רופאים המתמחים בהפריות באזור שלך ואז תוכלי לעשות קצת גוגל ולבדוק עליהן קצת...
    תתני לנו את השמות ובמידה ויש רופא מוכר ומומלץ נוכל לעזור לך.
    אני עוד לא הייתי מספידה את ההזרעה...
    בכל מקרה, טוב להתכונן ולבדוק אופציות.
    שיהיה בהצלחה!!!!

• זה תלוי ברופא...
    אני למשל מטופלת אצל רופא בקופת חולים אבל את הבדיקות ואת השאיבה והכל עשיתי באסותא והוא עשה לי את השאיבה ואת ההחזרה.
    אם הוא עושה את ההזרעה נראה לי שגם הוא יעשה את השאיבה וההחזרה לא?
    ונכון שצריך לדעת לשאול, אני שואלת תמיד את הרופא על כל פרט הכי קטן שיש כי אני רוצה לדעת הכל ולהיות בטוחה שאני מבינה את כל התהליך. הוא אפילו כבר צוחק עליי ואומר שהוא יקח אותי בתור מסבירה על טיפולים מרוב כל השאלות
  • או, בתשובה שלך עלית בדיוק על הבעייה שלי,
    אני רוצה לדעת שאני מבינה ויודעת את התהילך כשאני אגיע אליו ביום שישי או ראשון....
    וזו בדוק הבעייה אני לא מבינה ואל יודעת את התהליך אז כל מה שהוא יחרטט לי בפגישה שלנו לא יהיה לי ברור
    וגם לא בא לי לעשות גוגל כי יש מלא תוצאות ולא בא לי לקרוא יותר מדי דברים כי לא בא לי להילחץ

בקיצור המילה המרכזית כמו ששמתן לב היא לא בא לי....
    אוווווףףףףף.......

סליחה שאני חופרת אני פשוט אובדת עצות ואתן ממש מקסימות!!
  • מאמי צאי מהבאסה ואל תתייאשי....
    אף אחת מאיתנו לא עשתה דוקטורט על הנושא.
    למדנו על הכל תוך כדי הטיפול ובעזרת הפורום המדהים הזה.
    תשאלי כל שאלה שיש לך, את תקלטי גם את הדברים תוך כדי כמו שאמרתי...
  • אז ברוך הבא ,לזמן קצר מאד ,לפורום הכי הכי ,תמיד תמצאי כאן תמיכה ועידוד וכמובן גם תשובות כמעט לכל השאלות ....
    את לא שונה מאף אחת מאיתנו שחשבה שתיקלט להריון מהר מאד ,אבל אין לך מה להיות בלחץ ,אני בת 34 ואני ״קצת״ בלחץ בגלל הגיל ויש כאן צעירות יותר שבתהליך ולבסוף תגיע לכולנו...
    אני ממליצה לך להתחיל דרך קופח או באסותא אצל הרופאים שלהם בעלות מוזלת ואם חלילה זה ייכשל תפני לרפואה פרטית ,כי התרופות עולות הרבה ולצערנו זה יוצא כמעט חודש בחודשו ,אז תנסי שלב שלב ...
    את יכולה לקרוא על הפריה חוץ גופית באינטרנט ,למרות המידע הרב הכל כמעט חוזר על עצמו כי זה מסביר על אותו תהליך ,אז מספיק שתכנסי לשנים שלושה אתרים לקבל מושג,גם תדעי מה לשאול ...
    והדבר הכי הכי חשוב,המון המון סבלנות גם לבעלך ...(:
    שיהיה המון המון בהצלחה !!!!
  • כולן כבר ענו לך הכי טוב שיש... אז נשאר לי לאחל לך רק המון המון בהצלחה..!!!
  • ענו לך על הכל אני אאחל לך בהצלחה - כאן כולנו באותו הסרט ועוברות אותו יחד עם המון צחוקים ואהבה....

מאחלת לך טיפול פורה ומצליח....

אגב אם אין בעיה קשה עם הזרע ואצלך הכל בסדר את תיקלטי מהר מאד בivf אז זה ברכה ולאו דווקא דבר רע...

אני מהקריות ומטופלת בחיפה אם זה מתאים אוכל להמליץ לך על הרופאה שלי....
  • את יכולה לקרוא כאן איך בוחרים רופא מומחה, על ההבדלים בטיפולים בין המגזר הפרטי והציבורי, על רופאים מומחים ועל טיפולי פוריות בכלל...מקווה שיהיה לך לעזר ובהצלחה.טיפולי פוריות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה