אני כועסת וטיפה מודאגת זקוקה לעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אווף כלכך קשה לי גם ככה עם זה שאגמי נכנסה למעון...
    היום אני קצת כועסת! סך הכל הבנות שם באמת בסדר ומקסימות ואני משגעת אותן בטלפון והן כנות איתי ואומרות לי הכל למשל אתמול שהיא בכתה אמרו לי היה לה קצת קשה היא בכתה ולא רצתה בקבוק.. הטעות הייתה ששמעתי בכתה טסתי לגן ולקחתי אותה הביתה...
    היום אמרנו נוסיף עוד שעתיים ככה שתהיה בגן עד שתיים ככה שמחר זה יהיה עד שעת היעד ארבע....
    הצקתי בטלפון ונאמר לי שהיא בסדר מחייכת משחקת ומרוצה מאוד.. אפילו אכלה וישנה בלי בעיה...
    כשהגעתי בשתיים לקחת אותה היא היתה על האוניברסיטה וממש צרחה.. ואף אחת לא התייחסה... אחת נידנדה את הלולים השניה שטפה את הגן והשלישית החליפה טיטול בסדר יש עוד דברים לעשות אבל את שוטפת את הגן חכי רגע תרגיעי את הילדה היחידה שצורחת ותמשיכי לא ככה???..
    מאוד חרא לי לקחת אותה ככה בוכייה... ואז הסתכלתי על הלול שלה וראיתי בתוכו חיתול.. אני עדיין לא ביררתי ואעשה בירור מחר בבוקר אבל יש להם קטע שהן שמות להן חיתול סביב הפנים וככה הם ישנים רגוע... לא מוכנה!!!!! בשום פנים ואופן לא נתתי לזה אישור....
    חשבתי לבוא מחר בבוקר לדבר עם הגננת הראשית ועם המנהלת לא יחזור דבר כזה.. האם לגיטימי?... (כמובן בנחמדות וללא כעס...)

11 תגובות
עמוד 1
  • ברור ואפילו מתבקש.... את חייבת לדבר תמיד על מה שמפריע לך מה שגם לשים חיתול על הפנים זה אפילו מסוכן ללא השגחה

יואו הקטנה שלי עוד לא בגן ואני כל כך חוששת לא יודעת איך מתמודדים עם זה אבל אני חושבת שזה חשןב מאוד לדבר ולהבהיר מה חשוב לך

בהצלחה ומאמינה שעם הזמן זה קל יותר לך ולה

• לא תקין שהילדה צורחת, והמטפלת מנקה-מסכימה איתך.
    לגבי תשישות אולי היא לא ישנה שם טוב..כי אוולין חוזרת עם כוחות בדרך כלל כי היא ישנה שם שנ"צ ממש טוב.
    היא עייפה רק אפ לא ישנה צהרייים.
    זה טוב שהם פתוחים לגמרי לגבי מה שקורה בגן..לא כולם ככה... שמעתי סיפורים..
    את צריכה להיות רגועה מהגן ואם קורה מצב שאת לא רגועה אז יש מקום לבירורים.

דברו איתי בפייסבוק

• אני כנראה לא מעודכנת..

היא לא הייתה אמורה להיות אצל סיון???

ואני באמת לא יודעת מה להגיד... אין לי ניסיון בנושא.. אבל בהחלט צריך להגדיר ציפיות...

כמה ילדים יש שם?
  • אמא שלי גננת והיא הרגיעה אותי שזה לגמרי תסמינים של הסתגלות לגן.. החוסר תאבון והתשישות היא כי היא היתה בגן משעה 8:30-14:00 וסך הכל ישנה אולי שעה גג.. והיא אכן רגילה בבוקר למשוך את השינה שלה ואז בצהריים המוקדמים חצי שעה ואחר כך אחרי צהריים משהו כמו שעה וחצי.. אז מובן לי שהיא התעייפה בעיקר אם באמת היום שלה היה מלא גירויים..
    אבל מה לעשות פולניה דואגת וחוששת....
    אני מקווה שהיא תסתגל והכל יהיה בסדר.... מחר אני הולכת לעשות להן הפתעות ולצוץ בפתאומיות ולהציץ....
    העיקר להיות רגועה....

• מאמי את האמא ואת יודעת מה טוב עבור ביתך
    אין ספק שאת צודקת תעירי להן שיבינו,כמובן בצורה טובה
    שאת יודעת בדיוק מה את רוצה בשבילה ולכן הן צריכות לפעול בדרך שלך בלבד

• מאמי שלי
    קודם כל את צודקת ברגשות שלך- נכון זה קשה... אחרי 24/7 להיות עם הילדה
    פתאום לעזוב לכמה שעות טובות זה מטריף!
    א-בל זה משהו שכל ילד עבר וצריך לעבור ואת יודעת שבסופו של דבר יהיה בסדר...

בתור אחראית כיתה בתינוקיה- אני חושבת שאת כן צריכה להעיר על כך שמצאת את הילדה צורחת בעוד מטפלת מנקה
    וגם על החיתול מסביב לפנים
    זה מאד מסוכן ובכלל אם לא אישרת כזה דבר אז למה הן עושות כך?
    אני יכולה להבין שיעשו את זה בהתחלה להרגעה- אבל מיד להוציא כשהיא נרדמת!!!

אני חושבת שזאת תגובה טבעית לגן
    כי בכל זאת
    ידיים מרגיעות חדשות
    ריחות שונים ומשונים ועוד ילדים שבוכים , נופלים לידה, אולי קצת מתקרבים ונוגעים- הכל חדש!
    אז אין ספק שזה משנה לה את השינה (במיטה החדשה)
    וגם את כמות האוכל
    כמובן שתיהיי עם יד על הדופק -כי זה אמור לעבור תוך שבוע משהו כזה...

הכי חשוב- תיהיי רגועה
    אל תראי לאגם שאת משדרת כעס או לחץ על המטפלות. הכל בנועם (של סיון

• מיכלי אני ממש אשמח להתייעץ אני דיי לא יודעת איך דברים עובדים ומה היררכיית המטפלות בכיתה לא רוצה להיות פולניה מצד אחד אבל גם לא שאננה מצד שני לגבי. התופעות היא בהסתגלות רק יומיים לכן לא מודאגת יותר מידי.... אבל מודאגת

• לא יודעת מה להגיד לך מאמי...

אני רק מדמיינת את עצמי בסיטואציה שלך עם אגמי בוכה ואף אחד לא מתייחס
    אם היו עושים את זה לנהוראי וועליההההההההה

וגם החיתול.... לא מצא חן בעיניי חייבת להגיד

• לגיטימי לחלוטין, אם הילדה בוכה ואחת המטפלות באותו הזמן מנקה את המתחם זה בהחלט לא תקין ולא יקרה כלום אם היא תחכה קצת עם הספונג'ה ותתפנה לדברים החשובים באמת - התינוקות במעון.
    לגבי החיתול, כל עוד אישרת, בהחלט יש מקום להעיר גם על זה.
    לגבי התשישות, כנראה שזה באמת שלב ההסתגלות...
    מקווה שהקטנטונת תסתגל במהרה
  • אוווף חצי לילה לא ישנתי מוצאת את עצמי נסערת מאוד!!!
    על הבוקר אני נכנסת למנהלת... שישנו גישה או שאני מזיזה אותה משם על ספידים!

• ירדן, אני ממש חולת שליטה ובשתי המסגרות שבר הייתה בהן הראתי דאגה, שאלתי מיליון שאלות עד שכבר הגננות אמרו לי שהן מבינות שקשה בשבילי לשחרר אבל היא באמת לא הילדה הראשונה שהן טטיפלו בה ב-15 שנות ניסיון...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה