וזה למה אסור לאפשר לילדים להשתמש באינטרנט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילד צריך לצאת החוצה לשחק כדורגל, לשחק מחבואים, בנות צריכות להחליף מכתביות לשחק קלאס ובגומי
    התופעה המגעילה הזאת של ילדים שכל היום תקועים מול המחשב והאייפון פשוט מגעילה אותי

20 תגובות
עמוד 1
  • את צודקת בהחלט

• אאיי איי אייי
    לאן הגענו בחיי!!!
    לאן עוד יש להתדרדר?????
    ילדות בנות 12-13 שכבר שוכבות
    ילדים בני 14 כבר אונסים

ולא פלא- הכל בגלל האינטרנט וזה שה-כל נגיש!

המצב שלנו ממש על הפנים!

• מדור לדור זה נהיה יותר גרוע לצערי
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • איכ איכ איכ

• כן... זה אחד הפחדים הגדולים שלי בנוגע לגידול ילדים במאה ה-21.

לשכנה שלי יש בן בן 11, והיא ספירה לי שאחת הבנות מהכתה שלו כתבה לו שהיא מתה לזד*** איתו, והוא בא ושאל את אמא שלו מה זה
  • בגיל 4 הייתי יוצאת החוצה לבד וחוזרת לבד ומשחקת בגן שעשועים. ואם לא היה אף אחד אז הייתי משחקת לבד.
    היום זה מדע בידיוני
  • ג'ני אני בהלםםםם

• אני גם בשוק מהדור הנוכחי..ואני מאוד מקווה שאני אצליח ושכל הדור שלנו יצליח בעצם למתן את הדגרדציה המתמשכת של הדורות מהסובלנות,ההליכות, ובכלל פשוט חוסר כבוד מוחלט לסביבה הקרובה והרחוקה..
    זה מפחיד אותי..מה הילדים שלנו היו מסוגלים לעשות...

דברו איתי בפייסבוק

• מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• אני מאוד מקפידה על זה
    אצלי הן יודעות לא מקבלים כל יום מחשב ולא שאין יש לכל אחת מהן אבל סליחה יש חיים גם בלעדיו
    את יובל אני לא פעם מדרבנת לקחת גומי לבית ספר לימדתי אותה לשחק והבנות התחילו להביא גם והן משחקות בהפסקות
    בפייסבוק יש לכמה ילדים מהכיתה שלה פייסבוק עם תמונה שלהם (כיתה ד ) אני לא הסכמתי ובשביל שלא ינדו אותה פתחתי לה פייסבוק על שם אבא שלי עם תמונה של חיות והאימייל שמקושר לפייסבוק שלה זה האימייל שלי
    חוץ ממני היא לא יודעת את הסיסמא שלו וככה אני עוקבת אחרי זה
    ובלי קשה רשמתי אותן לחוג שמתקיים פעמיים בשבוע והיפהופ בשביל להזיז את הגוף המקום לשבת מול המחשב והטלויזיה לא שזה נוח לי אבל מה לא עושים בשבילהם

בקיצור אני במקומך הייתי מדברת עם בעלי שיגיד לאמא שלו שתפתח את העיניים לפני שיהיה מאוחר מידיי
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• כל הכבוד הדס!
    חשוב לשמור על הגבולות בקנאות. כשהילדים גדלים אפשר לקוות שהם ישתמשו בכלים שנתנו להם, ועד אז אין עצמאות בשטח. הם לא יודעים להגן על עצמם מכל המידע השקרי והגס ומפדופילים שמסתובבים ברשתות החברתיות ומחפשים קורבנות

• הדס כל הכבוד לך - יום יבוא ואזכר ואיישם את מה שרשמת

עזבו אני לא אכנס לסיפור על הלדות של הילד הזה ועל החיים חסרי הגבולות שהוא חי בהם
    כי ביננו היום התנהגות כזאת היא לא דבר נדיר
    סתם מסקרנות נכנסתי גם לפייס של בן של גיסתי וכל זה לא קיים שם - תודה לאל

• המציאות בימינו בהחלט מזעזעת, זה מה שקורה כשהטלויזיה והאינטרנט "מחנכים" את הילדים וההורים מנגד לא מצליחים להציב גבולות...
  • יש היום בבזק אחלה של דבר שנקרא גלישה בטוחה.
    יש אפשרות לחסום מילים מסוימות שאי אפשר יהיה להיכנס לאתרים עם אופי מסוים וכל פעם שהמילה ה"לא רצויה" מוקלדת אפשר לקבל הודעה על כך לאימייל ולטלפון הסלולארי..זה כולל חיפושים בגוגל, כתיבה בדפדפן וגם מילים שמוקלדים בצ'אטים.
    אני בהחלט הולכת להשתמש בזה כאשר הילדה תגיע לגיל שתרצה מחשב..
    כמובן אני מתכוונת למשוך את זה במקסימום שיהיה כמה שיותר רחוק.

דברו איתי בפייסבוק

• כמה זה נכון שהעולם של היום פרוץ יותר, תרתי משמע,
    לצערנו על זה אין לנו שליטה וככל שיעבור הזמן זה רק ילך ויחמיר...
    מה שכן בשליטתנו- חינוך , הדרכה , וה-ש-ג-ח-ה!!!
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=43499656.jpg]
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=63983314.jpg]
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
  • זה רק מחזק את דעתי ,נטע שלי בת 10 ,לכל החברות שלה יש פייסבוק ,
    icq וכד' ,אני לא הסכמתי שיהיה לה ,ולא מזיז לי מה החברות שלה חושבות ,
    סיפרתי לה את הסיפור על הנער הזה שפותה ע"י הבחורה הפלסטינית ונרצח ,היא מבינה ,הם גם עברו הדרכה בביה"ס על זה ועל סכנות האינטרנט ...
    יש לה מחשב נייד שהיא קיבלה מתנה מהסבא שלה ליום ההולדת ואני עוקבת לאן היא נכנסת ,היא
    כיום נכנסת למחשב שלה כדי לצפות בדברים שהורדתי לה כמו פסטיגל או יוטיוב (שומעת מוסיקה) ...הנוער של היום פשוט מפחיד אותי ,והבטיחות של הבת שלי והתמימות שלה יותר חשובים לי ממעמדה החברתי ,למרות שאני יכולה לומר לך שהוא ממש לא נפגע מזה ,הן התרגלו שלנטע אין וזהו.

• שרוני מקווה להיות בעלת דעה כמוך כשהקטנה שלי תגדל ולא התקפל תחת צעקות "אני שונאת אותך את הורסת לי את החיים"

דברו איתי בפייסבוק

• את יודעת מה ,הבת שלי לא עושה את זה ....כשאת מסבירה לה את ההיגיון
    למה היא לא יכולה ולא אומרת לה ככה כי זהו,אז היא מבינה ומקבלת והיא סומכת עליי
    שאני יודעת מה טוב בשבילה ,הכל זה עניין של חינוך...

• יכול להיות..אני מכירה ילדים שלא מוכנים להקשיב לכלום..אולי זה משהו שפשוט לא לימדו אותם לעשות מינקות.

דברו איתי בפייסבוק

• את אומרת יהיה קשה ? אז לי כבר קשה ובן שלי רק בן 3
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה