עוד הפעם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לביקורת אצל רופאת נשים. אחת הבנות שוקלת 1523‏ והשניה 1425.‏ אמרתי לרופא שבשבוע האחרון הרגשתי לחצים בבטן התחתונה והיא עשתה לי אורך צוואר 3‏ ס"מ סגור ושלחה אותי לניטור צירים.‏ וכמו בפעם הקודמת-היו צירים והיה נראה שאפילו יותר מפעם קודמת.‏ הרופאה הביאה לי טופס 17‏ לבית חולים כדי לקבל זריקה למניעת צירים-ונטולין ולקבל עירוי נוזלים.‏ הרופאה אמרה שאני צריכה לעשות הכל כדי שאלד לפחות בשבוע 33/4.‏ אני מפחדת ולא רוצה ללדת מוקדם ומפחדת מהעירוי בוריד שלא יכאב.......‏ ואיי אני לא יודעת איך אלד=/

9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי זה טבעי כל הפחד שאת מרגישה.
    אני גם הייתי מאושפזת עם צירים מוקדמים ו-2 עירויים למשך לילה שלם
    פחדתי מזה יותר מהכל... שלא נדבר על הלידה.

אבל ב"ה עוברים את זה למען המלאכים שלנו
    המטרה מקדשת את האמצעים.

שתהיי ממש לקראת הלידה כל מה שיעניין אותך זה רק לחבוק את 2 האוצרות האלה בין זרועותייך.
    תאמיני לי.

מקווה שהכל יהיה בסדר בעזרת ה'

• שירההה יקירתי!! העירוי כואב? אחרי כמה זמן העירוי נגמר? איך ידעו שהיית צריכה עירוי נוזלים? עשו לך בדיקה מסויימת?‏

• כבוד על המשקלים!!!!
    מאמי הכל יהיה בסדר אני בטוחה, העיקר זה באמת להחזיר מעמד עוד חודש לפחות..
    העירוי אמנם לא קיבלתי..אבל הלידה שלי הייתה בסוף בלי אפידורל.ותאמיני לי..אני כבר לא זוכרת את הכאב ומוכנה ללדת שוב.

דברו איתי בפייסבוק

• הכניסו לי עירוי בגלל צירים מוקדמים בשבוע 32. התייבשתי

• elaf-‏ אז זה משקלים טובים?? זה נשמע יותר מרגיע אם אלד לפני הזמן ח"ו...‏ שירה-ז"א שאני צריכה להוזיז את ניד" תוך כמה זמן זה נגמר העירוי? ויש סיכוי שאשתחרר היום לא?‏

• אני לא רוצה להפחיד אותך... אבל זה תלוי.
    אני הייתי איתו יומיים

אפשר גם שעה ואפשר גם חצי שעה עד שהשקית נוזלים תגמר

• אני לא יודעת עד כמה הרופאה אמרה לי ללכת לבית חולים לקבל עירוי מחוסר נוזלים.‏ היא אמרה לי את זה ככה וגם לא רשמה בטופס 17...היא אמרה לי להגיד בבית חולים שהרופאה אמרה שאני צריכה עירוי נוזלים.‏ לטעמי היא אמרה עירוי כי היא משערת שזה נובע מהסיבה הזו.‏ למרות שכשיצאתי ממנה הספקתי לשתות 10‏ כוסות מים.‏ ו...יומיים היית בבית חולים??‏

• אני לא יודעת עד כמה הרופאה אמרה לי ללכת לבית חולים לקבל עירוי מחוסר נוזלים.‏ היא אמרה לי את זה ככה וגם לא רשמה בטופס 17...היא אמרה לי להגיד בבית חולים שהרופאה אמרה שאני צריכה עירוי נוזלים.‏ לטעמי היא אמרה עירוי כי היא משערת שזה נובע מהסיבה הזו.‏ למרות שכשיצאתי ממנה הספקתי לשתות 10‏ כוסות מים.‏ ו...יומיים היית בבית חולים??‏

• כן, אישפזו אותי בגלל הצירים. לא רצו לקחת סיכון... זה לא היה כזה נורא מאמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה