-
תיראי לשים אותה על הבטן זה מעולההה ומאוד בריא
לדעתי בלילה עדיף לא להשכיב על הבטן בדיוק מהסיבה שציינת
תאיר שונאת לשכב על הבטן אבל ביום כשהיא ישנה אני הופכת אותה על הבטן
וקרו כמה פעמים שהראש שלה היה תקוע במזרון
-
שמחה ששמעת לעצתי. ושזה עוזר לכן קצת
גם נהוראי מניח את הראש ככה אבל אני מוזיזה.
בד"כ בלילה הם ישנים לצד
כשהם ישנים טוב הם שומטים את הראש לצד
-
מקפיצה.. זה הולך לאיבוד בגלל המשחק....
אבל ענבלוש. אני גם חוששת בגלל ה.... ולכן לא השכבתי ככה עד עכשיט...
-
אצלי אמילי שוכבת מאוד יפה על הבטן כשהיא ערה, אבל לא אוהבת לישון ככה..
לגבי הפנים במזרון- נכון שזה מסוכן, אבל תחשבי על היום הלא רחוק שהיא תלמד להתהפך ואז לא תוכלי להחליט בשבילה על התנוחה...
-
מאמי אצלי עומר נרדם רק על הבטן
אני כל רגע מציצה אבל בלילה- לפני שאני עולה לישון אני הופכת אותו ואז ישנה רגועה (שעה
-
מקפיצה... לא אתן לזה ללכת אחורה מידי. זה חשוב לי
-
אצלי היא ישנה הכי טוב והכי הרבה זמן על הבטן כבר מהימים הראשונים אחרי הלידה.
אם היא ממש אחרי אוכל אז אני משכיבה על הגב אבל היא לפעמים מזיזה את הידיים וזה מעיר אותה אז אני הופכת לבטן.
בהתחלה היא גם היתה עם הראש בתוך המזרון והייתי ממש יושבת לידה (לא תמיד מזיזה- תלוי אם היא יכולה לנשום ככה או לא) ותוך ממש כמה פעמים היא כבר למדה להזיז לבד את הראש וכבר 3 חודשים (טפו טפו טפו) היא ישנה על הבטן בלילה ועם הראש לצדדים.
שיהיה בהצלחה!!
-
מאמי בהשגחה את יכולה לשים על הבטן אפילו מומלץ!
תאיר לא אוהבת לשכב על הבטן היא מרימה את הראש יפה אבל מתעייפת מאוד מהר
הצטערתי שלא שמתי אותה על הבטן מלכתחילה אז כשהיא נרדמת אני הופכת אותה על הבטן וגם כשהיא ערה משתדלת כמה שיותר
-
איזה עצבים,
שעה אני כותבתלך תשובה בסוף אני מגלה שאני לא מחוברת בגלל המשחק אני כל הזמן מתנתקת כדי לא להתבלבל!!!!!
-
אני שמה את בן לישון על הבטן במהלך היום.... כמעט תמיד הוא אוהב את זה
וישן מעולה ככה.......בלילה אני מוותרת על זה בגלל שהוא חופר עם האף במזרון ולפעמים תנקע לשניה שם
ועם זה בלילה ?!? אני לא מסוגלת
יש לי לב חלש ואני פחדנית מודה
יש לי חברה שהבן שלה יום ולילה מגיל 0 ישן על הבטן
צריך להיות ערנית במצב הזה.. זו דעתי מקווה שעזרתתי
אבל בכל אופן הדעות פה היו חלוקות מיכל את צריכה לעשות מה שלב שלך אומר לך , ככה לפחות אני הייתי עושה...........
לילה מקסים שיעבור בשינה מרובה
-
אני שמה אותן לישון במשך היום על הבטן. הן כבר יודעות להזיז את הראש אם מציק להם או מפריע להן.
בלילה הן ישנות על הגב.
וענבל- אצלי הן גם לא אהבו בהתחלה על הבטן אבל אני יושבת איתן עם משחקים על הריצפה ומשחקת איתן וככה הן למדו להנות ולשחק.
-
בהתחלה היתי שמה את אמילי על הגב אבל היא למדה מהר מאד להתהפך על הבטן (בגיל חודש וחצי הילדה התהפכה גב בטן
[