מניקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי צד אחד שהוא יונק טוב (טפו טפו) וצד אחד שכמעט אין לי חלב משום מה
6 תגובות
עמוד 1
  • בלבלת אותי..
    רגע אני אקרא שוב..
    [
  • אני חושבת כמו פיתוש
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• הלשון עדיין קשורה. דפוס האכילה שלו משתנה מארוחה לארוחה. פעם תופס טוב ויונק מעולה פעם יונק ומתעייף ומקבל השלמה מבקבוק פעם לא תופס בכלל ומקבל רק בקבוק וכן הלאה. ביממה האחרונה אפשר לומר שהוא יונק מצד אחד די טוב. לפעמים תופס ישירות ולפעמים עם תווך של פיטמת הסיליקון המגעילה............ זה הצד שהוא מלא חלב (יכול להיות שזו עדיין המלאות הזו של אחרי לידה שבגללה יוצא לי הרבה חלב אבל גודש אין לי) הצד השני לא יוצא כמעט כלום בשאיבות (20-40 בשאיבה של 20 דקות. מייאש) ונראה לי בגלל זה הוא מתעצבן עליו. בגדול הוא מתקשה להתחבר אליו גם עם סיליקון וגם בלי. בצד הזה הפיטמה שלי קצת הפוכה ויותר קשה לתפוס. אולי מהשאיבות היא קצת יצאה ולכן למשל בהנקה האחרונה (כשכתבתי את ההודעה) הוא הצליח להתחבר.
    אז בגדול ממה שאני מבינה אותך - לתת לו לינוק כל ארוחה קודם מהצד ה"ריק" ואח"כ להשלים מהשני? להמשיך גם לשאוב במקביל את הצד הזה? היום שאבתי 3 פעמים.

• זה מה שאני חושבת..
    אם תתייעצי עם יועצת הנקה תקבלי תשובה יותר מקצועית.

בעקרון אצלי בכל הלידות זה היה כך- הפטמות שלי גם שטוחות/ הפוכות לא ברור..
    אז תמיד בהתחלה אני מנסה ולא מצליחה ונקרעת מפצעים וכ'ו..
    וגם בהתחלה אין לי כ"כ חלב..

בלידה האחרונה, אמונה לא אכלה 24 שעות ראשונות ולא היה לי כלום..
    התחברתי למשאבה בבי"ח כל שעתיים, נתתי לאמונה את מה ששאבתי, כי זה החלב הכי חשוב! וגם השלמתי לה בקבוק..
    כי יצאו לי ממש טיפות..
    אחרי יומיים של שאיבות (כל שעתיים!) היה לי כבר חלב..
    ואז גם הפטמות הסתדרו מהשאיבות.
    והצלחתי להניק יותר טוב.
    אני מאמינה שכבר מחר הוא יתפוס את הצד הפחות מלא- יותר טוב.. וזה כבר יסתדר!
    [
  • גם אצלי בהנקה היה תמיד צד אחד שיש בו פחות חלב... וזה היה ככה במשך כל ההנקה.
    אני תמיד הייתי מתחילה להניק מהצד, שבו הוא סיים את ההנקה הקודמת- זאת אומרת: מתחילה בימין, מסיימת בשמאל (בהנקה אחת), ובהנקה שלאחריה מתחילה בשמאל ומסיימת בימין וכן הלאה...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אם יש לי עזרה? יש לי ההורים הכי מדהימים עלי אדמות. היום נכנסתי להתקלח יצאתי מהמקלחת והבית היה שטוף אני רואה את אמא שלי עם מגב בחיוך מנצח של אכלת אותה הצלחתי לשטוף בלי ששמת לב (היא יודעת שבחיים לא הייתי נותנת לה לשטוף).
    שלא לדבר על אוכל במקרר וכן הלאה.
    בעלי - לא נותן לי לנקוף אצבע בבית. אתמול שאלתי אותו אם הוא רוצה שאני אפנק אותו בחביתה אז הוא אומר לי איזה חביתה?? אני צריך לפנק אותך עופי מהמטבח.
    בקיצור אני די מפונקת אחרי הלידה הזו כמו שאת שמה לב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה