ענבלוש 1234 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה עם הפסקת ההנקה? הגודש עבר? הציצים חזרו להיות נורנלים? תאיר אוכלת רק בקבוקים?

אני פשוט גם רוצה לדעת מה מצפה לי...

7 תגובות
עמוד 1

• מיכלי, לי באופן אישי לא נשארו ציצים אחרי ההנקה...

• מאמושש תודה על ההתעניינות

• קרן... יכול להיות שהם היו קטנים מלכתחילה? כי אצלי הם לא...

וענבלושש.. אההההה טוב שעדכנת לגבי הפטמה זה כנראה באמת הייתה הסיבה!!!! בהתחלה בטח לא הבינה את הזרימה אבל אח"כ הסתדרה....ברוך ה'

ומה זאת אומרת.אי סימטריה? אם את שואבת את הגודש משניהם. הם לא חוזרים להיות שווים???!???!!??

• בציצי אחד בגלל שהיא לא ינקה החלב התחיל להיגמר ואז נוצר מצב שכל הזמן השד השני מתמלא בחלב וכתוצאה מכך הוא נשאר יותר גדול בקצת ונוצר אי סימטריה
    אני כל כך מבואסת כ את החזה שלי הכי אהבתי בגוף שלי וגם זה הלך
    עכשיו נשארתי עם ציצי קטן גדול ופצע בבטן התחתונה לא יודעת אם לצחוק או לבכות
    עדיף לצחוק

• לללצצצחחחווווקקקקק רק לצחוקקקקקקק
    תסתכלי עכשיו על היפה שלך ותגידי לי שזה לא שווה את ה -כ-ל?!?!?!?

אני גם שואבת את עצמי ואןנסת את הציצים שלי בעבודה.... כל יום.... והם נראים כמו אחרי מלחמה.
    שלא נדבר שהצורה של הפטמה השתנתה והם קצת נפלו....
    מה לעשות?????? עושים בשביל החיים שלנו

• לללצצצחחחווווקקקקק רק לצחוקקקקקקק
    תסתכלי עכשיו על היפה שלך ותגידי לי שזה לא שווה את ה -כ-ל?!?!?!?

אני גם שואבת את עצמי ואןנסת את הציצים שלי בעבודה.... כל יום.... והם נראים כמו אחרי מלחמה.
    שלא נדבר שהצורה של הפטמה השתנתה והם קצת נפלו....
    מה לעשות?????? עושים בשביל החיים שלנו

• את צודקת הם שווים הכלללללללללללל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה