מתפוצץ לי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תנחשו מי באה לבקר אותי היום???

16 תגובות
עמוד 1

• [
  • איזה עצבים!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אוי מותק... תאמיני לי צריך להקפיא אותן...

• איזה חוסר טאקט
  • סליחה בבית שלך ....
    זכותך לנהל את העיניינים וללמד אותה מה מותר ומה אסור במיוחד ליד הבנות
    שממך מקבלות הוראות נגדיות למה שהיא עושה

ממי אם תשתקי יטפסו עליך
    אל תתני לזה להגיע

קבלי

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• גם חמתי ממשיכה להוציא אותי מהכלים. כל יום משהו חדש. גם היום היה משהו חדש. מחר ברית מעניין מה היא מכינה לי למחר
  • איףףףףף.... כל זה עוד אחרי לידה
  • שעתיים של סיוט

• הייית עונה לה ולא משאירה לה מילה!!!!!
    עם כל הכבוד ל-"א-מ-א " של בעלך...יש גבול וכבוד בבית שלך.
    אני רבתי עם חמותי וחמי שהבן הגדול שלי היה בן חצי שנה. היום הוא בן חמש וחצי... (ויש עוד חמודצ'יק בן שנתיים וחצי...).
    היה ריב ריב!!!
    לא דיברנו 4 חודשים.
    ומאז...
    לא נוחתים עליי בלי להודיע יום קודם!!
    כל מה שהם רוצים לתת לילדים הם אומרים-תשאל את אמא..או הם שואלים אותי -אפשר לתת להם?
    כל דבר עובר דרכי!!!!
    היא לא מעליבה! היא לא מבקרת אותי על הטיפול והגידול,להיפך-כל הזמן מחמיאה שהילדים שלי נקיים עם ריח טוב ושהם מטופחים ואיך שאני אשת חייל....
    צריך לחנך אותם-עם כל זה שזה נשמע בלתי אפשרי!!!!
    מי היא שתיכנס אלי הביתה ותרגיש את עצמה "בעלת הבית" ותעשה דברים שאת לא מרשה לעשות? ועוד במיוחד שהייתה לך עוזרת...
    אחרי שאני מנקה את הבית ביסודיות...אין אצלי אף אחד!! לא אורחים ולא ביקורים...
    אבל זאת אני..ולמחרת,הילדים חוזרים ללכלך...
    חמות כאלו "מקטינות" אחרות בשביל להראות כמה הן מסוגלות "להעלות" את עצמן... וזו תכונה הכי מגעילה בעולם!
    בהצלחה לך!..
    אה,
    ואופטלגין הכי עוזר לכאבי ראש.....
  • אני עם ענתים - פשוט להגיד: בפעם הבאה אני מבקשת לבדוק אם מתאים לי שתגיעי!!!!!!!!!!!!!!!!
    כן כן! להסתכן בזה שאולי לא תהיה פעם הבאה (אימל'ה...

• האמת ששבוע שעבר הייתי עם נגה בבית והיא דפקה מזל שהדלת הייתה נעולה כי היא גם ניסתה לפתוח

• ליטוש - את חייבת לעמוד על שלך! איך את מסוגלת לסבול ככה בשקט?

וואי וואי מה הייתי עושה לה
    פייס: ortal_hori
  • וואי! איזה סיוט!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה