והסיפור מסתבך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אחרי שהיינו אצל א.א.ג ביום ראשון שהמליץ על ניתוח כפתורים ונתן הפניה לרפואה יועצת בשניידר, התקשרתי למאיר (איפה שמקבלת הרופאה שניתחה את אופק דין) ויש תור לסוף אפריל, התקשרתי למדיקל סנטר (איפה שהיא מקבלת פרטי דרך הפלטינום) ויש תור גם לאפריל. התקשרתי לעוד רופא שהמליצו והיה תור לאמצע אפריל... מה נסגר עם אפריל

16 תגובות
עמוד 1
  • למה כל כך רחוק
  • וואו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• וואוו איזה עומס על התורים אצלנו בצפון קצת פחות עמוס .. אני חיכיתי רק חודש וחצי לתור של א.א.ג שהיה לי היום
  • רק באפריל? מבאס

• אפריל זה לא כזה רחוק

• זה באמת רחוק!!! לאחיינית שלי נקבע תור לניתוח כפתורים+פוליפים ממש מהר, באותו החודש.

• מכה מה שהולך עם תורים לרופאים...
    אבל גם אני חושבת ששווה לנסות ו"לנדנד" מדי פעם, לפעמים יש ביטול באותו היום או כמה ימים קדימה ואפשר להשתחל מוקדם יותר...
    בהצלחה בכל מקרה!
  • אני יכולה רק לנחם אותך ולהגיד שכאן בקנדה הרופא ילדים בכלל לא רצה לתת לי הפנייה לא.א. ג כי הוא חשב שבישראל מגזימים ועמית לא צריך ניתוח פוליפים ואחרי שכנועים רבים התור שנתנו לי היה ל8 חודשים אחרי
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• הרופא שלנו מירושלים מנתח פרטי בבת ים ועשינו אצלו תוך חודש.
    הוא רופא מעולה (תחשבי שנסענו אליו מירושלים לבת ים
  • וואווו אני מכירה את הרופא הזה. הוא מדהים
    פייס: ortal_hori
  • הי בוקר טוב.
    שני הבנים שלי עברו את ניתוח הכפתורים.
    הרופא הוא ד"ר יורם שטרן-מבי"ח שניידר.
    כמובן שאם את הולכת דרך הצינורות המקובלים-זה לוקח הרבה יותר זמן..
    יש את-"מרום מדיקל סנטר"-שם ד"ר שטרן יושב באופן פרטי(או דרך קופות החולים .אני בכללית,אז אני משלמת 100 שח לפגישה איתו 3 פעמים בשנה).
    והוא מבצע את הניתוחים בבית חולים-נ.א.ר.א-שזה פרטי-ושוב,קופת החולים משתתפת..
    תקבעי תור וישר הוא נותן לך תור לניתוח..כמובן יש לבצע בדיקות לפני..
    שיהיה לך בהצלחה!!
  • ענתים תודה! אני אבדוק איך אני מגיעה אליו... אם יש לך מספר אני אשמח

בנות, התור היה לייעוץ. למזלנו מישהו בדיוק ביטל ובעלי לקח אותה אתמול

עכשיו מחכים לניתוח. וזה לוקח זמן בבתי חולים

בינתיים אני קבעתי תור לא.א.ג בקופה שוב כי אני רוצה הפניה לצילום אף

ואת שאר הבדיקות כבר עשינו

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מקווה שתצליחו למצוא תור לפני אפריל

• קבעתי ליום חמישי הבא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה