בנות SOS!!!! אוףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייייייייייייייייייייי לכל ההורסות

13 תגובות
עמוד 1
  • מאמי מוכר, גם מאיה צורחת כשאני מוציאה אןותה מהמקלחת.
    נראה לי שהם מפחדים או משהו כזה. בימים האחרונים, אני מוציאה ממש בעדינות, משאירה לה קצת את הכפות רגלים במים ולא שולפת מיד, עוטפת במגבת, מחכה קצת ואז מלבישה בא-י-ט-י-ו-ת, פעם עובד ופעם פחות

[[url=http://www.familylobby.com]
  • גם אוולין ככה..כי היא יודעת שעכשיו אחרי מקלחת היא אמורה לקבל בקבוק וללכת לישון בגלל זה היא כבר מראש רעבה..איך שהיא מקבלת בקבוק- שקט.

דברו איתי בפייסבוק

• דבר ראשון כשאת לא עושה לו כלום והוא ככה בוכה למה את לוקחת את זה עליך?
    זה המתכון ללחץ וחרדות. הוא בוכה כי ככה הוא מתקשר והוא לא כועס עליך ולא שום דבר. הוא מראה ככה שהסיטואציה לא לרוחו.
    מה לא לרוחו? בגיל הזה לא אוהבים ליהיות ערומים באויר, לא אוהבים ליהיות חשופים...
    כשהוא במים סבבה, כשהוא לבוש סבבה, כשהוא עטוף סבבה. וברגע שאת מורידה מגבת ומתחילה לשים חיתול ובגדים אז הוא מתחיל לבכות נכון? אז מאוד סביר להניח שזה מה שהוא לא אוהב. זה לא ימשך לנצח.
    תבדקי שהידים שלך לא קרות כשאת מלבישה אותו, שהמשחה לא קרה, שאין עליך תכשיטים שהם קרים. חוץ מזה אין לי יותר מה ליעץ כי אני פשוט הלבשתי מהר בעדינות
    אמרתי לו שהנה אנחנו מלבישים, יד ועוד יד ורגל..וקיצר סתם חופרת בשכל, אפילו הייתי מאוד מאוד צמודה אליו ונגעתי מלא ממש רכנתי מעליו צמוד אבל הוא המשיך.. ואם הוא בוכה אז מה אני יכולה לעשות שהוא לא אוהב ליהיות ערום אבל זה סיטואציה הכרחית למספר שניות מועט.
  • אני חושבת שאפילו שאת מחממת את החדר ואת חדר האמבטיה, ברגע שהוא מתפשט הוא מרגיש בהבדלי הטמפרטורות ולא נעים לו, כשהוא באמבטיה חמים וכיף לו והוא נהנה וכשאת מוציאה אותו הוא שוב מתבאס...
    את לא צריכה להרגיש רע עם זה, כמו שכבר אמרו לפניי זו הדרך של תינוקות לתקשר, כדי להרגיע אותו תנסי אולי לדבר איתו תוך כדי התהליך ולהגיד לו "עכשיו יהיה לך קצת קריר, אבל תכף תכנס לאמבטיה חמימה" ואז גם ביציאה מהאמבטיה "עכשיו אנחנו הולכים להתלבש", יכול להיות שעצם הדיבור ירגיע אותו ויכין אותו לקראת מה שהולך לבוא
  • ממי זה שלב שעובר על כל התינוקות
    בהתחלה הם בוכים באמבטיה ואחכ הם בוכים בסוף האמבטיה
    הם מבינים כמה אמבטיה זה כיפי מרגיע מהנה איכותי
    עוד לא שמעתי על תינוק שלא עובר את השלב הזה
    ולכולם זה עובר בסוף
    תראי רוגע ושלווה זה יעבור גם אליו בסופו של דבר
    זה וההרגל שככה זה בחיים ואין מה לעשות

• תודה בנות מקסימווווווווווווווווות

חשבתי שרק אצלי זה ככה בחיי
    נשמע טיפשי שאני חושבת ככה אבל זה אשכרה עבר לי בראשש
    סיון - סופש הבא אני בצפון אני יהיה באזור שלך
    נעבור להביא לקטקטיות שלך משלוח מנות מבן

• אולגה.
    כמו שקודמותי אמרו. זה שלב של רוב התינוקות - עובר עם הזמן. לא לדאוג והכי חשוב לא להילחץ.
    ואם את בצפון - אנחנו עושים מפגשון ב 3 לפברואר. בואי.
    [

• יוווווווווו איזה כיףףףףףףףףףף
    מחכהלטלפון שלך לקבוע
    מתה לראות אתכם
    ומצטרפת להתעה של ליבי תצטרפי למפגש שלנו ביום שישי בבוקר

לאן אתם נוסעים?

• אולגההההההההה מבריזנית סידרתית שכמוך!
    הפסדת שלא באת (גם אנחנו כי לא ראינו אותך ואת ההורס), אבל עכשיו אין לך עוד תירוצים- עד באר שבע את תגיעי.

• תמר עד היום לפעמים בוכה כשאני מוציאה אותה מהאמבטיה... המון שירים משחקי אצבעות ומתקתקת את ההתלבשות במצב כזה.

אל תאשימי את עצמך... בנצ'וק מתנהג הכי נורמלי שיש...

• נשמה כמו שכבר אמרו לך... זה שלב שעובר על כל התינוקות..
    אצל אגם זה גם קרה צרחות כאילו מינמום רוצחים את הילדה......
    מה שעזר אצלי זה מוזיקה, מובייל , רעשן..
    אם יש משהו טוב שלמדתי זה שתינוקות קטנים לא יכולים לראות גירויי ולהמשיך לבכות.. ככה שזה ממש עבד אצלי היתה צורחת הייתי עושה יותר רעש שרה בקול או מפעילה מובייל היה משתיק אותה...
    ועוד דבר עברתי ללתת לה את הבקבוק לפני המקלחת ככה שלא תהיה רעבה... שבע בקבוק ואז מקלחת.. זה גם עזר וגם הפחית את רמת ההתנגדות ללכת לישון (צרבות מסכנונה..)
    הכל ניסוי וטעיה תנסי ותראי מה הולך לך...

• תודה בנות אני ינסה את כל הטיפים שנתתן
    עינבי סורי שלא הגעתי אתמול , היה לי יום קשה עם בן בכה המון לא ידעתי כבר מה לעשות

• יש הרבה ילדים בוכים אחרי מקלחת
    אולי פחד ואולי קר לו קצת
    אני מדברת על עצמי: מחממת את המקלחת (מפזר חום) ומחממת את החדר וכשיוצאת מתחת למים קר לי קצת (מרגישה כמו זקנה
    []
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה