חזוי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אם קיבלתי אתמול זריקת אורביטול ועשינו הזרעה היום מתי יהיה אפשר לעשות בדיקת הריון? והאורביטול מראה חיובי גם עם אין הריון?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי!!
    בדיקת דם להריון תוכלי לעשות תוך שבועיים מההזרעה. לפי מה שהבנתי האווביטרל נשאר בגוף בערך 10 ימים ככה שאם תעשי בימים האלה בדיקת הריון יכול להיות שהיא תצא חיובית בגלל הזריקה.
    בכל אופן המון בהצלחה!! אמן שזו תהיה ההזרעה האחרונה והחודש תתבשרי בע״ה בבשרות טובות!!!
  • רעות ענתה לך.. אז בהצלחה!!!!!
  • בנות אין סיכוי שאני סתם יעשה בדיקת דם אז מתי אני יוכל לעשות בדיקה רגילה ביתית?
  • חבל על הכסף כי הבדיקות הביתיות הן פחות רגישות וגם בשביל באמת לדעת צריך לחכות עד האיחור במחזור...
    אם יש לך סבלנות בבקשה.. בדיקת דם עושים בד"כ לפני האיחור... לשיקולך
    בהצלחה!!!!
  • שושןן תחכי 12 יום ותעשי בדיקת דם, הכי אמין
    שיהיה לך המון המון בהצלחה, עוד קצת ותבשרי לנו על בטא משגעת
  • היי שושון,
    אני בכלל חיכיתי 14 יום מההזרעה כדי להיות בטוחה...
    כל כל הרבה פעמים יצאה לי בטא נמוכה כי עשיתי מוקדם מידי ואז האכזבה היתה גדולה מאוד.
    אני הייתי מציעה לך לוותר על בדיקה בייתית ולחכות לבדיקת דם שהיא הכי אמיתית...

בתהליך הזה אנחנו צריכות לפתח עור של פיל וסבלנות מאוד גדולה, אבל אומרים שזה שווה את זה.
    תחכי עוד קצת...
    שתהיה לך בטא מהממת!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה