שבוע עבודה מעשית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנות...
    החודש ממש עבר לי מהר... והנה אני שוב ב"שבוע עבודה מעשית", יום כן יום לא, בלי לחץ... באמת שהחודש אין לחץ... עד עכשיו לא חשבתי על זה בכלל.
    אבל בעוד יומיים לפי החישוב תקופת הביוץ מסתיימת ואני מרגישה כאילו אני מחכה לקבל ציון במבחן חשוב.

איך תמיד בסרטים רואים שתוך שניה הבחורה נקלטת והיא אפילו לא בת 17 ... ואני שכבר הגעתי לגיל ואני באמת רוצה את זה צריכה לחכות כל כך הרבה...???
44 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי את מתעסקת בזה יותר מדי וזה לא בריא הלחץ הזה.
    תעשי סקס בלי להלחיץ ולחשוב אולי הפעם זה יקרה תהני מכל רגע בסקס ואל תיקחי את זה "כעבודה מעשית" .

מניסיון שלי פשוט תקחי אתגר או משהו שאת אוהבת לעשות ותתעסקי בו ואז תחושת הזמן לא תשפיע עלייך יותר מדי כמו לימודים , מכון כושר, עבודה וכו'.

בהצלחה
  • חמודה, איזה כיף לכם!!! עבודה מעשית- אהבתי!
  • אהבתי את עניין ה"עבודה מעשית"..
    זה באמת כמו הרגשה של ציפייה לציון במבחן חשוב.. השבועיים האלו שמסיום הביוץ עד למחזור ( או לא..)..
    אבל זה עובר.. הכל בסוף עובר לטוב ולרע!!
    אנחנו כאן איתך סופרות את הימים ומחזיקות לך אצבעות.. בינתיים תנסי להנות כמה שיותר!!
    אולי תפתיעי את בעלך עם איזה ערב רומנטי נרות וכאלה.. שלפחות תהנו מהעבודה.. :)
    me
  • בהצלחה רבה מאמי ,אני אגב גם סיימיתי תקופת ביוץ שלי וגם מכחה לציון סופי (בתקווה ל100 כמובן)
  • היי בנות,
    איזה משמח להיכנס ולראות תגובות...
    תודה על הפירגונים
    האמת שהתחלתי ללכת לחדר כושר מגניב ,
    אבל גם זה גורם לי לחשוב על הדופק , ואם אני לא מגזימה , או פוגעת בסיכויים. הקטע שיש שם גם ג'קוזי וזה מה זה מפתה...

יפעת יקירתי אני בטוחה שהחשק יישאר ואף יגדל... רק חכי בחשבון שאחרי טיסה זה מקטין את הסיכוי אז תנסי למשוך אותו עוד יום , שיתאושש קצת...

ולשאר הבנות אני מאחלת 100 +

• אנחנו תיכף מתחילים את העבודה למרות שהספירה הזאת נמאסה עליי בטירוףףףףףףףףף.אני מתה כבר להפסיק עם הטכניות הזאת, מרגישה כמו רובוט!!!!!!!!
    סחטן על החדר כושר, הייתי ממליצה לך רק ללכת על הליכון ולא משהו שבו מתאמצים יותר מידי. אם נקלטת (אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • בוקר טוב

מאחלת לך ציון 100 במבחן החודשי

שיהיה לנו חודש פורה ורק בשורות טובות

ולא להתפתות לג'קוזי, ניראה לי שזה גם מגביר דופק...
  • אז ככה:
    הרגשתי שאני חייבת לשתף
    אתמול שוב התחיל לי דימום חום קל (רק בניגוב)
    אבל הפעם זה לא מתי שאני אמורה לקבל מחזור אלא 5 ימים לפני...

אני מנסה לשמור על קור רוח, אבל הסקרנות והמתח פשוט מציקים לי בטירוף.

חוץ מזה אין לי שום סימן נוסף שמבשר על משהו...

מחזיקה אצבעות כל כך חזק!!!!!!!!!!!!
  • היי אצלי התופעה הזאת מוכרת בדרך כלל 5 ימים לפני שאני צריכה לקבל יש דימום חום קל (רק בניגוב) ואצלי זה מבשר ברך-כלל על בואו של מחזור.בדיוק עכשיו אני באותו סיפור כמו שלך מחזור בינתיים אין אבל יש את דימום הקל בצבע חום.מחזיקה לשנינו אצבעות.
  • היי
    אני מקווה שהחודש יהיה לנו מזל
    אבל אני שמחה ששיתפת אותי
    כי גודל הציפיות ככה גודל האכזבות...

מחכה לשמוע ממך עידכונים
  • תודה מאמי שיהיה לנו באמת בהצלחה,בינתיים אני באותו מצב דימום קל בצבע חום -ורוד ולא מעבר לזה.אני עוד אולי את יודעת פה מפורום עברתי גרידה לפני כמעט חודשיים אז תתארי איך אני מרגישה עכשיו ,יש בי רצון עז למלות את חלל שנוצר.טוב בינתיים לא נשאר לנו לעשות כלום מלתעזר בסבלנות ולראות איך עיניים יתפתחו.את יודעת הייתי היום בסופר פארם רציתי לקנות את ערכה לבדיקת הריון אבל בסוף ויתרתי. תעדכני מה קורה איתך ורק בשורות טובות לכולנו.
  • אני מה זה מבינה אותך....מחזיקה לך
  • תודה רבה אבל רוב סיכויים שאני יקבל בסוף שבוע.לכל הבנות בהצלחה רבה מחזיקה לכן אצבעותשנראה 2 פסים בקרוב מאד.
  • אחחחחחחחחחח, הקטע המעצבן הזה עם הבדיקת הריון,
    אני החלטתי שזו הוצאה מיותרת.
    היא בהחלט יכולה להוריד את המתח אבל זה לא שווה את המחיר.
    יש לי הרגשה שכשנקלט נרגיש את זה ...
    אני הפסקתי לקנות, רק אם יהיה לי איחור ממש גדול אלך לקנות.
    דרך אגב אתן יודעות שבסין זה עולה פחות מ -7 ש"ח, רק בארץ הכל יקר!!!

ולכן יקירתי , אני מרגישה שגם אצלי לא יהיו בשורות מרגשות החודש.

אבל אין כמו להיות אופטימי

יום נהדר
  • את צודקת אם לא החודש אז חודש ! הבא! את ,קיבלת כבר? או לא עדיין עם דימום קל(הכתמות).אני עדיין באותו סרט. מעצבן בטירוף.
  • היי,
    אני עדיין עם דימום ורוד בהיר ממש / חום לא ברור בניגוב מדי פעם. אפילו אין כתם על התחתונים...
    איך יודעים אם זה השרשה? כמה ימים אחרי הביוץ זה אמור להופיע?
    ואם זה סתם דימום קדם וסתי כמה ימים לפני הוסת הוא מגיע?

זה כזה מעצבן , אני שונאת שאני לא יודעת מתי בא המחזור, זה מפריע ללכת לבריכה, אי אפשר לעשות סקס, והוא גם לא סדיר, אז אי אפשר לדעת מתי הביוץ הבא..

טוב אין מה לעשות רק לחכות...
  • מחזיקה לנו מאמי יהיה מה שיהיה ,נחכה ונראה ואני גם בבוקר בדקתי שוב אותו דבר דימום קל בניגוב (הייתי אומרת אפילו הכתמות),לגבי השרשה אמרו לי פעם שזה קורה מ10 -12 ימים מיום הביוץ במידה כמובן שאת יודעת בוודאות מתי היה יום ביוץ המדויק.אבל עדיין נראה לי שזה משתנה מאדם לאדם ולא אצל כולן מופיעה דימום בזמן השרשה . את צודקת גם לבי סקס וביוץ ברדק אחת גדול
  • הייי,
    טוב הדימום הפך לחום כמו של סוף מחזור, ממש מוזר.
    נראה לך בעייתי להשתמש בטמפון?
    אבל מה שממש מוזר זה שהתחילו לי כאבים ודקירות בבטן תחתונה.
    זה כאבים חדשים כאלה שלא היו לי אף פעם לפני או בזמן מחזור.
    וגם כואב לי למתוח את הבטן.
    מכירה את זה? יש לך הסבר?
  • היי יקרתי מה נשמע ,אצלי אותו סיפור הפרשה חומה לפעמים אדומה אפילו חשבתי שאני עומדת לקבל אבל כל היום אני הייתי נקייה , לגבי כאבים שלך אצלי יש כאבים כאלו רק שאני עומדת לקבל,ככה לא מוכר לי ,כרגע לא כואב לי כלום,כבר לא יודעת מה לחשוב את אמת ,אולי נכחה עד יום ראשון (במידה ולא נקבל עד אז) ונקנה ערכה לבדיקה ,אני יודעת שאת לא בעד אבל בכל זאת אם התשובה תהיה שלילית אז יגיע מתשהו מחזור אם חיובי אז עוד יותר טוב תגידי לי את כבר באיחור ? מתי את אמורה לקבל? אני מחר ביום ה30 למחזור עדיין אין איחור אצלי.פעם אחרונה קיבלתי ב6.1 ואז הוא קצר רק יומיים (מחזור ראשון לאחר גרידה) מכחה לשמוע ממך
  • אהההההההההההההההה המכשפה הגיעה!!!!

טוב אצלי הריון החודש כבר לא יהיה...

לפחות לא התפתתי לבדיקת הריון ביתית. תביני, אני לא נגד, אבל אני חושבת ששווה לחכות כי זה סתם מבאס גם להוציא על זה כסף וגם לקבל שלילי.

מחכה לשמוע מה קורה אצלך...

• אויייייייייייייייייייייייייייייי מאמי איזו באסה אצלי אין חדש מתחת לשמש רק הפרשות חומות ואדומות וקצת כואב בשחלה השמאלית, לגבי ערכות את צודקת למה סתם לתבאס ,עדיף כבר לחכות ולזה גם אני יתכוונתי.,לגבי אין לי תחושה טובה ,עבר עלי חודש לחוץ מאד בעבודה ,גם היום חזרתי גמורה,באפיסת כוחות הכנתי אוכל ועכשיו מול המחשב עם הכאב והמון מחשבות בלב. לך אני מאחלת המון הצלחה כשתסיימי עם הוסת.תהיה בקשר ואני יעדכן אותך .
  • היי המכשפה יגיעה גם אליי איזו באסה ,אוף גם כאבים ,נראה כמה זמן ימשך (חודש שעבר היה קצר רק יומיים-מחזור ראשון לאחר גרידה) ,טוב נמשיך בעבודה מעשית לאחר שהמכשפה תסתלק.
  • טוב, כל דבר בזמנו... עוד חודש של הנאות ופינוקים עם בירה וג'קוזי.. חחח
    נמשיך לעדכן בהמשך...
  • את צודקת מאמי ,גם יש לנו עוד זמן לאוכל סושי למי שאוהב כמובן,בהצלחה רבה לאחר,,וסת. שהחסידה כבר תיקח ג'פי אס אלינו סוף סוף[stork
  • הייי מרגו...
    מה חדש?
    עובדים קשה?
    המחזור האחרון היה ממש קשה מה שנותן לי תקווה שאולי זה סוף סוף היה מחזור אמיתי והנה מתחילים לראות תקווה ולא עובדים לחינם. (אחרי שנתיים וקצת של גלולות)
    הבעיה היחידה היא שעכשיו אני מצוננת ממש (בלי חום) ומקווה שזה לא יפגע בפוריות.

מחכה לעדכונים...

בהצלחה!
  • היי מאמי כן יתחלנו כבר בעבודה מעשית את אמת עושים את זה בלי לחץ ובהנאה -אל תשאלי אתמול בעלי היקר הפתיע אותי בכרטיס כניסה לספא ,קיבלתי שם עיסוי באבנים חמות
    +טיפול פנים ומסכת פנים היה מה זה כיף .את אמת מחזור שלי היה בסדר 3 ימים לא ארוך ואחרי זה כמעט שבוע עם הכתמות (נראה לי השפעה של גרידה שעברתי ככה הוסבר לי לוקח לו זמן לחזור לקדמותו)וגם אני כולי תקווה שלא לחינם עובדים,אבל תודי בזה שעבודה הזאת מאד כייפיתלגבי צינון שלך זה לא אמור לפגוע מאמי ,את שותה איזהשהוא כדורים ? אני יודעת שדקסמול קולד אסור ,עדיף אקמול לבן לאישה בהריון ונראה לי גם לאלו שמנסות שבינינו .בשורות טובות מאמי ,את לא מתארת לעצמך איך אני שוב ליהות בהריון ושהפעם זה עבור תקין ונחזור הביתה בידיים מלאות.מחזיקה לנו אצבעות,תגידי לי כמה זמן את כבר מנסה ?
  • תיקון טעות דקסמול קולד מותר אך לא מומלץ,
  • 4 חודשים...
    אני עכשיו בשליחות בארה"ב של שנה , היינו בלחץ להספיק השנה ללדת אבל כנראה שהיעוד שלי זה לעשות לידה ראשונה בארץ.
    עכשיו שכבר אין לחץ בטח מרפי יביא את החסידה.

אני לא לוקחת כלום... רק שותה הרבה תה ומיץ תפוזים...

איזה כייף הפינוק בהפתעה... אנחנו הלכנו לסרט , בקומפלקס כאן יש ג'קוזי בחוץ אבל כל כך קר (3 מעלות ) שוויתרנו על הקטע הזה...

נשתמע...
  • שיהיה בהצלחה רבהההההההההההההההההההההההההההההההההההה לנו ולכל בנות הפורום.נמשיך לעבוד בשביל בייבי שלנו.אני אישית רוצה מאד בת (יש לי בן בבית) אבל מי שבא ברוך הבא.
  • עברתי תאונת דרכים ודווקא עכשיו שאנחנו עובדים בשביל הריון ,כל גוף כאב לי ,קשה לי לזוז שלא נדבר על לקיים יחסי מין וגם בנוסף רופא במיון אמר לשתות אופטלגין ולמרוח 3 פעמים ביום ולטרן ,אני מפחדת לא רוצה שזה אפגע לי בפוריות וגם יום ביוץ אוטו טו מתקרב . אני בוכה וכועסת למה דווקא עכשיו זה קרה לי?? כבר עברתי גרידה לפני חודשיים ועוד פעם בלאגן.
  • מרגו יקירתי..
    קודם כל הכי חשוב שיצאת בשלום מהתאונה.. ועם קצת פגיעות וכאבים.. כמו שהצלחתי להבין..
    אם את יודעת בוודאות מתי היום של הביוץ פשוט תעשו את זה בעדינות ביום הזה.. :)
    מקווה שתרגישי טוב במהרה.. ( מניסיון בד"כ אחרי תאונה הכאב גדל ביומיים שלושה שלאחר התאונה כי כל השרירים התכווצו.. אבל אחרי כמה ימים זה עובר..)
    שיהיה סופ"ש חמים ונעים.. :)

me
  • תודה רבה לך על תגובה ,גם הרופא אמר לי שהכאב יתגבר בימים הקרובים ,הכאבים באמת חזקים במיוחד עכשיו לקראת הלילה,טוב אין הרבה ברירה אלה לחכות עד שכאבים יעברו ולעשות את זה בעדינות .מה נשמע אצלך?שיהיה גם לך סוף שבוע נעים וחמים.
  • היי, לא הייתי ליד מחשב כל הסופ"ש, חגגתי יום הולדת ...
    אני בהלם מהתאונה שעברת ושמחה לשמוע שזה רק פגיעות יבשות.
    מאחלת לך החלמה מהירה...
    אין ספק שיהיה לך שבוע עבודה מעשית מאוד מאתגר.
    אבל לפחות את יודעת את היום המדויק... :)

אנחנו השבוע היינו הרבה בנסיעות, וגם פיספסנו יום אחד.
    לא תולה הרבה תקוות... אבל משאירה מקום קטן לאופטימיות...

תרגישי טוב ובהצלחה
  • קודם כל מזל-טוב ליום הולדתך ,מאחלת לך הרבה בריאות,אושר ועושר וכמובן הריון בזמן הכי הכי קרוב.תודה רבה לך אני כבר מרגישה יותר טוב פחות כאב ,אני גם מקווה מאד שכיסינו אתכל ימי הפוריות שלי והפעם כן יצלחנו ולגביך אל תחשבי שלילי ,תחשיבי חיובי ואפילו פיפסתם יום אחד לא נורא,אני גם ביום התאונה לא יכולתי לזוז מרוב הכאבים שיהיהו לי ולשלא נדבר על יחסי מין אז לא עשינו כלום.אז תהיה אופטימית ותעדכני בבשורות משמחות מחזיקה לנו אצבעות.אפילו קיבלנו את וסת בהפרש של יום אחד אם את זוכרת .
  • הייי,
    תודה רבה על הברכות והאיחולים
    עכשיו זה הימים האלה שאת מחפשת סימנים ומלאת תקווה שהמחזור לא יגיע...
    זה הימים הכי קשים... המתח הורג...

מה שלומך??

אגב, יש לך מושג אם אפשר לקפוץ בטרמפולינה או עדיף שלא? למקרה שנקלטתי)
  • היי יקרתי ,המתח באמת הורג אותי מחפשת סימנים כמו שאת אמרת בדיוק ,לגבי טרמפולינה אולי לא כדי ,עזבי תשמרי על עצמך . אני בסדר מחזיקה מיליון אצבעות לך ולי ומתפללת לבשורה טובה.מה איתך איך את מרגישה ? נהיה בקשר ,אל תהיה בלחץ ואל תקפצי בטרמפולינה.
  • היי, בטח תוהה מאיפה בא לי הטרמפולינה???
    אז ככה:
    יש פה שיעור אירובי שהוא כולו על טרמפולינה, ממש מגניב.
    עשיתי אותו לפני שבועיים, אבל עכשיו אני מתלבטת כי אולי נקלטתי.
    האמת שאני לא מרגישה משהו מיוחד, ונראה לי שלא נקלטתי ...
    וזה מעצבן לוותר על דברים שאת אוהבת כי אולי... ואז לגלות שלא!!!

• מסכימה איתך לגמרי אבל עדיף שתכחכי קצת אם בכל זאת יש הריון לא חבל,ממליצה לך לחכות ואל תהיה פסימית תאמיני שכן נקלטת ,וטרמפולינה תכחה לך.ולגבי אם מרגישה משהו או לא ,אז אני יספר לך משהו אחותי ילדה ברוך השם 3 ילדים ואף לא הרגישה לא בחילות ,לא הקאות כלום ,רק לפי איחורים ידעה שהיא בהריון וגם אז לא היית נכנסת לסרטים הייתה הולכת לרופא רק בשבוע 8 ולא לפני.אז שתהיה לנו בהצלחה תעדכני אותי מה חדש,בשורות טובות.אגב שם שלי דיאנה .
  • הי דיאנה,
    וויתרתי על הטרמפולינה!!!
    אני מניחה שאצטרך לעשות ויתורים רבים וקשים יותר בהמשך אז זה היה בקטנה...

החודש חודש קצר וזה מבלבל עם כל הספירה של הביוץ והמחזור, מקווה שהכל יהיה חיובי...

• היי יקירתי יופי אני שמחה שויתרת אני מסכימה איתך החודש הזה באמת מבלבל אני כמעט כל כל יום לוקחת את לוח שנה שמונח אצלנו על שולחן וסופרת ושוב סופרת בעלי כבר צוחק עלי אומר לי תעזבי תצאי מהלחץ ,אבל אני לא יכולה פשוט המחשבות שלי רק על זה ,מקווה מאד זה חיובי.מחר יום אביב ראשון סוף סוף נגמר החורף .איך אצלך מרגישה משהו? אמת עדיין מוקדם נראה לי לסימנים .בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לנו.
  • אין שום סימן...
    רק שפתאום התחיל אצלנו שלג ונעלם
    זה תמיד מרגש אותי שלג...

שמעתי שגם בארץ יש ימים סוערים עכשיו, מקווה שחם ונעים לך...

חוץ מזה הכל בסדר, יש לי עוד כל כך הרבה תוכניות ומקומות שהיתי רוצה לטייל בהם השנה אז אני כבר לא בלחץ... כדאי שתמצאי לך גם משהו ותפסיקי לספור...
    אם זה יבוא זה יבוא...

אני אמורה לקבל עוד יומיים... נראה מה יהיה...
  • היי אני צריכה לקבל ביום ראשון אבל נראה לי שגם החודש אני לא זוכה להריון שוב היום יתחילו הפרשות חומות כמו בחודש שעבר את זוכרת שאז התחלנו להתכתב איזו באסה שוב לא הצלחתי זה כל-כך מכעיס ,מתסכל ,די כבר אין לי כוח ,עכשיו שאני כותבת לך אני בוכה ,מה אני לא עושה נכון אני יודעת מה את אני מבייצת ,מקיימת יחסי מין בימים שלפני וגם אחרי ביוץ ושוב לא וגם ביום הביוץ עצמו. .אני אספר לך משהו אני יודעת שעד לא בעד אפילו בדקתי היום עם ערכה שהייתה לי בבית ותשובה שלילית,אני כבר מתחילה לחשוב שהגרידה שעברתי לא גרמה לי נזקים במקרה (את לא מאמינה אין יום שלא עובר שאני לא חושבת בלב על הריון אחרון שלי -אם הכל היה בסדר יכוליתי ליהות כבר בשבוע 20 .טוב מאמי סליחה על חפירות שלי פשוט נורא קשה לי.בהצלחה מאמי תעדכני אותי (אלוקים תעשה שהוסת לא תגיעה בסוף -אין לי כוח לאכזבות יותר|) תהיה בקשר .
  • הייי
    אני מקווה שהדימום זה השרשה... בואי נהיה אופטימיים רק לעוד כמה ימים...
    כי יש זמן עד יום ראשון... (ובדיקה ביתית אולי זה עדין מוקדם)

וגם אם לא , אז אל תתבאסי כל כך הרבה. הדמעות שלא לא שוות את זה. כל דבר בא בזמנו...
    זה בכלל לא פשוט להיכנס להריון וצריך הרבה יותר מזל משכל.
    וזה סדוק בצורה סטטיסטית.

אני מאחלת לך שמחה ובריאות ובעזרת השם אם לא החודש אז חודש הבא גם בשורות טובות.

הלוואי שהייתה דרך יותר קלה ומהירה... אבל זה מה יש.
    אסור לנו להתייאש!!!
  • תודה רבה לך על עידוד שלך קצת נרגעתי מאז ,הפרשה עדיין ממשיכה טוב סביר להניח שבסופו של דבר אני יקבל מסכימה ב100 אחוז עם מה שאת אומרת פשוט נורא קשה לנו ליישם את דברים שאומרים לנו.תודה לך על איחולים אני מאחלת לך המון הצלחה וגם כמו שאת אומרת אם לא החודש אז הבא.תהיה בקשר ו בשורות טובות בעזרת השם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה