מתה לספר לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מאוהבת!!!!!!!!!!! אני יודעת שעכשיו כולכן תגידו הנה השתגעה זאת עוד פעם אבל תקשיבו:
    חוץ מהשגעון שיש לי על האהובים הקטנים שלי, אני כל יום מתאהבת יותר בבעלי אהבת חיי!
    אתמול היינו ביום כיף משפחתי בקניון הזהב, אני מתרגשת כי הנסיכים שלי לא יצאו מהבית שבוע וחצי בגלל מזג האויר שהיה (וגם אני..) אז ניצלנו את היום המהמם שהיה אתמול ונסענו, היה שם פסטיבל תינוקות- כל מיני דוכנים מגניבים וסדנאות להתפתחות התינוק עפ״י שלבים, הקניית הרגלי שינה נכונים וכו׳.. טוב בעלי היה ללא ספק הגבר הכי פעיל בסדנא- שואל שאלות, מנסה כל תרגיל על הילדים, מתעניין ואפילו הראה לזוג אחר איך לעשות מה שהמדריך הסביר חחחח
    קנינו מלא דברים מגניבים לאהובים שלנו וגם אני התפנקתי בשטויות שאני הכי אוהבת.
    זהו פרקתי את הדביקות, עכשיו אפשר לנסות לישון. הרגלי שינה נכונים עאלק...

22 תגובות
עמוד 1
  • הודעה כיפית
    הלוואי וימשיך לך ככה ותתאהבי בו כל יום קצת יותר.
    [

• ליבוש עדיין בעבודה??

• אכן כן.
    עדיין כאן
    קופאות לי הביציות. בררררררררר
    מזל שיש במשרד שלי מזגן. אבל במפעל קור אימים..
    אני ממש רוצה לקנות חרמונית. רק שכל העובדים ירדו עלי בגלל זה.
    [

• איזה כיף

• הודעה כיפית שחבל על הזמן!!!!!!!!!!!!!!!
    תהני מהם עבדת קשה בשבילם.. וגם מבעלך כל הכבוד לו!!!

• []

• [/center]
    ]
  • איזה יופי לשמוע סיפורים טובים על זוגיות - כל הכבוד לכם

• איזה קטע אני כמעט בטוחה שראיתי אותך שם וביקשת ממני לצלם אתכם באייפון בדיוק לפני שהלכתם מהסדנא... יכול להיות?

• חמסההההה!!!
    5555
    שתמיד תהיו מאושרים ומאוהבים

• איזה כייף לשמוע.... ב"ה... טפו טפו 555555
  • תודה בנות..
    parpar-כןןןןןןןןןןןןןןן איזה קטע!

• יואו מצחיק ממש - חייבת להגיד לך יש לך משפחה מקסימה באמת שמחה שנהניתם היה באמת נחמד.

איזה קטע אני פעילה פה כבר למעלה משנה ואני מרגישה מחוברת פה לבנות ברמה כזו או אחרת ומוזר לי שאתמול ראיתי אותך ולא אמרנו שלום כי לא הכרנו אחת את השנייה- בכלל זה צירוף מקרים מטורף.

• כיף לשמוע !!!!!
  • איזה כיף
    ושפאו לבעלול
  • איזו הודעה כיפית

• תודה בנות

• איזה כייף שנהניתם ביחד- איזה כייף שההנאות האלו מחזקות עוד יותר את הזוגיות-שתמיד תזכו לימים כאלה.
    אני לא הלכתי לסדנאות האלו כי השעות האלו קשות לי- בעלי עובד עד הערב ואני לא יכולה ללכת לבד עם שניהם. ביוני האחרון הלכתי עם שניהם לסדנאות שלמטרנה בפארק בחולון והיה לי מאוד קשה עם שניהם.
    תיהנו תמיד!

• איזה כיף לשמועעעע..
    למזלי גם בעלי כזה... הלוואי יותר ויותר גברים כאלה...

• איזה כיף,שימשיך ככה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה