אני לא יודעת אם יש נשים כאלה<? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמתי
    []
21 תגובות
עמוד 1
  • תענוג לשמוע סיפורי חמות טובים
  • באמת חמה נדירה

• תענוג...
    [

• דייייי איזה כיף לך!!!!

• []
  • התברכת...
  • מקסיםםםםם
    באמת אין דברים כאלו!
    בלי עין הרע! טפו טפו טפו
    שרק תמשכנה להרוות זו את זו נחת! :)

כולנו הילדים של אבא בשמים

• איזה כיף לך
    נדיר במחוזותינו
  • לא רוצה לפתוח על עצמי עין אבל חמתי גם כזו

• כייף גדול לך!!!

שבת שלום לך ולחתמך

• איזה כיף...

כל הכבוד לחמותך

• איזה כיף זה...חמותי גם מאוד חמודה רק שממש אין לה זמן לעזור לי....האמת שלגיסתי היא עוזרת יותר מלי אפלו שאין לה זמן תמיד כי גיסתי פשוט דוחפת לה את הילדים...
    באמת אין דברים כאלה...אפילו אמהות הם לא ככה!!!תגידי תוד ענקית תעריכי ואפילו לדעתי תפנקי אותה מידי פעם גם את.
  • נשמע לי כמו חלום ורוד

• אני ירוקה מקנאה כרגע

• חחחח סיווני ממש כמו חמותך לא...
  • איזה יופיייי
    גם אצלי חמה כזאת

• מדהימה

• יפפפההה כל הכבוד לה... ראויה להערכה!!!!!
    תראי לה כמה את מעריכה אותה...

גם אני זכיתי האמת
    ותמיד מסביבי אני שומעת כמה רע לבנות עם החמה שלהן....

• נשמע שמדובר באישה מקסימה ולבבית- כן ירבו כמוהה. אבל אני חייבת להשוויץ גם: גם לי יש חמה מקסימה כמו שלך- במוצ"ש היא שלחה את גיסתי לקנות לי מכנסי היריון- היא קנתה לי שניים לפני חודש וארבעה בקנייה של סופ"ש האחרון. שתהיה בריאה אנחנו כל ערב שם וזוכים למעט מנוחה כי היא עוזרת לנו לטלנבהם והרבה פעמים מכינה ל ו ארוחה. כמובן שזה הדדי- אני משתדלת מאוד בשבילה. קונה לה בסופר,מנקה את הבית לפחות פעם בשבוע. חמי נפטר לפני חודשיים והשבעה הייתהאצלנו- ואני הייתי על הרגליים כל היום וניקיתי בכל לילה את הבית- כדי לכבד את האבלים.
    מאוד חשוב וכייף שיש קשר טוב כזה בין החמה לכלה או החתן- הלוואי וכולם יזכו לחמות כאלו טובות!!!

• באמת נדיר שחמה כזאת נחמדה ..תהני.לפחות שלך יהיה טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה