מה דעתכן על זה???- חשוב!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתלבטת אם לרכוש את זה....
    אודה מאוד לדעתכן!!!

http://www.cheapopo.co.il/index.php?coupon=282
    (משום מה נעלמה לי החתימה אני בשבוע 29)
10 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי קניית עגלה זה משהו מאוד אינדיבדואלי ומשתנה בהתאם לצרכים האישיים של בני הזוג ולכן מה שמתאים למישהי לא בהכרח יתאים לך....

אבל זה נשמע דיל טוב ונראית עגלה מגניבה - לא מכירה באופן אישי ככה שלא יכולה להמליץ.

לדעתי תמצאי איפה מוכרים אותה לכי ותרגישי אותה בידיים שלך ואם היא מוצאת חן בעינייל לכי על זה כי זה דיל משתלם

• יפה
    []
  • א'- ללכת להרגיש אותה, לקפל אותה ולפרק אותה בעצמך- חשוב מאוד..
    ואם אף אחת פה לא מכירה אותה-
    תעשי עליה חיפוש בגוגל, תראי אם היא כתובה קצת בפורומים אחרים, אם יש עליה תלונות או דעות חיוביות..
    בבטוח היא כתובה איפשהו!
    [
  • מצאתי ביקורת על סוג העגלה...

מחיר : 2750 ש"ח כולל סלקל, אמבטיה וטיולון

מספר גלגלים, סוג גלגלים (אויריצוק), גלגלים קטניםגדולים:

4 גלגלים קטנים קפולים.

עבירות: טובה

אמבטיה יש אין : יש, אמבטיה רחבה, עם מנגנון נדנוד, כיוונון במצבי שכיבה, וידית נשיאה נוחה.

טיולון נשכב עד לכמה מעלות, מספר מצבי ישיבה בטיולון :175 מעלות ,4 מצבי שכיבה

ידית מחליפה צד? במידה ולא האם האמבטיה היא עם הפנים כלפי האם? ידית לא מחליפה צד, אמבטיה עם הפנים כלפי האם

ידית אחת שתיים :2 ידיות

ידית מתכווננת לגובה : לא

משקל העגלה עם בלי אמבטיה : כ10 ק"ג

מתקפלת עם האמבטיה ואו טיולון : מתקפלת רק במצב טיולון, יש להפריד את האמבטיה.

מתקפלת בקלות (ביד אחת)? קיפול קל בשתי ידיים

נכנסת לתא מטען גדול בלבד? או גם קטן? תא מטען קטן במצב טיולון, קיפול מטריה.

סל בגודל סביר בתחתית: סל קטן, גישה לא הכי נוחה

יכולת לפרק ולכבס את הריפוד: כן

אופציה להרכיב סל קל: כן, של CAM, מגיע עם העגלה.

הגנה טובה מפני שמש/גשם? האם יש אפשרות להזיז את הגגון ל2 הכיוונים? הגנה טובה, גגון מתחבר לצד אחד.כולל כיסוי רגליים שמתחבר גם לסלקל, כולל כיסוי נגד גשם.
  • יש לי בדיוק את אותה העגלה...רק שלי יש עם ידית אחת ולא שתיים.
    מבחינת המחיר- מציאה!
    אני קניתי אותה ב- 3100 ש"ח אחרי הנחה.
    דברים טובים:
    אמבטיה קשיחה, רחבה ונוחה מאוד לתינוק.
    נסיעה קלה ונעימה
    עגלה יציבה ובטיחותית
    סלקל מרווח
    טיולון ארוך ורחב

אבל.....
    אמנם כתוב "קיפול קל בשתי ידיים" אבל הקיפול לא כ"כ קל...
    איכשהו תמיד הגלגלים זזים ואיכשהו תמיד הקיפול מתעכב ולוקח כמעט דקה (שזה יחסית הרבה לקיפול עגלה)

בכל מקרה- תלכי לכל חנות שהעגלה נמצאת שם ותתנסי בקיפול...רק ככה תדעי מה טוב ומתאים לך

[email protected]
  • לנו יש עגלה דומה, mbx6 של cam, אנחנו מרוצים מהעגלה עצמה ומהפונקציונליות שלה אבל פחות מרוצים מהכובד שלה ומהעובדה שהיא מאסיבית ולא נכנסת לכל תא מטען.
    כשעוד השתמשנו בעריסה והיינו צריכים לנסוע לאנשהו עם העגלה, היינו צריכים לחלק את העגלה לחלקים, הבסיס היה נכנס לתא המטען והעריסה היתה תופסת את המושב שליד הנהג, ותא המטען שלנו לא כזה קטן (מזדה 323).
    זה שיקול לא קטן.
    מבחינת טיולון, למרות שהקיפול עצמו לא קשה, אי אפשר לקפל אותו ולפתוח אותו ביד אחת ולי בהתחלה היה מאוד קשה עם זה כי לא יכולתי לעשות גם את זה וגם להחזיק את התינוקת על הידיים...
    כל פעם שיצאתי לטייל בהתחלה יצאתי עם אמא/סבתא שלי שיחזיקו את הילדה בזמן שאני מתעסקת עם העגלה...
    בסופו של דבר הסתדרתי בכך שקנינו מנשא ואני יורדת עם הקטנה במנשא וככה שתי הידיים שלי פנויות בשביל לפתוח ולקפל את העגלה...
    אם כמובן יש לך אפשרות להשאיר את העגלה במצב פתוח, או שיש לך מעלית בבית, לא תהיה לך בעיה כזאת כי כל מה שתצטרכי לעשות זה רק לשים את התינוק בטיולון...
    אבל אם יש לך מחסן שבו העגלה תאוכסן במצב מקופל, זה יכול להיות מסורבל.

אבל העצה הכי טובה שאני יכולה לתת זה באמת ללכת קודם כל לאיזו חנות תינוקות, לראות את העגלה במציאות, לגעת, לקפל אותה ולראות אם היא באמת מתאימה לך...
  • תודה רבה בנות!

מצאתי בהאנגר במושב בצרה עוד 3 מבצעים:
    1) עגלה משולבת Loola up מבית Bebe confort (טיולון, סל שכיבה, סלקל)- 1490 ש"ח

http://www.youtube.com/watch?v=xj8eTap9NlI

2) Cybex Callisto עגלה+אמבטיה+סלקל - 2490 ש"ח

http://www.youtube.com/watch?v=XVJLvrwU9k8

3) עגלה משולבת Quattro Tour מבית Graco (עגלה+ סלקל +בסיס)- 1290 ש"ח

http://www.youtube.com/watch?v=psdssPrdPjE
    אשמח לחוות דעת ממישהי לה יש את אחת העגלות...

• אין לי מושג אבל... מקפיצה לך
  • בבה קונפורט- יש לחברה שלי כבר כמעט שנתיים והיא מאווווווווווווד מרוצה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה