היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יואו לא נעים לי שאני שואלת את זה אבל אם אני לא ישאל פה אז איפה כן????? גילחתם לקראת הלידה את אזור המפשעה?????
34 תגובות
עמוד 1
כן.... ובמקרה ממש יומיים אחרי שגילחתי הייתי בחדר לידה 3 שבועות לפני הזמן חחחח
אני הייתי מגלחת עד כמה שהתאפשר לי בגלל הבטן לפני הלידה הייתי עושה אימפרה אדומה אז לא כ"כ הייתי צריכה
אמממ. אני רציתי לשאול שאלה דומה
ודאי או שאת רוצה להגיע כמו איש המערות
כן
המיילדת בחרה במקצוע כ"כ אסטתי אז למה להרוס לה? גם קעקועי ורדים ובישום וכתובות של ברוכה הבאה חחחחחחחחח
זה הדבר, שבחודש תשיעי בכלל לא חשבתי על לחשוב עליו אפילו
איך באמת אתן מגלחות???עם מה???
אני מפחדת לעשות שעווה בהריון. אני לא רואה כבר כלום מה עושים באמת? מול מראה עם סכין?
מאז ומתמיד הייתי הולכת לקוסמטיקאית ומורידה שם הכל...
אז במהלך ההריון לא היה שונה, וגם לפני הלידה הלכתי...
שווה את זה
כן אני תמיד תמיד עושה []
לא חשבתי על זה... אי אפשר לראות?!
ברור שגילחתי..
בחודש תשיעי תאמיני לי ששום דבר מהסוג הזה כבר לא ממש כיפי
לתת לבעל? לא הייתי ממליצה, לא נראה לי שבעלים מתהבים מדשא של שערות!! עם סכין אפשר לעשות גם כשהבטן גדולה פשוט ללכת לפי תחושת היד- איפה שיש שערות. מעולם לא השתמשמתי בוייט, איך זה? זה לא מסוכן? זה לא יכול לינזול למקומות לא רצויים?
כולנו הילדים של אבא בשמים
מיצי
איכס............לתת לבעל????גם ככה זה מגעיל אז עוד להגעיל את הבעל???? כול הסיפור הזה של הלידה הוא ממש אבל ממש לא נעים....פעמים שעברו דווקא בסוף לא גילחתי...אבל הפעם אני נראה לי כן יתכונן מראשש.....זה נראה לכן מסוכן??עדיף סמוך ללידה????
אני עושה את זה כל ימים.. כך שלא יהיה הרבה עבודה בסוף
אמא עיתונאית וETD- לא הייתן רואות סקס והעיר הגדולה? היה שם איזה פרק עם סמנתה....והוא אפילו לא היה בעלה
גילחתי בשתי הלידות. לי אין בעיה כי אני ממש גמישה... [
ברור מהפאדיחה !!! אבל בשעווה לא גילוח
ממש ממש אני לא רואה סקס והעיר הגדולה.....א.אין לי טלויזיה וטוב שכך...וגם שלא היתי נשואה והיתי אצל ההורים שלי שלהםם כן יש...התוכניות האלו הגעילו אותי!!!!!!!!!!
ממש שאלה טובה!!
מיה תי-לדעתי אני בדעה איתך לגבי הבעל.....
כן... בעלי עשה לי
גם אני רוצה להשאר ביחסים בריאים.... עם הצוות הרפואי!!!!!!!
מה הבעיה שהבעל יעשה? הוא האדם שהכי קרוב אליי בעולם מי יסבן אותי במקלחת אם לא הוא אני רק בוכה מכאבים לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו וחיי המין שלנו מעולים... עכשיו צריך להתאפק כי הרופאה אמרה רק פעמים בשבוע
נראה לי שאם את מתביישת מבעלך עם סכין מול מראה....
אז אולי לבעלי יש איזו סטייה...
אני אצל הקוסמטיקאית פעם בחודש והיא עושה לי הכל בשעווה . מגעיל אותי גילוח הכל דוקר וגודל תוך יומיים . בשעווה הכל חלק ותענוג אפילו בעלי נהנה מהמגע הרך ולא הדוקר.
ממולץ אומנם קצת כואב אבל מתרגלים
ציטוט:פורסם במקור על-ידי ETD
ממש ממש אני לא רואה סקס והעיר הגדולה.....א.אין לי טלויזיה וטוב שכך...וגם שלא היתי נשואה והיתי אצל ההורים שלי שלהםם כן יש...התוכניות האלו הגעילו אותי!!!!!!!!!!
גם אני לא רואה את הסרטים האלו גם לי אין טלויזיה בבית והכי טוב שכך!! כולנו הילדים של אבא בשמים
אגב, אני גם מגלחת כל יומיים כך שכבר התרגלתי גם עם הבטן הגדולה.
ETD איפה גרה? מתי את צכה ללדת? איפה מתכננת ללדת?
אולי ניפגש בבית חולים............. :)
אני גרה בפתח תקווה!ובעז"ה צריכה ללדת ב2 במרץ....ט אדר.איפה את גרה?מתי את צריכהללדת?אולי נפגש...למרות שעדין אני לא יודעת איפה אני רוצה ללדת....
גילחתי מפשעות גם בחודש תשיעי, אפילו שכבר לא ראיתי מה קורה שם בגלל הבטן, מרוב שהייתי מיומנת כבר עשיתי את זה על "עיוור"
אני צכה ללדת ב17 למרץ ואני מתכננת או מעייני הישועה או וולפסון נראה לי יותר מעייני...
אני גם מתלבטת בין מעייני לתל השומר למרות שדי החלטתי שכנראה תל השומר...שם ילדתי את 2 הגדולים שלי...ואם בשבת מעיני הישועה בעז"ה.