סקר סוף עונההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• האם אתן מהנשים האלה שקונות בגדים/ מוצרים בסוף עונה לקטנטנים לשנה הבאה?

יש מבצעים מטורפים בכל החנויות, אפשר לקנות בגדים עם מידה אחת יותר גדולה לשנה הבאה.... ולחסוך המוןןןןןןןןןן

[/url
18 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שזה אולי רעיון טוב אבל.. למשל הבת שלי 5555 גבוהה ואני לא בטוחה איזה מידה היא תצטרך בחורף הבא.

אולי אם הייתי בטוחה במידה הנכונה גם הייתי קונה...

• אני כן קונה בסוף עונה גם לשנה הבאה

• לי יש הפרעה קונה בתחילת שנה כמעט לכול העונה
    ובמשך העונה קונה פה ושם
    נראה לי קצת מוזר לקנות לשנה הבאה
    הרי את לא באמת יודעת איך תהייה ותגדל הילדה...
  • זה רעיון מעולה גם גיסתי עושה את זה..
    אני לא יודעת לקנות לשנה הבאה..
    את לא יודעת איך היא תהייה בע"ה..
    הבת שלי השנה גבהה ברמה מטורפת..

מי שיכולה ויודעת למה לא..
    [/center]
    ]

• כן שווה לקנות יש מבצעים שחבל על הזמן
    וצריך לאוורר את הישרכרט
  • אני חושבת שזה רעיון ממש טוב...ובד"כ אני קונה אבל לא הרבה ממש 2 -3 חולצות לכול אחד....אני רוצה אבל אחרי שאני מבזבזת כסף כול העונה לא בא לי להוציא לשנה הבאה...ז"א אין לי מספיק כסף......בד"כ כשאני קונה אני קולעת למידות...
  • זה רעיון מעולה, אבל גם אצלי, שיהיו בריאים, כבר עכשיו לובשים מידה של ילדים בני שנתיים.
    אני לא יכולה לדעת איך הם יהיו בשנה הבאה, במיוחד בגובה.

• מניסיון של פעם אחת אני לא עושה את זה שוב מעדיפה לקנות כל שנה לפי המידה הנוכחית של הילד.
    בילדה הגדולה שלי עשיתי את זה וכל הבגדים אחרי שנה היו קטנים עליה כי היא התפתחה וגבהה ברמות שאפילו בטיפת חלב לא האמינו כמה היא גבוהה והכל עדיין עם התוית בארון בשקית ואקום.

פשוט חבל לי אבל למדתי

• אני מאוד התלבטתי אבל אחרי שאמרו לי בפוקס שאפשר להחליף מידות גם בעוד שנה כל עוד יש חשבונית אז קניתי לשנה הבאה שמתי בשקית עם החשבונית ולארון.
    אם זה לא יהיה טוב אז אני אחליף מידה אבל לפחות קניתי בזול... (50% הנחה)
  • קונה רק לעכשיו....
  • כןןן...אני קונה לשי-אל לשנה הבאה...

• אני כן קונה לשנה הבאה
  • אני לא יודעת כמה הילדה תגדל במהלך השנה ככה שאני לא קונה בגדים לשנה, לפעמים אם יש סייל ואני רואה בגד ממש שווה אני יכולה "לחטוא" ולקנות אותו מרוב התלהבות, אבל לקנות ברמה של להכין מלתחה שלמה מראש אני לא קונה...
  • אני לא קונה
    אין לי מקום לבגדים של עונה קיימת, אז עוד לקנות בגדים עתידיים?

• לחלוטין בעד
  • אני לא קונה לנהוראי בסוף עונה מסיבה פשוטה ששנה הבאה בטוח לא אוהב את זה.
    יש לי קטע כזה.
    לעצמי אני קונה חופשיייייייייייייי

• ברוררררררררררררררררררר שכן
    אני תמיד קונה2 מידות יותר....
  • גם אני קונה לעתיד.
    מקסימום יש בוידם תודה לאל :)

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה