עידכון מהבוקר בגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז שמתי את אגם בגן בבוקר והיה לי מאוד קשה ביררתי עם המטפלת לגבי החיתול והיא אמרה שבשום פנים ואופן זה לא היה החיתול של אגם אלא של הילדה שישנה על ידה כמו שחשבתי וחידדתי שאני לא מוכנה בשום פנים ואופן שישימו חיתול חס וחלילה לגביי זה שהילדה בכתה היא התנצלה ואמרה שבדיוק היתה בדרכה להניח את המגב ולהרים אותה רק שאני הצלחתי להקדים אותה ציינתי גם את ההרגשה הקשה בפני המנהלת שאמרה שזה חמור והיא תדאג לטפל בנושא שלא יחזור על עצמו הייתי עם הקטנה שעה בגן עכשיו אני צובעת מסתפרת קופצת לביקור פתע קניות לוקחת את הילדה והולכת הביתה נקווה גם לסושי טייק אויי אולי בדרך
    אז נקווה שיהיה בסדר כרגע אחרי טלפון מהגן שהתקשרו להגיד שהיא רגועה אכלה והלכה לישון אני רואה שהם משתדלים ויום ראשון תחזור האחראית כיתה מהחופש ואני בטוח יהיה רגועה יותר תודה לכולן על החיזוקים אתן ממש ממש מדהימות כל פעם מחדש

7 תגובות
עמוד 1
  • טוב מאוד שדיברת איתן - תראי להן שאת עוקבת ומודעת לכל מה שקורה שם

• מצויין שדיברת והראת להם שאת בודקת ועוקבת ועירנית
  • יופי
    טוב שדיברת ולא השארת את זה בלב.
    תמשיכי עם ביקורי הפתע (אני היתי בהתחלה עושה הרבה פעמים).

[

• יופי, אני גם מאוד שמחה על הפתיחות שיש במעון הזה
  • אין עליך תותחית

• מאמי, טוב לשמוע שהכל הסתדר

• יופי מאמי... אני מקווה שאת טיפה יותר רגועה...

לכי, תתפנקי ותמיד תישארי עם יד על הדופק.

ותני בוסה רטובה לאגמימאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה