היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל לפי הכמויות שאכלתי בשבוע האחרון כנראה שעדיף ככה
עוד קילו מאז שבוע שעבר, ירידה מתונה למדי.
ממשיכה לשמור על זכות השתיקה
איזה כיף לכן! איפה אני ודיאטה? אני בשבוע 35 ורק טופחת מיום ליום... רחוקה בכלל לחשוב על לרדת במשקל, אבל מיד אחרי הלידה, אני נכנסת בלי נדר לאטרף של ת**** נכונה והתעמלות! בהצלחה לכן
הייי מאמי מה נשמע??? גם אני במצב שלך אנחנו שוקלות בדיוק אותו הדבר רק שנראה לי שאת יותר גבוהה אז אצלך זה פחות גרוע....האמת שפעם אחרונה שסיכמנו פה שאנחנו מתחילות דיאטה ביחד ממש הלך לי טוב ביומיים הראשונים ואז קצת התחלתי לפשל כרגיל
בהלם רב ירדתי השבוע קילו שלם ועגול
לי יש את משבר היום השלישי כל פעם אני מתחילה יומיים שומרת כמו שצריך וביום השלישי מפשלת היום זה היום השלישי ועוד לא פישלתי (נו טוב בערך כי שתיתי קולה
את האמת שאני מתה מפחד לעלות על המשקל
אה עדין עושים את העדכון הזה שיט "שכחתי" חשבתי שכולן הפסיקו עם זה- אז הפסקתי בעצמי חחחחחחחחחח סתםםםםםםםםם אני עדין לא עוד לא בהחלטה של לרדת! עדין לא עשיתי סוויצ' בראש...
ירדתי חצי קילו אוף חשבתי שאני ירד יותר.
ירדתי קילו, בינתיים 3 קילו וקצת...
שוב לא ירדתי במשקל... עדיין 71 ק"ג
עדיין נשאר ק"ג מיותר שמסרב לרדת........
צריך ספורט וממש אין לי כח לזה
אני אגיע לבית אני אשקל ואעדכן
אני בינתיים סגרתי 4 קילו בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!