היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבדיקת דם ל CMV הראתה שלילי אין לי יותר את הנגיף הזה איזה כייף..יום שלישי אני יסע ליחידה ואמסור להם את התשובה ויאללה יוצאת לדרך חדשה..
11 תגובות
עמוד 1
שמחה בשבילך עדן!! קדימה לדרך חדשה ובשורות טובות. בהצלחה!
יאאאאאא איזה יופיייייייי ברוך ה'.... מחזיקה לך אצבעות לטיפול הקרוב שיהיה הטיפול המצנח!!!!!!!
חדשות מעולות!!!!! שתהיה לך דרך חדשה וקצרה.
כיף לשמועעעעע.... בע״ה לטיפול ראשון מוצלח ומנצח!!!!
חדשות מעולות! שיהיה בהצלחה
בהצלחה
שיהיה בהצלחה ,שתתבשרי בבשורות משמחות
זה שלילי שכיף לשמוע!!
איזה יופי ברוך השם .... דרך צלחה ולטיפול יחיד ומנצח שההודעה הבאה שלך תהייה בכותרת הפוכה חיובי !!!!!
ואי תודה בנות...אני מקווה שחודש הבא כלומר מהמחזור הבא כבר אתחיל טיפול חדש,פשוט אני כולי עכשו בבלאגן עם הילדה שלי היא חולה לי הרבה והנה היום שוב התחילהעם שיעול כלב רצחני בקושי יושנת ויום שלישי יש לה טור לסיטי מוח בגלל מים שיש לה בראש זה בהרדמה מלאה אבל עם בגלל השיעול יעלה גם החום אז שוב בפעם השניה נדחה את הטור..מה שהכי חשוב לי כרגע ומעסיק אותי זה רק הילדה שלי שהמחלות האלה יעזבו אותה כבר
טוב לשמוע שהתשובה יצאה שלילית ואת יכולה להתחיל טיפול חדש. בע"ה בשורות טובות בקרוב. מאחלת בריאות שלמה לבת שלך המתוקה,