שאלה על טעימות והקאות-עזרה... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. ביום ראשון התחלתי לתת לאופק טעימות..
    התחלתי עם גזר והיא הקיאה אותו...

יום למחרת נתתי טיפה טיפה תפו"א - היה בסדר כי פחדתי ונתתי ממש טיפה

נתתי גם טיפונת אבוקדו וגם הקיאה..

היום נתתי דלעת ממש טיפה וגם הקיאה..

12 תגובות
עמוד 1
  • תעשי הפסקה של שבוע/שבועיים ותנסי שוב..
    אני זוכרת שהגדולה שלי תמיד הקיאה את האבוקדו עם העגבניה

• כן אני אחכה... אין ברירה...

• מה שאני עברתי עם הטיעימות... אל תדאגי בסוף היא תאכל הכל. זה לא אומר שהיא לא אוהבת נדרשהמון טעימות בשביל להחליט אם היא אוהבת או לא... המרקם שונה להם והרבה פעמים זה גורם להקאה.

חכי שבוע ותנסי עוד קצת. ממליצה להיות עקבית עם ירק אחד למשך שלושה ימים..
    בהצלחה

• מה שנגה אמרה

• לא סתם עד לפני כמה שנים התחילו טעימות רק בגיל חצי שנה...

וגם היום מתחילים טעימות בין 4-6 חודשים...

אני אישית מתכוונת לחכות עד שהיא תהיה בת 5 חודשים, כי לא אצל כולם יש אותה מוכנות ובשלות להתחיל טעימות בגיל כזה קטן
  • אני מסכימה עם ג'ני...
    גם אצלנו בגיל 4 חודשים התגובה הייתה ממש לא טובה
    אחרי חודש ניסיתי שוב וכבר הלך יותר טוב
    ובגיל 6 וחצי חודשים כבר זורם סבבה לגמרי

• כשילדתי את הבן שלי אמרו לתת מגיל חצי שנה אבל עכשיו שינו את זה ונראה לי זה מוקדם בכל זאת.בכל מקרה זו דעתי. אני חושבת שהיא לא מוכנה עדיין. תחכי עוד כמה שבועות ותנסי שוב. תתני תפו"א ואם את מניקה תטפטפי לשם קצת מהחלב שזה יהיה רך יותר ובריח מוכר. אם לא אז תמל . תנסי את זה קודם כמה ימים ותראי איך היא מגיבה ואח"כ תנסי גזר ולאט לאט .לא צריך בנתיים אבוקדו. אם זה לא יצליח בעוד כמה שבועות אז תחכי עוד כמה שבועות.תלכי בקצב שלה .
  • וואי איזה רעיון טוב!!! לטפטף חלב שלי לתפו"א....

• אולי היא עדיין לא מוכנה.
    אני מציעה שתחכי עוד חודש, לגיל 5 חודשים ותנסי
  • כמו שאמרו לפניי, תחכי איזה שבוע-שבועיים ותנסי שוב...
    מעבר לזה גם אני ממליצה על עקביות במתן ירקות, תתחילי מ2-3 כפיות של כל ירק למשך 3-4 ימים, כדי לתת למערכת העיכול זמן להתרגל לכל ירק ואז תמשיכי הלאה כל פעם לירק אחר...
    לאט לאט כשהיא כבר תטעם את רוב הירקות תוכלי לשלב ביניהם...
    לטפטף חלב אם לתפו"א אגב רעיון לא רע בכלל, ככה אני עשיתי בהתחלה רק עם ירקות אחרים...
    בהצלחה!
  • נתתי לה בקושי 2 כפיות. ובכל זאת היא הקיאה... כנראה היא עוד לא בשלה לעכל מוצקים...

גם אני חושבת שזה מוקדם בגיל הזה... 5 חודשים אולי היא תהיה יותר בשלה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה