שיתוף והתייעצות-זהירות חפירה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!!!
    אורי כזכור לכן היה בהערכה ונקבע לו ריפוי בעיסוק.
    זה היה בספטמבר ואני עדיין מחכה שיזמנו אותנו.

[
    [
8 תגובות
עמוד 1

• טוב הענה לך לפי הסדר שכתבת...

בקשר לקפיצה של אורי
    אספר לך סיפור שיש לנו במשפחה
    ילד של מישהו קרוב ממשפחתי שעד גיל 5 לא דיבר
    לאן לא הלכו איתו
    בקיצור היה סיפור שאיך הוא יעלה ככה לכיתה א ?
    התחילו לספר לו שעוד מעט כל החברים שלו יעלו לכיתה א והוא לא יוכל לעלות כי בכיתה א יש ילדים שמדברים
    ופתאום בתקופה של שבוע שבועיים הילד פתח את הפה ודיבר שוטף כמו ילד בגילו
    ילדים אוגרים מיידע יש מצב שאורי אגר את הידע שלו ולא שיתף כי אדר ניכנסה למשפחה דיי בהפתעה גם עבורו
    יש מצב שהוא עשה "דווקא" בשביל לקבל צומי של ילד מיוחד שצריך אתכם שתטפלו בו
    שמחה שהמתב הישתפר אבל לא הייתי פוסלת את החוות דעת של המומחים אם להתחיל את הריפוי בעיסוק בכל מקרה

בקשר לזה בהצלחה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• בוקר טוב
    לפני הסדר -
    1. מסכימה איתך. הריפוי בעיסוק רק יכול להועיל

2. הילד גאון ולומד סיפורים בעל פה כמובן

• איזה כיף זה שהם עושים קפיצה ופתאום יודעים דברים

לגבי הספר חמישה בלונים זה אחלה ספר ללימוד צבעים
    לגבי חברים אני מסכימה שפעמים בשבוע זה בסדר לחברים, לגבי החברה אולי להיפגש במקום שהוא לא בבית הרי אי אפשר להתחמק כל הזמן אבל גם אנחנו צריכים לשים לב עם מי הילדים שלנו מסתובבים ומה הם עושים ולכוון אותם מה לעשות.

לגבי החברה אני לא חושבת שבגלל שהוא הילד הכי קטן בבית צריך להתייחס עליו כמו לתינוק זה לא נכון זה פוגע בילד והתפתחות ובעצמאות שלו
  • תודה על התגובות הכיפיות!

[
    [
  • קודם כל לגבי אורי, אותו דבר קורה לי עם עידן..התור להתפתחות הילד רק באפריל! ( )
  • מה שאת מספרת על אורי, בדיוק קרה עם מאור, שגם היה עם קוצים ולא מסוגל להתרכז יותר מדי.
    לקראת גיל 3 גם הוא עשה קפיצה משמעותית מאוד וחל שיפור אדיר בקטע של ריכוז ויכולת לשבת במקום.
    אם את זורכת, כתבתי לך את זה בשרשור שלך לגבי זה שהפנו את אורי להערכה.
    וזה כל הזמן הולך ומשתפר, אני עדיין כל הזמן רואה "קפיצות" כאלה.
    יחד עם זאת, ריפוי בעיסוק כמובן לא יזיק

• אני אענה לא לפי הסדר:
    דבר ראשון לגבי הריפוי בעיסוק. - מנסיוני הדל עם קלינאיות תקשורת, לוקח הרבה זמן לקבל תור. את יכולה לנסות להציק או לחכות בסבלנות (למרות שאמרו לי שלהציק עוזר, אם אורי התקדם אז זב כבר לא דחוף)
    לגבי הצבעים- אולי אורי עיוור צבעים? יש אתרים באינטרנט שאפשר לבדוק בהם( אני מאמינה שהוא מכיר מספרים)
    לגבי על הידיים או לא - לא בטוח שהיית מחזיקה את אורי על הידיים כל הזמן גם אם אדר לא היתה נולדת ואם זכור לי נכון, הוא כבר היה מוכן לגמילה עוד לפני שאדר נולדה, אז אולי זה באמת עניין של אופי.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה