סקר-סיפריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו בנות- אתן לוקחות את הילדים לספריה העירונית?
    מאיזה גיל התחלתן?
    איך הילדים מתנהגים?
    איך הספריה מקבלת את הילדים?

אני אענה שכבר כמה זמן רציתי לקחת את אמילי לספריה, היום בדיוק בדקתי וראיתי שיש שעת סיפור בהרבה ספריות באיזור. אז בחרתי את הכי קרובה והלכנו.
    בספריה עצמה היה איזור מקסים לילדים! ממש מגיל 0 (ספרים כאלה מרשרשים ואיזור על הרצפה עם משחקים), מעט בובות ופאזלים עד ספרים לנוער...
    הקראת הסיפור הייתה בקומה תחתונה, חלל ריק עם מקום לשבת ובמה. אחרי הסיפור היה הכנה של עפיפון (משהו די פשוט, להדביק שני חלקים ולהשחיל חוט)..אז כמובן שחיכיתי שהכל ייגמר ועליתי חזרה לסיפריה כדי לתת לאמילי להבין את החוויה של הספריה (במיוחד שדיברנו על זה כל הבוקר)..
    בקיצור...

13 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו עוד לא יצא לי לקחת את שנהב לסיפריה
    והאמת שליובל יש בבית ספר ומשם היא משאילה ספרים
    וגם לשנהב יש סיפריה וכל שבוע אנחנו מחליפות ספר
    אז ככה שלסיפריה עירונית לא יוצא לנו ללכת וגם אין לנו בשביל מה

לדעתי תחפשי סיפריה אחרת ולא לזאת שהלכתם אולי שם היחד יישתפר

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אויש. מבאס. בעיקר כי בטח עד כה נתקלתם בשירות הרבה יותר טוב....

אני לא לוקחת לספריה. נראה לי שבעיקר בגלל שהיא מצריכה נסיעה....
  • לשחר יש סיפריה בגן אבל זה ממש לא כמו ללכת לסיפריה. גם אצלינו בסיפריה האזורית יש שעות סיפור ובעייני זה מקסים אבל לצערי לא יוצא לי לקחת אותו. זה הפקה קצת כי צריך ממש ליסוע איזה רבע שעה בשביל זה. אולי כשטל יגדל עוד קצת אני אקח את שניהם. טל חולה ספרים וזה ימשוך אותו מאוד.
    איזה סיפריה מעצבנת ועוד יותר מעצבן התגובה שלהם
  • לנו יוצא פעם בכמה זמן ללכת עוד לא יצא לנו ללכת לשעת סיפור

• אמא שלי לקחה את אחיינים שלי כשהם היו קטנים כל יום ראשון לספריה לשעת סיפור והם היו מחליפים ספר והכל.... זה היה "יום סבתא"

עכשיו שאנחנו התרחקנו מאמא שלי זה כבר לא יקרה עם הילדים שלי

• אני לוקחת את הגדולה לספריה מאז שהיא בת שנה בערך ואוהבת מאוד לשמוע סיפורים.
    איך מתנהגים? בעיקרון בכל ספריה שהיינו קיבלו את זה שילדים הם ילדים. אני לא זוכרת אפילו פעם אחת שהעירו לנו. כמובן שעכשיו היא יודעת לשמור על שקט אבל זה לא היה תמיד כך.
    אני חושבת שכדאי לך לחפש ספריה אחרת.

• לא יצא לנו להיות בספריה. נשמע מוזר... במשפטים הראשונים כל כך התלהבתי מהיחס של ספריה לילדים, אבל כנראה רק לילדים ששותקים
  • אני לא לוקחת לספרייה העירונית...עידן מקבל ספרים מהגן פעם בחודש וכל שבוע מחליף ספר בספרייה של הגן..
    שלא לדבר על הספרים שיש לנו בבית ומידי פעם אנחנו קונים עוד
  • אנחנו השנה התחלנו ללכת לסיפריה
    והאמת שאנחנו לא נשארות לקרוא שם
    לוקחות ספר ובבית אני מספרת לה
  • אני התחלתי לקחת אותה עכשיו בגיל כמעט 5

• היי נוגוש
    פייס: ortal_hori
  • ברור שהיא קטנה, אבל אם יש שעת סיפור אז לזה היא כן מתאימה נכון?
    רק אז גיליתי שלספריה גם יש המון מה להציע לה! אז בשביל מה??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה