לענקית המדהימה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בוקר טוב אהובה
    רציתי לאחל לך שיהיה לך יום נפלא וכיפי
    שהשבת תעבור בכיף ושמחה

3 תגובות
עמוד 1

• תודה גמדה יקרה שלי איזה כיף ומרגש כל ההודעות האלו, בהחלט מחמם את הלב ותודה רבה רבה.
    אחרי שהחזרתי את יותם מהגן שמתי לב פתאום לנשימות שלו, הוא בכלל לא התלונן אבל בגלל שאני גם חולת אסטמה ישר הבנתי שהוא סובל מקוצר נשימה רציני רצתי ישר לרופאה והיא כמובן גם נבהלה, עשתה לו אנילציה וחיכינו לראות את הסיטורציה אחרי חצי שעה עוד הסיטורציה ירדה אז היא שלחה אותנו למיון, שם עשו לו ממש כמה פעמים אניצליות ונתנו לו כדורים ואחרי שעה הוא כבר הרגיש יותר טוב.
    עכשיו הוא בבית מטופל ב"ה
    אין לך מושג איזה בכי חטפתי אצל הרופאה כל כך דאגתי וכאב לי הלב שהילד שלי במצוקה נשימתית. וזה כל כך מפחיד למי שסובל מזה יודע כמה כל נשימה של חמצן חשובה ושקשה להכניס אותה לריאות פי כמה וכמה.
    תודה לאל שהכל בסדר נקווה שלא נתתי לו ירושה ממני
    חוץ מזה את מדהימה ותודה על כל היחס איזה משחק כייפי ואני שמחה להיות חלק ממנו.
    שבת שלום ושקט לכולנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה