היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו גם התלבטנו (אפילו כתבתי כאן על זה) וסוף בעלי החליט ששניים זה מספיק לנו. עכשיו כשזה סופי, אני הכי שלמה עם ההחלטה ומרגישה הקלה עצומה.
כשבעלך ישלים עם ההחלטה, הילדים שלך יקבלו את הטוב ביותר והורים סבלניים ורגועים שמשקיעים רק בהם!!
אני מבינה אותך מאוד ויודעת שההחלטה לא קלה, תהיי חזקה
מאמי, את כנראה צריכה עוד קצת זמן להתבשל, כדי להיות שלמה עם עצמך במאה אחוז.
זוכרת שגם אני לא רציתי? בעלי חיכה יפה בסבלנות!! איזה אושר היה לו על הפנים כשאמרתי לו שגם אני רוצה פייס: ortal_hori
ועוד משהו, ילד נוסף ישמח הרבה אנשים אבל השאלה היא האם זה ישמח אותך, כי את זו שצריכה לקום בלילה, להתמודד עם גמילות שונות, לקחת לרופא, לשעשע תינוק קטן כשהגדולים כבר רוצים דברים אחרים. זה בכלל לא נשמע נורא להגיד שאת לא רוצה עוד ילד. את בעצמך צריכה להיות שמחה ומאושרת כדי שאחרים יהיו שמחים ומאושרים ולא להיפך.
מתי החלפת שם משתמש?
תודה
אני חושבת שאת צודקת...
אני לא יודעת אבל אם היית לידי הייתי נותנת לך חיבוק ענק ואומרת לך כל הכבוד על מה שאת ועל הדרך שעשית בשביל להגיע לזה. את מדהימה פשוט. ותני לזמן לעבור ואי אפשר לדעת מה יהיה בעוד כמה שנים. נכון לעכשיו זה לא מתאים לך אז תנסי בכל דרך להסביר לבעלך. ואני בטוחה שאחרי התקופה הקשה שעברתם ביחד הוא בסוף יבין ויקבל את ההחלטה שלך בהבנה. אני כל כך מעריכה אותך וגאה בך, תמשיכי כך.
את עדייןצעירה מאמי כל החיים לפנייך!! גם אני רוצה עוד ילדים בע״ה כל דבר בזמן שלו תהני מהם וכשתרגישי שלמה עם עצמך ומוכנה לזה תתכננו יחד את הילד הבא שלכם.. כמו שאומרים ילד עושים באהבה או שלא עושים בכלל