מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףף נמאס כבר מהביוץ הזה. אני לא מבינה כלום כבר.
    ממתי מתחילים לספור 14 יומ מרגע שמתחילות המריחות (סליחה על התיאורים) או מרגע שמתחילה זרימה?
    התחילו לי מריחות (התחלת מחזור ב-19.1 ורק ב-23.1 התחיל לי ממש המחזור. מתי אני צריכה לספור?????
    זה כבר מתיש אותי, כבר עברה שנה וארבעה חודשים מאז שהפלתי וכלום לא הולך.
    נמאס כבר, כל חודש דיכאון מחדש!!!!!!!!!!!!אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • הייי תלתן...
    חבל על העצבים וחוסר הוודאות..
    לפי מה שאני יודעת סופרים 14 יום מהרגע שמתחיל באמת זרימה של דם אדום..
    אבל.. יכול להיות שיהיה לך ביוץ מאוחר ואז זה לא בדיוק 14 יום..
    אני יודעת להגיד לך שאצלי זה היה בערך 16 יום אחרי המחזור..
    בכל מקרה.. אם את רוצה להיות בטוחה יותר את יכולה לעשות בדיקות ביוץ ביתיות..
    או לבקש מהרופא שלך מעקב זקיקים..
    השיטה הכי בטוחה היא שמהיום ה-10 למחזור פשוט תעשו את זה יום כן יום לא..
    אל תהיי כל כך מיואשת.. אני יודעת שזו תקופה ממש לא קלה.. עבור כולנו!! אבל אין מה לעשות.. אנחנו צריכות להחזיק את עצמנו ולעבור את זה עד להריון המיוחל.. :)
    אני מאחלת לך להיקלט כמה שיותר מהר.. ושזה יהיה מאחורייך..
    שבת שלום!!

me
  • בוקר טוב

לפי מה שאני יודעת, אמורים לספור מהרגע שמתחיל הכתמות למיניהם.
    אני חושבת שאת צריכה לשאול את הרופא נשים שלך או בפורום רופאים. כי אם נגיד ההכתמות מתחילות לך ורק אחרי 4 ימים מתחיל ממש "זרם" ועוד נגיד 4 ימים של מחזור... זה אומר שהביוץ שלך הוא 6 ימים אחרי שנגמר לך המחזור.
    כי בעצם יש לך כביכול 4 ימים של הכתמות + 4 ימים של מחזור (אני סתם מניחה כמובן) ואז נשאר 6 ימים לפני ביוץ.

שוב, כדי להיות בטוחה תשאלי רופא

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הלוואי ולא נצטרך לספור יותר מהחודש!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה