לא כועסת.. אבל מאוכזבת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חייבת לפרוק.. יש לנו פורום מדהים וממש חבל לי שיעלם ויתפוגג.
    ההרגשה היא שרוב הבנות נעלמו, כבר אין תגובות ואין פתיחת שרשורים. אני לא פתחתי פייס ועכשיו גם ברור לי שלא אפתח כי עדיין חשוב שנהיה כאן לתמוך בבנות החדשות שמצטרפות או אלה שלא מעוניינות לפתוח פייס.
    אני מרגישה מחוץ לעניינים ומגלה פתאום בשרשורים של כמה מכן שיש עדכונים בפייס שלא נכתבו בפורום ואתן יודעות כמה כוח אנחנו שואבות מבנות שנקלטו.
    אני מכבדת את הפרטיות של כל אחת מכן, אבל אם זה הולך להמשיך ככה אז תעדכנו אותי כי אני לא מעוניינת להיות היחידה או בין היחידות שחושפות ומעדכנות.
    שבת שלום לכולן!
24 תגובות
עמוד 1
  • צודקת שושה !!!

האמת שאני נשברתי ופתחתי פייס למרות שאני אנטי... (למרות שאני עדיין חסויה שם, זה רק למען הקבוצה)...
    אבל גם אני שמתי לב שכבר אין פתיחת שרשורים והפורום נהיה רדום לגמרי ... גם לי זה קצת עצוב...

בנות !!! אני קוראת לכן לחזור!!! זה המקום בו התחלנו, בו שאבנו כוחות ונתנו גם לאחרות, זה כל כך יפה אז בואו נשמר את זה....
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אני גם בעד לחזור לפורום ומהר !
    אחלה הכרנו והכל טוב ויפה
    אבל נא לחזור לעניינים כאן ומהר

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • אני בעד !!!! זה באמת לא הוגן ,שבנות כאן משתפות על הכל וחלק מהבנות שיתפו רק בפייס ולא בפורום ...

• שושההההה יקירתי את צודקת פשוט בפייס זה הרבה יותר נוח (לי לפחות) אבל חייבים להיכנס גם לפורום ולא לזנוח....

אבל לא להתאכזב מבטיחה לפתוח שישור שקורא לכולן לחזור ומהר - באמת אני מנסה להבין מי זאת שושה 10 ורק עכשיו כשרשמת שלא פתחת פייס הבנתי למה אני לא יודעת מי זו....
    נשיקות ושבת שלום יקירה
  • אין!!! בגלל זה אני מתה עליכן, אין עליכן בעולםםםםם!!!!

האנושיות שלכן, ההבנה זה לא מובן מאליו...

בנות אחרות יכלו להגיב אחרת לשרשור הזה...

שושה10 אני בטוחה שזה חימם לך קצת את הלב
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שושההה היה לי ממש עצוב לקרוא את ההודעה שלך .. את לגמרי צודקת!!
    אנחנו חוזרות לפורום בכל הככככחחחחח

מצטערת שזה מה שיצא ושנפגעת אני לגמרי מבינה אותך
    ושוב ממש מצטערת!!!

אוהבתתת המוווןןןןןן!!!!!
  • שושה מהממממת!!!!
    אני מבטיחה לחזור!! באמת איבדנו קצת תחושת זמן אבל העלית נקודה מאוד נכונה.
    אני אוהבת את הפורום הזה והוא כמו בית בשבילי....

• אומרים שכאשר אתה נהיה אדיש למשהו אז כנראה לא אכפת לך ממנו והאהבה נגמרת. ידעתי למה אני כותבת לכן את ההודעה הזאת כי בננות מהממות שלי נכנסתן לי עמוק ללב ואתן מאוד חשובות לי!!! אני רוצה לדעת מה קורה אתכן, להיות שם בשבילכן וכמובן גם לקבל תמיכה 
    יש בפורום הזה בנות מדהימות אחת אחת ובתגובות שלכן לשירשור הזה מרגישים את זה.
    אין לאף אחת על מה להתנצל הכוונה הייתה טובה והעיקר שכולנו שוב כאן יחד
    אין כמו לפתוח את הפורום בבוקר ולראות הודעה שאחת מכן הולכת לעשות בדיקת דם לבטא וכולן מחזיקות אצבעות והבטן מתכווצת כל היום מלחכות לתשובה שלה. אין כמו לפתוח את הפורום ולראות פווווווו ואין כמו לקבל מכן חיבוק ונשיקה כשהטיפול לא צלח ולהעביר את הזמן בהתחרפנות עד לבטא
    מתה עליכןןןן
  • חזרתי !!!
  • אני ממש מצטערת שאת מרגישה ככה..
  • זהו שושה כל הפייס פה אחד קיבל החלטה - קודם הפורום ואח״כ הפייס.... מעדכנים כפול גם וגם ....

אוהבות אותך מאד שבת שלום
  • מלאכיות שלי אני לגמרי מבינה שיותר קל בפייס כי מקבלים עדכונים ישר לטלפון. יש לי שאלה: הרי בטוח יצטרפו עוד בנות לפורום שלנו ואז הן גם ירצו להצטרף לפייס ואז כבר לא נשאר דסקרטיות... זה הפחד שלי בכל אופן, ולכן לא הצטרפתי לפייס.
    בכל מקרה אם כולכן שם זה מה שחשוב ואם אתן מעדיפות שנהיה שם אחת בשביל השנייה אז אפתח פרופיל שושה 10.
    מה דעתכן?
  • נשמע מצויין!!!!!!! - יש כמה בנות שלא רוצות להזדהות בפייס ולכן פתחו חשבונ עם אותו שם של הפורום והן בלי תמונה - לפחות תראי את אותנו ואם תירצי להיות חברה של מישהי מהבנות מבלי שידעו מאיפה הקשר בינכן את יכולה להציע לה חברות - הכל להחלטתך אנחנו מבינות כל החלטה אבל ניהיה מאושרות אם תצטרפי לפייס ואני מדברת בשם כולן כי לא ידענו איך לשכנע אותך להצטרף.

אני אישית תכננתי בצאת שבת לבקש מנטלי שתעשה לך אמבוש כמו שעשתה לשיר שיר שאגב הצטרפה בלי תמונה ורק עם אותו שם של הפורום......

• אנחנו כאן
  • וואייייייי איזה כיףףףףףף

יאללללההההה תפתחי חשבון!!!!!!!!!!!

אוהבתתתתתתתת
  • זוהר מאמי האם אני יכולה לפתוח חשבון על מייל שכבר יש לי חשבון פייס עליו?
    פשוט אני רוצה שזה יגיע לטלפון..
    יש לך רעיון?
  • לא מאמי אי אפשר..

את צריכה לפתוח חשבון מייל אחר, זה בכל מקרה יגיע לך לפלאפון, העיקר שתהיה לך אפליקציה של פייסבוק בפלא..
  • אוקיי! יש לי אפליקציה, אבל בטח אהיה חייבת לבחור חשבון אחד וכשארצה לראות את השני אצטרך לעשות LOG OUT

בקטנה
  • יששששששששששש שושה יאללה פייס .... נשיקותתתצתתתתתתתתת
  • יאללה מאמי מחכות לך בפייסססססס!!!!!!!!!!!!
  • אמאל'ההההההההההההה כמה יש לי להשלים חחחח מתה עליכן!!!
    עוד משהו להתמכר אליו חוץ מזריקות
  • חחחחחחחחחחח כנראה שאני לא צריכה לעשות אמבוש כי את כבר שם!!!!!!
    יקירתי את צודקת וכבר כולן הגיעו להסכמה ואני תומכת בה!!!
  • וואוו בנות אין לי מושג על מה דיברתן אבל האיכפתיות שלכן מעוררת הערצה!! אתן מדהימות ואפילו שלא נבתי מה הסיפור אני חושבת שכדאי ועדיף בשביל טובת כולן שהפורום הזה ימשיך לנלהתמהל בצורה הכי טובה. כמו שהוא היה. א
    אז שיהי שבוע טוב מלא בשורות טובות בע״הה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה