עידכוניישן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קצת פחות נוכחת פה.. וזאת בגלל שרז חולה מיום שלישי, אבל מה חולההההההההה -חום שלא יורד, אניהלציות, דלקת אוזניים והמווון בכי

11 תגובות
עמוד 1
  • אני כל-כך מבינה אותך,גם נעמה שלי רזונת בטירוף

• מאמי נורופן עדיך לא על קיבה ריקה, מספיק אפילו משהו קטן, רק בשביל לרפד את הקיבה...

שתרגיש טוב הנסיכה, כלתי לעתיד

• מינלה- ואם אני נותנת לה את הנורופן מתוך שינה כי היא בוערת והיא לא מוכנה להכניס גרגר לפה?? מה עושים?

• את יכולה לתת לה מתוך שינה חלב או משהו? ואם לא , אז לא נורא...

גיא אוהב אותי ואני לא רזה

• עדיף לא לתת תרופה על קיבה ריקה... אי אפשר לתת לה קצת תמ"ל מתוך שינה שתשתה קצת?
    החלמה מהירה לרז
  • לא לצערי אין מצב להאכיל מתוך שינה

• אקמולי אין בעיה על קיבה ריקה, נורופן עדיף שלא, אבל עדיף מאשר לתת לילדה לקדוח מחום. תתני לה וזהו מאמי

• אויייששש
  • מיצוש איך שאת אומרת את זה זה נשמע פשוט

• במצבים של חום גבוה- עדיף תרופה על קיבה ריקה מאשר להשאר עם חום גבוה.
    ייתכן שרצוי לתת תרופה אחרי האוכל אבל זו לא חובה.

בענין הגן, אין לך כל כך מה להוציא אותה. במידה ובדקת את הגן כמו שצריך- מבחינת הגיינה את רואה ששוטפים ידיים, יש ג'ל לחיטוי, השידת החתלה עם נייר חד פעמי, הגן נראה נקי ושמבצעים ניקיון יום יום, ואיך הם מקבלים ילדים לגן- דואגים לא לקבל ילד עם חום?

אם בדקת את כל הנקודות האלה וראית שהכל תקין אז הם עשו את המקסימום כדי לתת את המקום הכי בטוח שאפשר לילדים. לצערנו ולשמחתנו בגיל הזה הילדים בודקים הכל דרך הפה- וזה אומר שהגורם מספר אחת 'הרוק' ממש עובר מהר בין כולם. יש ילדים יותר רגישים

• אי גם אומרת לא להוציא אותה מהגן.
    האם שאת השנה הראשונה שלה בגן? ידוע שבשנה הראונה הילד חולה הרבה כי הוא היה בבית ללא קבוצת ילדים גדולה ואכן נדבקים אחד מהשני.
    אם תחליטי להוציא אותה אז שנה הבאה היא שוב פעם תחלה לך.
    צריך רק לחייך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה