לא עוד הפעם:-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי שוב במיון היום , בשל דימומים עדיין ראו דופק עדיין שק ההריון קטן ויש מעט נוזלים . ולפי הרופא שהיה שם אמר שזה לא שק אופייני עם מעט נוזלים והעובר נמצא ברוב השק . לא היה נראה אופטימי ויש לי רק בשישי הבא בדיקה.
    לציון אני בשבוע 6 +5 ימים לפי השק כנראה ביוץ מאוחר.
    עברתי לפני חצי שנה גרידה בגלל אי תקינות ההריון
    יש מישהי שיכולה לעזור שאולי מבינה יודעת.
    לא רוצה לעבור את זה שוב!!!.
9 תגובות
עמוד 1

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אין לי מושג לגבי תקינות ההריון אך אני מאחלת לך בהצלחה

• לא מבינה בזה אבל מאחלת לך המשך תקין....
  • מאמי שלי!!!
    הכל יהיה בסדר אני דווקא חושבת שההריון כן תקין הרי יש דופק
    כמו שאמרתי לך בעבר גם אני עברתי גרידה כתוצאה מהריון לא תקין ולי בכלל לא היה דופק! לך יש דופק

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • מחזיקה אצבעות
  • מאמי תהיי חזקה הכל משמיים בעזרת השם הכל יסתדר...אני יכולה לספר לך את סיפורי בבדיקה אצלי הרופא לא ראה עובר הוא שלח אותי למכון אולטרסאונד בחשש להריון מחוץ לרחם כולי הייתי בחששות ופחדים שהגעתי הטכנאית עשתה לי בדיקה והראתה לי שיש עובר עם דופפק פשוט שבועיים פחות מתאריך של המחזור מאז כל בדיקה הכל שבועיים פחות מהמחזור הרגיל פשוט היה לי ביוץ מאוחר בעזרת השם מקווה ללדת בשעה טובה ובקלות...תהיי אופטימית אני פה בשבילך!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה