.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
7 תגובות
עמוד 1
  • אם זה דבר שחוזר על עצמו את צריכה פשוט להפסיק לשתף אותה ולהקטין את המגע איתה.
  • תיאורתית נכון אבל היא גרה במרח הליכה ממני ... כל יום שיש שנחנו אצלה אני נפגעת ממנה מדבר אחר ....
    ויוצאת דומעת אפילו מבלי שהיא יודעת

ואין מה לדבר איתה כי היא מתגונננת וטוענת שאני זו עם רגשי נחיתות נו ... באמת כל פעם מחדש אני מבטיחה שזהו אני מתרקחת והיא מצליחה לשאוב אותי שוב ללופ הזה

• אז אל תלכו כל שבת אליהם, תאכלו בבית.
    וחוץ מזה פשוט אין לך ברירה אלא להבין שככה היא ואת בוחרת שלא להיפגע
  • הלוואי וזה היה פשוט אם אני לא יבוא בשישי הם יעלבו וישגעואותי בשאלות תחקירים כבר ניסיתי .... אוףףףףףף אני לא מבינה מה היא רוצה ולמה היא ככה היא ממש כל שישי תדאג שאני יצא ממני עם מועקה לאחים שלי היא תכין ותביא ותלקק לנשים שלהם שפועל היא חושבת עליהן אחרת ודווקא כלפיי תהיה לה יציאה או הערה ונמאסססס לי
  • נשמע שלא קל לך

• בדיוק מה שקורה לי, רק שאצלי הבלאגן עם סבתא שלי...
  • דיברתי איתה כבר מס' פעמים ואפילו יצרתי התרחקות של מס' ימים וכלום לא עוזר
    הכי מעצבן שהיא מספרת לי על הכלות שלה ושהם מגיעות הן מלכות והיא תמיד תדאג להוציא אותי פחות חשובה חעקוץ אותי ולפגוע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה