היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה רבה מאמי אבל נראה לי שהחודש לא עברתי את מבחן מאתמול יש הכתמות הבצבע ורוד-חום ,אצלי זה תמיד עוד לפני הריון האחרון כפי שאת זוכרת שנגמר בגרידה לצערי הרב סימנים למחזור שעומד להגיע ,זה כל-כך מאכזב אותי ,דווקא היה לי כזה מצב רוח טוב והרגשה טובה שבעזרת השם אני עומדת לקבל פיצוי על הדמעות בחודש שעבר -אפילו אכלתי בעבודה עוגת קרם מעולה ,היה לי חשק עז למתוק (בדרך-כלל לא אוכלת עוגות) .אבל כנארה אני אצטרך לחכות לחודש הבא בשביל להתחיל מהתחלה את התהליך. תכתבי לי צריכה עידוד שלך.
העידוד הכי גדול, אבל באמת,זה שאת כאן,בפורום של מנסים (וכבר לא בפורום שהיכרנו) והדרך מכאן היא רק לטוב ביותר לתמיכה ולהורים בע"ה...
חשוב לעשות את השינוי-התודעתי הזה בראש (לעבור בשלב-מסויים מהפורום הקודם, לזה הנוכחי בעיני) ולקוות לטוב,כי כך לפחות אני אישית הצלחתי ברוך-השם.
די מהר עברתי לפורום מנסים,כשהבנתי שזה המקום בו אני רוצה להיות כדי להצליח.
תמשיכי לקוות ולהאמין בע"ה והכל יהיה לטובה
תודה רבה מתוקה על מילים החמות ומעודדות שלך את צודקת צריך לקוות לטוב,פשוט עדיין קשה לי להתחיל הכל מהתחלה אחרי שכבר הישגתי את הריון שוב לעקוב אחרי ביוץ והפרשות ליהות בלחץ לאחר ביוץ לחשוב תפס הריון או לא .אני גם מקווה מאד שזו רק השרשרה ואם לא אז שיתחיל כבר מחזור לא כתמים שמשגעים אותי ,אגב מחזור ראשון לאחר גרידה קיבלתי ישר בלי שום הכתמות לפני.אצלי מאז שסיימתי לשתות גלולות כל מחזור היה מתחיל בהכתמות אחרי הייתה מופיעה וסת עד שכנסתי הריון ועברתי את כל בלאגן עם גרידה[
כמה שאני מבינה,גם אצלי,ניקלטתי ואצלי זה חמק ממני כמה וכמה פעמים.. זה מלמד בעיני השיעור-הזה בחיים להיעזר בסבלנות ובהעסקה-עצמית בעוד-מישורים, כי אין-ברירה אחרת,כשרוצים את זה הכי בעולם...
אז שיהיה רק טוב בע"ה
אולי את צודקת לגבי גלולות -פשוט בינתיים חוץ מהפרשה ורודה אין לי כלום ואני ביום ה25 למחזור אני כבר 7 חודשים בלי גלולות וגוף עדיין לא התרגל כמה כבר לוקח זמן ? ובנוסף אני חושבת שזה קשור נראה לי גם לגרידה שעברתי . אני מנסה לא לחשוב ,לחשוב על דברים אחרים פשוט זה לא עוזב אותי.טוב חוץ מלחכות בסובלנות ליתפתחות ה עניינים אין הרבה ברירה סביר להניח אני יקבל מחזור כי בשביל השרשה זה כבר נמשך ארוך מידי.
אני כדי להסדיר את הגוף מבחינה-הורמונלית התחלתי לשתות חליטת-תה סינית של אייל פוליטי מצפת (יש לו אתר),גם בעלי החל לשתות וברוך-השם ניקלטנו עם נעמה. כתבתי לך על זה.
אם את חשה,שדברים לא-ברורים לך בגוף,כי זאת התחושת-בטן שלך,אז שווה להיות אקטיבית ולנסות לפתור אותם.
כשהתחלתי לשתות את התה התחלתי להרגיש שאני עושה משהו אקטיבי בשביל להחזיר את הגוף לאיזון וזה נתן לי את האפשרות להשתחרר קצת מהעומס של המחשבות ולהתרכז בעוד מישורים.
היי מרווה ראיתי שאת פה,היום קיבלתי לצערי הרב,אחרי כמעט שבוע של הכתמות,טוב נמשיך אחרי וסת שוב ובעזרת השם נצליח,איך אצלך מה חדש? את יודעת הדימום לא חזק ,אולי עדיין לא יתייצב לאחר גרידה? איך זה היה אצלך את זוכרת ? זה מחזור שני לאחר גרידה אצלי.
זהו,שגם אני לחוצה מזה שהוסת אצלי חלשה,שהדימום-חלש,גג יומיים..
שאלתי רופאים וכולם לא-מייחסים לזה חשיבות.
את ביררת למה זה ומה המשמעות? זאת סוגייה שבאמת מטרידה אותי....
אני רק יכולה לומר,שהיה חודש עם דימום-יפה תודות לחליטה ואכן ניקלטתי בו ברוך-השם,כך שאולי יש קשר,כי התאפקתי בחודשים שלפני-כן,אחרי הגרידה, עם הדימום-החלש, שלא לנסות ורק בו ניסיתי.
אני מאוד מקווה בפנים,שאת צודקת בכך,שכמו שאמרת,דימום-חלש קשור רק לגרידה ושהוא מתייצב לאחר מס'-חודשים.
המזל שלי,שאני מאמינה בחליטת התה של אייל פוליטי,שמחזירה ומייצבת את הגוף מבחינה הורמונלית,אני מאמינה בזאת וזה מרבית העבודה מבחינתי, כך הבנתי, עם טיפולים-מחזקים כדוגמת דיקור,שתיית-חליטות וכו' לפוריות.
היי מרווה סיימתי עם מכשושה ,עוד מעט נתחיל בעבודה מעשיתלגבי דימום החודש שקיבלתי היה 3 ימים דם ואחרי הכתמות ,שאלתי את הרופאים כולם אמרו לי שבגלל גרידה שאם הזמן צריך להתייצב,אצלך אני אמת לא יודעת אולי שינוי שחל לאחר לידה של נעמה ,מה אומרים לך הרופאים??לי מאד קשה שלא לנסות בגלל דימום לחש ואני מנסה בכל זאת ו מאמינה שבעזרת השם שאני יקלט,שעברת גרידה היה לך גם דימום חלש ? לא הבנתי אז כל חודש זה שונה אצלך לפעמים חלש ולפעמים חזק? כמה זמן עבר לך מאז הגרידה וכל בלאגן שעברת עד שקלטת בערך ? אם את אומרת שהיהו חודשים שלא ניסית בכלל? סליחה על עודף שאלות אני מקווה שאת מבינה אותי.