צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ישי שלום,
    רופא הנשים שלי לאחר שראה את נתוני בדיקת הזרע של בעלי אמר שחבל לבזבז זמן בהזרעות וכדאי לעבור ישר להפריות. הוא הפנה אותי לרופא פוריות.
    הפרופיל ההורמונאלי שלי תקין.
    בנוסף, הוא הפנה אותי לצילום רחם, את צילום הרחם עלי לבצע לפני התור שקבעתי עם רופא פוריות (כי אז אהיה בין היום ה10-14 למחזור והפגישה עם רופא הפוריות תהיה רק לאחר מכן).
    לפי מה שקראתי בפורומים השונים אין טעם לבצע צילום רחם אם מבצעים טיפולי הפריה חוץ גופית, האם זה נכון? האם בכל זאת כדאי לבצע את צילום הרחם?

אשמח לתשובתך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    מה שקראת בפורומים נכון. מכיוון שב IVF אין צורך בחצוצרות, אין צורך בצילום רחם שעיקר תפקידו הוא לקבוע האם החצוצרות פתוחות.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה