שאלת שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות שבוע טוב
    יש לי שאלה.... אם לדוגמא שאבתי היום בשעה10:00 50cc ואחר כך בשעה 13:00 עוד 50 cc ובשעה 16:00 עוד 50cc אני יכולה לחבר אצ שלושת המנות ביחד ולהקפיא כך שיייצא 150???
6 תגובות
עמוד 1
  • כן. תשווי טמפרטורות ותאחדי.
    אבל אני הייתי מקפיאה דוקא 70 ו80 ולא 150 אחד גדול. ככה את מונעת בזבוז של חלב. אלא אם מה שהילד אוכל זה מנה של 150 ואת יודעת את זה.

• מה ש צ אמרה...
    אני היתי מעדיפה להקפיא מנות קטנות יותר.
    [

• מה שאמרו לך. עדיף להקפיא מנות קטנות יותר ולחבר בהפשרה מאשר לזרוק אחר כך אם הילד לא יאכל כמות כזאת
  • האמת שצודקות, אבל השקיות האלה כ"כ יקרות!!!! שאני כן מקפיאה 120 יחד...מנה משוערת..

• תודה בנות!
    האמת אין לי מושג כמה לתת לו
    יום שישי נתתי לו 90 שאוב והוא ביקש עוד אז נראה לי שמראש אני יכין מנות של 120 אולי קצת יותר
    איףףףףףףף מלא אירועים שבוע הבא

• גם אני חושבת שעדיף להקפיא במנות קטנות יותר כדי למנוע בזבוז חלב...
    אבל כן, ברמת העקרון אחרי שמווים טמפרטורות אפשר לשמור את כל החלב בשקית אחת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה