סרוגים פרק 14 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתן את הפרק? שבו יפעת ילדה?

חוצמזה שכולי בכיתי בו,
    ניסיתי לשים את עצמי במקומה ושאלתי את עצמי-
    "איך אפשר שלא לכעוס על אמיר??!?!"
    נראה לי שאני הייתי משאירה לבעלי 010 הודעות בפלאפון וכשהוא בא- ממש כועסת עליו!
    על זה שהוא בכלל השאיר אותי לבד..
    אני מגזימה??!
    יש מצב..
    [
15 תגובות
עמוד 1
  • יצא לי לראות פרק כן 5 לא
    האמת אני גם לא מבינה איך הוא השאיר אותה לבד והלך בלי טלפון ובלי כלום ולדעת שאישתו בבית בהריון
    אבל זאת סדרה לא
  • אני חושבת בדיוק כמוך, אומנם היא לא הייתה בחודש מתקדם והלידה הייתה בהפתעה! עדיין הוא לא היה צריך לנסוע לכל כך הרבה זמן ולהשאיר אותה לבד.

אבל למה להתעצבן? יש מצב שהוא היה מגיע אם לא היו עושים לה לידת "החלומות" נראה לי שהולידו אותה תוך שעתיים!

אני בכלל לא הבנתי איך שמו תינוק כל כך גדול בתוך האינקובטור ועוד להגיד שהוא שוקל קילו וקצת
  • עשו הכול בשעה

היא הספיקה ללדת
    הוא הספיק לחוזר
    הודיה סיימה שידור של שעה ברדיו
    היא הספיקה לקום בלי בעיה מהמיטה
    והילד הספיק לגדול
  • תכל'ס..
    אבל זה מובן ממגבלות הסדרה..
    [
  • הכל אני מוכנה לקבל, האמת כאב לי על נתי נראה לי שהוא ואסתר (רעות) צריכים להתחתן.
    ולגבי התינוק אין מה לעשות אסור לצלם פגים. ובכלל זה נורא נחמד שמצלמים הכל בוולפסון ואומרים שזה ירושלים
  • חחחחחח וואלה? לא ידעתי שזה וולפסון!!
    [
  • בטח שנה הבאה באותה תקופה
  • ראיתי את פרק 15 בשישי! ננה בננה!
    וככל הנראה לא תהיה עוד עונה

• וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה פרק מהסרטים
    תודה עמיתוש שצירפת לי לינק היה פרק בהחלט שעשוי טוב
    אם לא תהיה עוד עונה לפחות יודעים איך הדברים מסתדרים לא???
  • לא תהיה עוד עונה ??????
  • אתן מוזמנות לפייסבוק שלהם
    פייס: ortal_hori
  • לפי מה ששמעתי לא תהיה עוד עונה, אני מאוד אהבתי במיוחד שחצי מהשחקנים הם תושבי היישוב שלי (טוב, הכותב לייזי שפירא הוא מהשכונה)
    אני מחכה להיום בלילה כדי לראות את הפרק האחרון! חבל שנגמר!

רותי
  • אוף, עדיין לא התחלתי לראות את העונה הזו..
    אין לי זמן ויש לי מלאאאאאאאאאאא להשלים..........

בכל מקרה - מכירה את זה מקרוב.
    בלידה של יותם אני שבוע 40+3. יאיר אי שם באי שם.. ללא נייד אבל עם ביפר. אני במעקב הריון עודף באיכילוב - אומרים לי שיש ירידה בדופק העובר ושכנראה יכניסו אותי לזרוז. אני יוצרת קשר עם יאיר ומודיעה לו שכנראה אני נכנסת לזרוז, ואני רק מחכה בתור לרופא (ומנתקת כי הנה הרופא קורא לי..)
    הרופא אכן שולח אותי לזרור - אני שולחת ביפר ליאיר..
    בנתיים נרשמת, עולה ליולדות.. מחכה לחדר.. נכנסת לחדר לידה..
    ומצד יאיר 0 תגובה
    רק אחרי כמה שעות טובות (אם אני לא טועה 3 וחצי שעות) וביפר שלישי הוא נזכר לחזור אלי!!!!!!!
  • הדסקה ... לגברים בימינו אין אחריות !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה