מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    ביום חמישי הייתי אצל רופא הנשים שלי, ולצערי לפי בדיקת הזרע של בעלי הוא אמר שהדרך היחידה להכנס להריון היא באמצעות הפריה.
    כבר קבעתי תור לרופא פוריות- ד"ר ווליוביץ יששכר (בעקבות המלצה שלA0610)- אשמח לקבל המלצות נוספות ממי שמכירה או שמעה.
    רופא הנשים המליץ לי כן לבצע צילום רחם.
    אז אני צריכה לבצע צילום רחם, ללכת לבדיקת שד, צריכה לבצע בדיקת PAP ואולטראסונד של האגן הקטן. מקווה שזהו עם הבדיקות!

ובנימה אופטימית זאת,
    שיהיה לכולנו שבוע טוב,
    המון בשורות טובות לכולן
10 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה שבוע טוב

אני אישית לא מכירה את הרופא אבל מאוד מומלץ תמיד לפני הפרייה לעשות צילום רחם. גם אני עשיתי וזה קצת כואב ולא נעים אבל עובר.

שיהיה בהצלחה ותדעי שאנחנו כאן כולנו תמיד

שבוע מקסים

אפרת
  • קראתי על הרופא ונשמע שאת בידיים טובות!!!
    המון הצלחה יקירתי היא בדרך..
  • היי...
    גם אני שמעתי עליו דברים טובים...

אני עשיתי צילום רחם לפני שהתחלנו הזרעות כדי לוודא שלא תהיה בעיה במפגש בחצוצרות והמסע המשותף אל הרחם...
    אבל אם את עושה הפריה, אני לא חושבת שיש טעם לעשות צילום רחם כי מכניסים את העובר ישירות אל הרחם...

שיהיה בהצלחה!!!!!!
  • קרן יקירה

אני לא כל כך מסכימה איתך

תמיד כדאי לעשות כי אם יש איזה סתימה או משהו אז יש את האופציה לפתוח עם ניתוחון ואז אולי לפתור הרבה בעיות ולא להזדקק להפרייה :)

בכל אופן אביבי מה שתחליטי שיהיה בהצלחה

מחזיקה אצבעות

בהצלחה

אפרת
  • בוקר טוב בנות,
    תודה על התשובות,
    אפרתוש לצערי לפי מה שרופא הנשים שלי אמר אין סיכוי ללהכנס להריון אלא באמצעות הפריה, בגלל זה אני לא מבינה אם יש בכלל טעם לעשות את צילום הרחם, בכל מקרה שאלתי בפורום של ד"ר ישי ואני מחכה לתשובה.

שבוע טוב ומוצלח לכולן :)
  • אפרתש, אם היה מדובר בהזרעות אז אני מסכימה איתך...
    בהפריה אין שומדבר שיכול להפריע כי העוברים נכנסים ישר לרחם.
    צילום רחם בודק את המעברים ותקינותם בשביל לאפשר לזרעונים ולביצית להיפגש... אם אין צורך במסע, אז זה גם לא משנה אם המעברים לא פנויים, לא??

בכל מקרה, כדאי שתתייעצי עם רופא פוריות כי המידע שלנו הוא על סמך מקרה אינדיווידואלי וכדאי שתקבלי תשובות יותר מדוייקות למצב שלך.
    בהצלחה!!!!

• אני לא עשיתי צילום רחם לפני ההפריה...
    באיזה קופת חולים את?
    ואני מסכימה עם מה שקרן אמרה,
    גם ככה מחזירים עובר ישירות לרחם אז למה צריך לעבור את הצילום רחם??
    כמובן שהכי טוב שתתייעצי עם הרופא שיטפל בך...
    שיהיה בהצלחה!!!!
  • איזה יופי, נשמע שאת בדרך להריון המיוחל!
    אני כן חושבת שצריך לעשות צילום רחם, כי לפעמים יש חסימות או הידבקויות ברחם שאז זה אומר שהעובר לא יצליח להשתרש ברחם וחבל..
    הרופאים יודעים מה הם אומרים, תסמכי עליהם
  • אני לא מכירה

אבל שיהיה המון בהצלחהההההההה!!!!!!!!
  • בנות יקרות,
    תודה על התשובות ועל העידוד.
    קרן ונאטלי- הבעיה שהצילום רחם נקבע לי ליום חמישי בבוקר, והתור לרופא פוריות הוא ליום חמישי בצהרים, בגלל זה שאלתי בפורום של ד"ר ישי האם אני בכל זאת צריכה. חשבתי אולי לפנות למרפאה ולבקש שישאלו את הרופא שאלה אבל קודם אחכה לתשובה של ד"ר ישי.
    ואם בסופו של דבר כן אצטרך לעשות את הצילום חבל לי לפספס את ההזדמנות החודש ולחכות לחודש הבא.
    ואולי כמו שmaking baby no.2- רשמה אולי יש בעיה ברחם
    והצילום רחם יפתור אותה. (אבל נקווה שלא)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה