היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יאאאאאאאא אני פשוט מכורה לתוכנית הזו! כל פעם בוכה מחדש פייס: ortal_hori
10 תגובות
עמוד 1
ראיתי חלק מה שראיתי פשוט מדהים יש ביום שבת ביס הומלנד אנחנו רואים את זה דווקא סדרה מעולה מומלץ
אין מה לעשות = פורמט מנצח כדאי לשכפל פייס: ortal_hori
זה הריאליטי היחידי שאני רואה ממש מוצלח !
גם אני נהנית מאוד ואני חייבת לציין שבהתחלה לא הבנתי על מה המהומה .. כי אני לא יכולה לסבול את "כוכב נולד" ואייל גולן קורא לך וכו... חשבתי שזה גם בסגנון אבל , זה חדשני ומפתיע מאוד
אני בדיוק רואה את זה.. מהמם מהמם ומרגש ממש!!
אבל מה שמעצבן אותי שם זה העדתיות.. זה ששלומי שבת ושרית חדד רוצים את כל המסלסלים המזרחיים ואביב רוצה להפוך את כולם לרוק כבד.. ורמי הוא שיא האשכנזיות.. [
ממה את בוכה בתוכנית? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
הומלנד זה הגרסה האמרקאית לחטופים
מילנה - כמעט לכל מתמודד שם יש סיפורים מרגשים, עזבי את זה שלפעמים הם שרים כל כך מדהים - שאני מצטמררת פייס: ortal_hori
בשעות כאלה אני כבר חצי ישנה אבל ... בשבת הצלחתי לראות באת תוכנית מעולה אני מתה על שרית ושלומי
שיסלח לי ה'... לא מזלזלת בכאב של אף אחד מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!