אני לא יכולה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כל הזמן חושבת בלב שלי שזה לא אכפת לי אבל זה כן! אני לא סובלת את חמי וחמתי! אני כל הזמן חושבת לעצמי שהם לא שווים את הכעס וזה נכון אבל זה אוכל אותי מעצבים!!! משגעת אותי הקמצנות שלהם משגעת אותי החוסר אכפתיות והדאגה לתחת שלהם בלבד ושלא מעניין אותם הילדים ובטח שלא הנכדים שלהם! זה מטריף אותי! מ-ט-ר-י-ף אותי!
17 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחח אם פה לא תוציאי אז איפה כן?.

לכי תנשקי את איתן כפרה עליו

ימותו הקנאים
    פייס: ortal_hori

• אני כל היום מנשנשת אותו
  • פנינה את יודעת מה הקטע?? שזה לא היה ככה! הם לא היו קמצנים דוחים ככה. לא יודעת מה נסגר איתם אבל בחודשים האחרונים הם כאלה מאכזבים ברמות המגעילות שאני אומרת לעצמי בחיים אני לא אשן בלילה אם אדע שלאחד הילדים שלי לא טוב
  • היי
    אני חייבת אבל חייבת לספר לך גם אני בעבר הרחוק הייתי ככה אבל הבנתי ולמדתי הם לא רוצים לצלצל שלא יצלצלו הם לא רוצים לתת דברים הם לא חייבים לי כלום ולמרות שידעתי שלילדים אחרים כן נותנים וככה למדתי שאני לא רוצה שבעלי יספר לי מה אחרים קיבלו ומה נתנו הם לא באים אלינו בכלל עד היום מהיום שאנחנו גרים כבר שמונה שנים בבית אף פעם לא היו אצלנו אולי פעם אחת, את הילדים הם רואים רק אבל רק שאני מביא אותם אליהם וזה יוצא פעם בה כי גם אני עמוסה בדברים ולא תמיד בה לי אבל למדתי שזאת המשפחה וזה מה יש והיום היחסים שלנו טובים ואפילו טובים מאוד אני מצלצלת אליהם פעם בשבוע לשאול מה שלומם בכל זאת הם אנשים חולים אני באה אליהם עם הילדים לפחות פעמיים בחודש ואני רוצה להגיד לך שגם היחס שלהם ישתנה כלפנו חמתי פתאום שואלת מתעניינת במצב שלנו ופתאום קצת משחררת מדי פעם לא הגיד לך שתמיד אני אומרת תודה אפילו שזה דברים קטנים או לפעמים פעם בכמה זמן קניות אז תודה רבה למדתי והבנתי שהיא לא חייבת לנו כלוםםםםםםםםםםם וזה מה שאת צריכה להבין ההורים שלי זה אחרת אין מה לעשות בשביל הבעל בשביל המשפחה צריך להשלים עם הדברים.

• המוני חיבוקים
  • כל כך מוכר
  • וואי איזה נושא בחרת לך!!!!!!!!!!!!
  • טוב, אני רק אגיד שאני באותה הסירה
    ולא אפרט.. כי חבל, באמת..
    עדיף להשקיע את האנרגיות במשהו יותר משמח
  • רחל תאמיני לי אני יודעת שהם לא חייבים לנו כלום. באמת יודעת. וגם למדתי שכגודל הציפיה כן האכזבה ולכן כשלא מצפים לא מתאכזבים. אבל כנראה בתוך תוכי אני כן מצפה. מצפה ליחס בסיסי של אמא לילדים שלה ושאם לא זה אז לפחות יחס של סבתא לנכדים שלה. פעם שחר מאוד אהב אותם והיום את ממש רואה איך הוא מרגיש רחוק מהם - לא חבל????
    ומצד אחד היא טורחת כל הזמן להגיד שאם אנחנו צריכים עזרה אז בכיף ואין שום בעיה אבל מצד שני עד שאנחנו כבר מבקשים משהו ובאמת לוקח לנו זמן לבקש כי גם לבעלי וגם לי יש אופי דפוק של להסתדר לבד אבל כשכבר ביקשנו משהו ואפילו ביקשנו בהלואה ולא מתנה! קיבלנו סטירת לחי מצלצלת בפנים. אז נכון הם לא חייבים כלום אבל זה מכעיס. ובאמת אחרי אותו מקרה אני לא מבקשת מהם כלום. ושתפסיק להיות צבועה ולהציע!

• אני חושבת באמת שתגידי לה מה שאת חושבת בלי לריב שיחה פנים אל פנים ככה אני עשיתי הוצאתי את מה שהיה לי להגיד לה אם היא לא רוצה היא לא חייבת אבל ואבל גדול שלא תגיד סתם דברים ואחרי זה תגיד לא אמרתי זה יכול לשגע אותי והיא למדה היום היא ישר אומרת ואם היא אומרת היא גם מוציאה ונותנת הכל ענין של שיחה תנסי מה יש לך להפסיד.

• יש להפסיד כי היחסים כרגע הם כביכול בסדר. הכל מתחת לפני השטח. לא בא לי להציף את זה כי אז אם יגמר מכוער היחסים יהיו אחרים ואז המעט שהילדים שלי רואים אותם גם זה אולי יעלם. בעלי ביקש ממני דבר אחד וזה לא להחמיר את הדברים שהכל ישאר ככה וזהו אז לפחות את זה אני אכבד.
    חוץ מזה מה אני אגיד לה את לא עוזרת? הבן שלך במינוס ענק ואותך זה לא מעניין? לקח לך יומיים להתקשר להגיד לכלתך מזל טוב אחרי שילדה לך נכד? הילדים שלי לא מכירים אותך תקני להם הפתעה פעם בחיים? כשאת מתחייבת לקנות משהו לאירוע מסוים לפחות תביאי אותו ואל תגידי ברגע האחרון לא הספקתי לקנות? עזבי נו. השיחה לא תוביל לשום מקום.

• מעצבנים!

• מאמי ועכשיו תתארי לך את כל הרגשות האלה לא כלפי החמים אלה כלפי ההורים שלך!
    כן -ככה זה אצלי...
  • אין ספק שזה מטריף,

[
    [

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה