חייבת לפרוק איפה שהוא... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת מראש על החפירה אבל אני כבר על סף בכי אחרי ששמרתי כל כך הרבה זמן... ונראה לי שזה מתחיל להשפיע לי על ההיריון כל העצבים האלו...

מאז ומתמיד לי ולאבא שלי לא היה קשר טוב ורציף... כל השנים שגדלנו איתו הוא היה סוג של לא יוצלח כזה שגרר את המשפחה שלי לחובות עתק שאמא שלי משלמת עליהם עד היום... עד היום בשביל שלמות הבית היא שמרה וספגה בשביל כולנו (היו מקרים נדירים שספגה יותר ממילים לא יפות, אבל אבא שלי כל כך נבהל מהתגובה שלי ושל אחותי לזה שפעם אחת הספיקה לו והוא לא עשה את זה יותר...)

לאחרונה זה הגיע לפיצוץ, הוא עובר איזה משבר של גיל 50 פלוס- לגמרי צריך טיפול נפשי, מסתגר, לא יוצא לא נפגש עם חברים מאשים את כל העולם בצרותיו וגם אותנו והוא עזב את הבית מזה שבועיים. אני גם ככה לא מדברת איתו כבר כמה שנים טובות חוץ מבארוחות ימי שישי כשאנחנו נפגשים... אז כשהגענו לפני שבועיים לארוחת שישי ללא נוכחותו בעלי רצה ללכת לומר לו שלום , שלא ירגיש שאנחנו לוקחים צד בסכסוך בין שניהם... הוא התחמק, ברח מאיתנו, סרב לדבר, ואני פשוט רתחתי וזעמתי... זה הגיע למצב שאמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה אותו בסביבתי בלידה ומצידי שגם לא יגיע לברית...

אמא שלי כהרגלה מנסה לפשר ולהרגיע ולשמור על חזות רגילה אבל אני פשוט שבורה מזה, היום שלי מתחיל בבכי, כל פעם שאני שומעת איך הוא מדבר לאמא שלי אני חוששת שמשהו "יישבר" אצלו בראש והוא יעשה איזו שטות ויהרוס לי את מעט המשפחה שנותרה לי... אחותי בת 16 איתם בבית והיא גם ככה עם בעיות משלה אחרי שעברה המון בבית בתור ילדה קטנה ואני כל כך מפחדת שתישאר שם...

בקיצור סמטוחה אחת גדולה וכל מה שאנירוצה זה לחזור הביתה מהעבודה (שהבוסית ה@#^$^ שלי עושה לי את המוות על סקירה שקבעתי ביום שישי שאני לא עובדת בו והיא החליטה שאני כן צריכה לעבוד וסירבתי אז עכשיו היא עושה לי פרצוף וטובה שהיא מחפשת מחליף) ופשוט להיכנס מתחת לפוך עד שהכל יסתדר, כמו איזה ילדה מטומטמת בת 12...

סתם הייתי צריכה לפרוק , בעבודה אין עם מי לדבר, בבית עגום גם ככה ובעלי סתם דואג גם ככה...
11 תגובות
עמוד 1
  • אוי בובה... סיפור לא פשוט.

אני ממש לא יודעת מה להגיד... רק לשלוח חיבוקים

אני מקווה שהדברים יסתדרו בקרוב על הצד הטוב ביותר.

• סליחה שהפלתי את כל הבלאגן הזה, פשוט אני מרגישה שזה משפיע לי על ההיריון ואני גם ככה סופר סופר רגישה מכל שטות מתחילתו...
  • מצחיקולה, אין על מה להתנצל... בשביל זה אנחנו פה...

אפילו אם זה רק בשביל חיבוק....
  • היי חמודה צר לי לשמוע שזה המצב אצלך במשפחה.
    אני יכולה להבין את אמא שלך שמגוננת כדי שיהיה שלום בית ומנסה לפייס !
    בהחלט המצב לא פשוט לאף אחד מכם במשפחה.
    אולי באמת כדאי לדרבן את אבא שלך ללכת לטיפול, אולי הוא זקוק לטיפול ואפילו כדורים וזה יעזור לו לצאת מהמצב.
    אני מבינה את המצב שלך, במיוחד עכשיו שהמצב רגיש כל כך כשאת בהריון !
    תראי אני מבינה שלא קל לך אבל את צריכה לחשוב גם על עצמך ועל הקטן שלך
    תשתדלי להיות יותר רגועה, כשאת עצובה ועצבנית גם הוא !
    אני הייתי ממליצה לך לדבר עם אמא שלך שתדרבן אותו לעשות עם עצמו משהו!

תתעודדי מתוקה

הלן
  • מאמי שולחת לך מלאאאא

• את לא יכולה לקחת הכול על הגב שלך.
    תנסי לפתור דברים לאט לאט לפי הקצב שלך ולא להרגיש אשמה.
    שולחת

• מאמוש.. על הבוקר העיניים שלי מבריקות
    מלקרוא את המילים שלך
  • תודה לכולכן... על החיבוקים והתמיכה. זה עוזר
  • מאמי תהיי חזקה ותנסי כמה שאת יכולה רק לחשוב על עובר לאהוב אותו להתרגש לקראתו הוא ייתן לך כוחות להמשיך
  • שולחת לך אינספור
  • תמיד טוב לשפוך בטח אם את מרגישה שזה משפיע לך על הדבר החשוב מכל - ההריון!

קבלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה