היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי כח לטעימות האלה היום הכנתי לתאיר בננה ותפוח והיא פשוט הקיאה את זה
7 תגובות
עמוד 1
אוייי מאמי זה דורש המון סבלנות...
לאט לאט תתני לה ממש כפית 2 כל יום אל תעמיסי עליה היא תתרגל ואם לא אז תעשי הפסקה של עוד שבועיים ואז תנסי..
סבלמות נשמה זו מילת המפתח... אולי תוסיפי לה דברים מתוקים - פתי בר או תמרים או טחינה או שומשום או חלבה
הלואי והייתי יודעת איך לעזור לך... נראה לי שזה באמת עניין של סבלות...
מקווה שהכל יסתדר בקרוב.
אוהבת אותך!
העניין שאני נותנת לה בכמות ממש קטנה
ממי המלצה קטנה קחי פסק זמן מהטעימות שבוע שבועיים ככה ותתחילי מחדש את הירקות תתני ישר מרק עם עוף והכל והפירות תתחילי ישר מתפוח בננה ואפילו תוסיפי לזה קצת סוכר ענבים תאמיני לי אצלנו זה עבד
מאמוש סיוני צודקת קחי פסק זמן כמו שאני עשיתי... גם אוםק הקיאה כל בר שנתתי לה אפילו שזו הייתה כמות מזערית....