חדשה פה - רוצה לשאול לדעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום חברות

אני חדשה פה בפורום
    בת 29
    אמא לעילאי בן השנתיים ו11 חודשים
    חיפאית ואם חד הורית
    רציתי לשאול לדעתכן
    הבן שלי נמצא בגן פרטי
    עוד חודש יש לו יום הולדת ואני מתכננת לעשות לו את היום הולדת בגן

זה הגיוני שהגננת מבקשת לקנות ספר לגן כמתנה וגם הבן שלי יקבל ספר מתנה
    היא מציינת את שם הספר שרוצה שנביא
    ושבדקתי כמה הוא עולה גיליתי שעולה בסביבות החמישים ומשהו שקלים.
    אם היא לא היתה אומרת את השם של הספר אני תכננתי להביא לה ספר שעולה בין 20-30 שקל שלדעתי זה מספיק נוסף לספר צריך לקנות ממתקים ולא מעט מפות שולחן 2 לגן צלחות פטל ועוד דברים.
    זה הגיוני שבמקום שהגן יתן מתנה לילד אז הילד מקבל מתנה וההורה קונה מתנה ספר יקר כלכך? והרי ברור שהבן שלי לא יקבל ספר בסכום כזה.

מה דעתכן?

ממש מאוכזבת.. אבל אנשים קונים כי אין להם ברירה ולא יכולים לפתוח את הפה. לדעתי זה מגעיל. מה דעתכן?

16 תגובות
עמוד 1
  • כן הגיוני
    אבל תגידי לה שאת מביאה ספר שאת בוחרת כי יקר לך הספר שהיא רוצה
    אל תתביישי הכסף שלך זכותך

בהצלחה וברוכה הבאה
    זהירות ממכר

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• יאנה שלום וברוכה הבאה
    את ממש לא חייבת להביא לגן ספר מתנה גם אם כך טוענת בעלת הגן.
    אם לא נכון לך להביא - אז לא!
    לדעתי זו אכן דרישה הזויה של בעלות גנים שבנוסף לסכום הגדול ממילא שמשלמים כל חודש לגן, כולל כל חודש אוג' בו הילדים נמצאים אולי שבוע בגן מבקשים גם להביא מתנה ליום ההולדת של בנך.
    מה היא תעשה? תוציא אותו מהגן???

בד"כ מהרשימות ענק שמבקשים להביא לימי הולדת חלק נשאר סגור ומחלקים בשלב מאוחר יותר לילדים (או לצוות, בשביל הקפה.. כן יש גם מקומות כאלה!).
  • קודם כל ברוכה הבאה
  • החוצפה היא שהיא מכתיבה לך מה לקנות
    פייס: ortal_hori
  • מצטרפת לבנות... ולמה א"א לפתוח את הפה? אנחנו באסיפת הורים העלינו כל מיני נושאים... ואנחנו חולות על הגננת. אין אמא שלא מתה על הצוות בגן וזה גם גן פרטי.
    כמו שהגננת יכולה לבקש לך יש הזכות להגיד לא. ואם היא רוצה ספר מסוים שתחפש במבצעים את הספרים ותגיד להורה שזה עלה 25 שקלים ושכביכול "תקני" את זה ממנה...

• תודה רבה לכולן.

כמו שאמרה אורטל אני לא יכולה להגיד לא!! אני כן רוצה לקנות ספר לגן אין לי בעיה עם זה למרות שזה לא מקובל בעיני והרי היא תחזיר ספר לילד שקנתה בסטוק שעלה לה 20 שקל ולא יהיה לי מה להגיד בעניין. אבל שוב כמו שכתבה אחת הבנות עצם העובדה שמכתיבים מה לקנות זה החוצפה ועוד ספר ב60 שקל בעצם 64. באמת שאין אותו כרגע לא בסטימצקי ולא בצומת ספרים אבל אמרו לי כמה הוא אמור לעלות. ואם יום לפני היום הולדת זה לא יהיה אז אני אגיד לה שלא מצאתי ואקנה משהו אחר בארבעים שקל. חוצפה בחיי אבל הקו מחשבה שלי הוא שאם לא אקנה או לפחות אתאמץ באמת למצא את הספר הזה עלולים לנקום בילד שלי. לא להתייחס אליו טוב וכן אני זאת שזקוקה להם. החשש שלי ששנה הבאה היא יודעת המנהלת גן שאני עומדת לשים את הילד שלי בגן עיריה ואני אומנם יודעת שאני חושבת קדימה ושחור אבל כך אני חושבת החשש שלי שלא יקרה מצב שאם לא אקנה את הספר או שאם אגיד לה מה דעתי עליה שהיא תפנה לעיריה ותמצא שהילד שלי לא מתאים לגן שהוא .. ותמציא מה שתמציא. אולי אני מגזימה אולי אני רואה שחורות אבל זאת הדאגה שלי.

תודה לכל מי שהקשיבה לחפירה ואשמח אם תגידו את דעתכן.

תודה
  • נתחיל מהסוף - היא יכולה לדבר ללמפה שנה הבאה. נראה לך שהעיריה תקשיב לה? חחחחחחחחחח זה השטות הכי מצחיקה ששמעתי
    פייס: ortal_hori
  • ברוכה הבאה לפורום.

גם אני חד הורית, ואני מאוד מבינה אותך.

גם מאיתנו ביקשו ספר לפני המון שנים כשהבן שלי
    היה בן 3 בערך, חשבתי שהפסיקו עם החוצפה הזאת

• הלכת קצת רחוק מדי....

• זה הגיוני, גם אנחנו בתחילת שנה שילמנו 80 ש"ח למתנה לילד (מצעים יפים למיטה).
    אנישם משלמים כי כמו שכתבת, אין ברירה.
    למי יש כוח להתחיל להתווכח על מחיר המתנה?

אבל אם את מרגישה ש50 ש"ח זה יותר מדי, ולמען האמת זה באמת הרבה
    תקני ספר אחר
  • תודה רבה.

• ברוכה הבאה לפורום ולגבי המתנה כפי שייעצו לך כולם ומזל טוב לבנך
  • הי
    מזל טוב והמון נחת
    שהגננת תקפוץ לך תקני מה שבא לך ותגידי שהספר שהיא רוצה אזל בחניות
  • ברוכה הבאה

• בייבי בום - אני באמת מקווה שצוות של גן לא יתייחס לא יפה לילד בגלל שלאמא קשה לקנות מתנה לגן!
    ומעבר לזה - יש כאלה ש-25 ש"ח שנזרקים לפח (וכן, מתנה לגן לו משלמים הרבה מאוד כסף כל חודש!) זו זריקת כסף לפח!
    אני מצטערת, אני לא מזלזלת בצוותי הגנים ומקווה בכל ליבי שהם לא עושים רע לילדים וגם לא מזלזלת בצי שטוען שקשה לו להוציא 60 ש"ח על כלום.
    בימים עברו כשמימנתי לבד שכ"ד ושכ"ל ובאמת לא היה לי שקל מעבר לזה היתה לי איזו דודה שתמיד התלוננה שאין לה כסף אבל הוציאה 800 ש"ח על חולצה או נסעה לחו"ל וכד' ולא הצליחה להבין שכשאני אומרת שאין לי כרגע כסף = באמת אין! לא 100 ש"ח, לא 50 ש"ח וגם לא 5 ש"ח. אין=אין!
    לכן זה קצת רגיש לי....
  • תראי,
    במקרה שלאמא באמת אין טיפת כסף, והמצב בבית קשה כלכלית ברמה שתיארת, אני מסכימה איתך.
    אבל אז במקרה כזה גם אין סיבה שהגננת תכעס- שיחה קצרה איתה תפתור הכל, אין צורך להגיד לה "לא היה בסטימצקי", או להתלונן על כך שהיא דורשת יותר מדי. מספיק לספר שאין.
    מה שכתבתי נוגע למקרים אחרים, בהם יש כסף, אבל בכל זאת הכל יקר מסביב וההרגשה היא שמוציאים מאיתנו עוד ועוד (בעצם, כמו אצל רובנו...)
    במקרים כאלה עדיף לשלם עוד כמה שקלים, ולמנוע כעס מיותר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה