חלמתי עליה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בפעם הראשונה בארבעת החודשים מאז שנולדה חלמתי על ארבל. אני לא ממש זוכרת מה היה, זוכרת את הפנים היפות שלה ואת זה שהיא איתי בבית.
    אני זוכרת שהיה לנו ספק בנוגע לאם היא נשארה פגועה או שהיא יצאה מכל הסיפור בריאה לחלוטין. ולא היה לי אכפת. כל מה שעניין אותי זה שהיא איתי.

וואו. כמה אני מתגעגעת אליה. זה פשוט לא יתואר. רוב הזמן אני בסדר אבל לפעמים אני מרגישה שאני עומדת להתפוצץ.

כואב לי. וחסר לי. יש לי חור בחיים שגם אם אני ממשיכה לתפקד רגיל החור הזה לעולם לא יסגר. ומדי פעם אני גולשת לתוכו ופשוט מתגעגעת.

אני לא מצפה לתגובות כי אני יודעת שאין דבר שלא אמרתן. אני אוהבת אתכן ופשוט חשתי בצורך לשפוך. תודה שאתן כאן.
30 תגובות
עמוד 1

• מקווה שיהיה לך בקרוב תינוק בריא שיוכל למלא ,אפילו אם רק קצת, את החור שיש לך בלב

• אני שולחת לך מלא מלא מלא מלא מלא

• [/url
  • אוי מתוקה שלי איך ריגשת אותי על הבוקר ממש בא לי לבכות

• תודה מתוקות שלי...תודה.

אני כל כך אוהבת אותה ומתגעגעת. אני כבר לא יודעת איך לשחרר.
  • אוהבת אותך

• אני לא יודעת במה מדובר אבל מנחשת ולצערי באמת אין לי מילים רק להגיד לך שאני שולחת לך מלא חיבוקים וחיזוקים ובע"ה שתזכי בקרוב לפרי בטן בריא ושלם.

אמן

• קודם כל ממי את צריכה להדליק נר נשמה
    דבר שני את צודקת הרבה אין מה לומר אז אשלח לך מיליון חיבוקים ומקווה שבקרוב בקרוב יהיה טוב

• תודה לכולכן... באמת.

אני יודעת שאין מה להגיד זה משהו שאני פשוט צריכה ללמוד לחיות איתו.

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • היי סמיילי,
    יעבור לך, באמת באמת שיעבור לך הקושי, כשב"ה תחבקי תינוק חדש....אמן בקרוב!!!
  • אוהבת אותך יקרתי שולחת לך המון

• אוהבת אותך.
    פשוט אוהבת אותך.
    את מדהימה.

• תרגישי חופשי יפה שלנו

• תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • גם אותי צימררת

• [center]
  • יפות שלי, איזה מזל שיש לי אתכן!!!
  • באמת שאין לי מה להגיד...

ואני לא מכירה את ההרגשה...

שולחת לך המוווןןןן
  • מאמי..
    אין לי הרבה מה להגיד... מה שבטוח זה שחלומות זה הדרך של המוח שלנו לעבד דברים....
    מה שבטוח את אמא..והיא אומרת לך מלמעלה שהכל בסדר! ובעזרת השם הריון קל תקין עגול ארוך ומשעמם את עוד תתחנני לקישטא בשבוע 42
    אוהבת אותך ותמיד פה בשבילך לדבר על הכל!!!

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני לא יודעת במה מדובר אבל שולחת לך אינספור

• הלוואי ובקרוב תתבשרי על היריון שימשיך לפחות 38 שבועות ויביא איתו ילד שימלא לפחות חלק מהחלל שהשאירה ביתך ז"ל...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה