מתכונים לקטנטנים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    חיפשתי ולא מצאתי נושא כזה...
    מה דעתכן לשתף במתכונים של מאכלים שאתן מכינות לקטנטנים שלכן?
    נכון שבאינטרנט יש לא מעט מתכונים אבל עדיין אני לא מצליחה למצוא גיוון מספק... הקטנה שלי בת 7 וחצי חודשים, עברנו את שלב הטעימות, טעמנו כמעט כל מה שאפשר לטעום עד גיל זה ועכשיו כבר מתחילים להגמר לי הרעיונות...
    מה עוד אפשר להכין מלבד דייסות, מחיות ומרקים לתינוקת בת 7 חודשים?
    ואם במחיות עסקינן תשתפו איך אתן מגוונות מבחינת הטעמים גם בעניין הזה...

תודה מראש,
    יוליה אובדת העצות
6 תגובות
עמוד 1
  • ווואו יש לי כל כך הרבההההה...

קציצות עם תפוחי אדמה...
    מרק אפונה
    כבד קצוץ
    קציצות עם מארטישוק
    פלפל ממולא

תגידי איזה מתכון ואני יתן לך....שי-אל בת 7 חודש ואוכלת את כל זה 5555555555 והיא ממש אוהבת

• טוב את עושה קציצות רגילות...
    בשר טחון,בצל מגורד ופרטוזיליה קצוצה....

לרוטב את חותכת תפוח אדמה מרתיחה כשזה רך את מוסיפה למים את הקציצות...שמה טיפה כורכום וטיפה פפריקה ומבשלת עד שהקציצות מוכנות...
    מועכת את הקציצות ואת התפוחי אדמה ביחד....ונותנת... בגלל התפוח האדמה הטעם של הקציצה שונה בגלל זה תינוקות מאד אוהבים

• לילוש חייבת לציין כל הכבוד לך
    אין מצב שאני רואה את נועם בעוד חודש אוכלת את הדברים האלה

• יש באתר של מטרנה מתכונים של הורים לכל מיני מאכלים לתינוקות

יש שם מבחר ענק ומחולק לפי נושאים, עיקריות, ראשונות, קינוחים וכו'...

מומלץ במיוחד... אני הדפסתי כבר מזמן כדי שיהיה לי לעתיד... (למרות שבינתיים אפילו טעימות היא לא אוכלת...חחחח)

• לילוש - תודה רבה, ננסה לשלב את הקציצות עם תפו"א, מקווה שגברת תאהב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה