היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יודעת מה לעשות המתיחות בגלל התרחבות הבטן עושות לי שמות בעור הבטן!! זה מרגד פחדדדד ואני לאמפסיקה לגרד יחד עם זאת נהיה לי קוים אדומים מתחתית הבטן עד מעל התבור בצבע אדוםםםם וזה ממש התחיל להיות מכוער וכואב וגם בולט הרופא אמרה לי לשים כל קרם שומני וזה יעזור אלב לפעמים הקרם רק שורף יותר והסריטות נהיות יותר חזקות...
מישהי יודעת איך מטפלים? האם אחרי לידה זה נעלם?
יום מדהים לכולכן!!
כולנו הילדים של אבא בשמים
7 תגובות
עמוד 1
ניסית אולי קרם חמאת שיאה?
שמעתי מכמה בנות שזה ממש עזר להן..
עדיין אין לי יותר מידי סימנים, אבל אני משתדלת כל הזמן למרוח
לא, לא נסיתי איפה קונים?
מצויין שאת כבר עכשיו מורחת. ככה לא יהיה לך מה שנהיה לי! פשוט מזעזע!!!
הממ.. אני מורחת חמאת גוף של חברה שנקראת שרונס ספא.. אני ממש ממש ממש מרוצה מהמוצרים שלהם.. לא יודעת לגבי המחירים כי אמא של בעלי מביאה לי מידי פעם כל מיני הפתעות שלהם
השאלה אם זה מונע את המתיחות או גם מטפל בסימנים שכבר קיימים... חבל שלא ידעתי טרום הגירודים והמיחות להתחיל למרוח אוףףף אני מקווה שלא ישארו לי כל הסימנים האלו לנצח!
אל תדאגי, לנצח הם בטח לא ישארו!
למרוח מעכשיו בטח לא יזיק- הגירודים, לפחות בחלקם, נגרמים עקב יובש של העור וקרם ממש מקל על זה
מה גם שאומרים שאחרי הלידה גם הסימנים הכי מפחידים דוהים ואף נעלמים.
אני ממליצה להתחיל למרוח מעכשיו, לפחות שלא יחמיר ולהקל על הגירודים
טובבבב אם את אומרת... אנ רק מקווה שזה לא יהיה עסק יקר מדיי שאין לו תוצאות :( אבל תודה תודה על העידודים והעיצה! :)