על ההריון שלייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נשואה לבן דוד שלי נכנסנו להריון וברצוני לדעת מה הסיכוי שהילדים יוצאים פגים?
9 תגובות
עמוד 1
  • במשפחה של בעלי יש גם בני דודים שנשואים ולא יצא להם ילד פג...
    חוץ מאח שלו- אבל הוא לא נשוי לבת דוד/ה

• היי, אני הייתי ממליצה לפנות לייעוץ גנטי ולעבור את הבדיקות שהם ממליצים עליהן.

• היי
    מזל טוב..
    ולמה פג? לא נראה לי שזה קשור
    את חייבת לעבור את כל הבדיקות, להגיד לרופא שלך שיש לכם קשר משפחתי..

בת דודי שך בעלי נשואה לבן דוד שלה וטפו טפו יש ילדים בריאים.
    והיא ילדה בשבוע 42

• תודה לךךך

• אני לא חושבת שיש קשר
    אבל מאד חשוב ללכת לייעוץ גנטי.

• אני ממליצה לך לפנות ליעוץ גנטי
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • סבתא וסבתא שלי בני דודים ובלי עין הרע כל הילדים שלהם בריאים ומדהימים

• אני דווקא כן יכולה להבין את הקשר....כי כיול להיות שיש אי תיאום גנטי כלשהוא ואז ההתפחות היא איטית יותר....ביחס לילד עצמו...את שאר הנתונים צריכך לבדוק בבדיקות גנטיות.ד.א אצל החרדים דתייים עושים את כול הבדיקות(מה שלא עושים דרך הבדיקות שקופ"ח מציעה)לבדיקות גנטיות....במכון שנקרא "דור ישרים" (כן,כן בטח חלק מכם מתפלאות מה החרדים עושים כאלו בדיקות????אז כן הם עושים עוד לפני הנישואים כדי לבדוק אם יש נשאות לגן מסוים וחוסכים הרבה בעיות בהמשך והבדיקות שם הרבה יותר מקיפות מהבדיקות שכול רופא קופ"ח/פרטי מציע...וכול זה ע"י לקיחת דם אחת)ידוע שאצל האשכנזים הבעיות הם רבות יותר בנישואי משפחה אך כמובן שצריך לבדוק גם אצל בני עדות המזרח.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה