-
ניסית נוק?
-
לא.. לא זוכרת שניסיתי נוק..
אבל מוצצים עולים לא מעט כסף ובסוף אני אפתח חנות...
-
עכשיו הסתכלתי תמונות וראיתי שגם לנוק יש פלסטיק גדול
-
ממי מתמונות של אמילי
היא לא שונה מנועם וזה יהיה לה טוב - המוצץ של נוק למעלה הוא לא רחב כמו מאמ וחבריו
-
אם לא ננסה לא נדע...
פעם הבאה שאבקר בקניון אקנה נוק..
יש לך שיטה להרגיל אותה לקחת מוצץ? כי היא רק צורחת כשאני נותנת לה אותו...
-
האמת היא שאין לי
שתיהן עשו בעיות עם כל מוצץ - ורק נוק עזר
-
מבחינת סוג המוצץ, אנחנו התחלנו עם nuk והם באמת מומלצים יותר מavent, בavent באמת יש קטע שהם מסתירים כמעט את הנחיריים...
אנחנו אישית אחרי תקופה מסוימת של שימוש בnuk עברנו לmam, לאלה שפתוחים מסביב לשפתיים -
מבחינת להרגיל למוצץ ניסינו את השיטה עליה המליצה לנו אחות בטיפת חלב - בזמן הפעילות של הילדה, כשהיא במצברוח טוב, לתת לה את המוצץ לכמה דקות...
ככה במשך כמה ימים, האחות אמרה שיכול לקחת שבועיים עד שהיא תתרגל למוצץ אבל אריאנה התרגלה תוך שבוע...
הבעיה עכשיו היא אחרת - אם המוצץ נופל בלילה...
-
מאמי כשגיא נולד, עוד בבי"ח, היה לו נוק, אז אין מצב שהוא יכסה לה את הנחיריים, גיא היה פצפון, והמוצץ אמנם היה ענק ,אבל לא כיסה לו את הנחיריים.תנסי, לשלוח לך תמונה בפרטי של המוצץ?
-
תודה בננות...
ראיתי תמונה של הנוק, חיפשתי באינטרנט...
אני אנסה לקנות אותו..
-
האמת שלי יש מאם ואנחנו אוהבים את הצורה הזו שלא מכסה את הנחריים וגם יש פתחים לאויר....
בהתחלה היא ממש לא רצתה אבל אני ממש התעקשתי וכל הזמן ניסיתי לתת... בוכה או לא בוכה...
עכשיו היא לוקחת בכיף וממש אוהבת אותו...
בהצלחה
-
אצלי הם הסתדרו טוב מאוד עם האוונט מהגע שנולדו והם משתמשים במוצץ רק שהם עייפים- או עצבניים.
המוצצים ממש לא מסתירים להם את הנחריים ולא גרמו להם לאנטי, כך שלא היה צורך לנסות אחרים....בעצם ניסיתי של שילב בגלל שיצאו במבצע- אבל שנייהם סרבו למוצצים האלו.
מקווה שתמצאי פיתרון- בהצלחה!