סקר לידה שנייה ומעלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל הבנות שילדו מספר פעמים או לכל הבנות שיש להן חברות/אחיות שילדו מספר פעמים:

- האם ההיריון זהה?
    - האם זה נכון שהלידות הופכות להיות קלות יותר עם הזמן? או שזה מיתוס?
    - האם ילדתן בשבוע זהה?
    - כמה ק"ג העלתן בהיריונות?
    - האם עוצמת ההתרגשות וההתאהבות בילד השני/שלישי/והלאה זהה להתאהבות המהירה בילד הראשון?
    - החיים הופכים להיות קשים יותר או שאין הבדל בין ילד אחד לכמה ילדים?
16 תגובות
עמוד 1
  • סקר מקסים

• אני עוד לא ילדתי פעם שניה אבל אני יענה מניסיון של אחיות שלי
    - האם ההיריון זהה?
    לא חייב שהוא זהה אצל אחותי כל הריון היה שונה
    והיא עברה כמה הריונות.

- האם ילדתן בשבוע זהה?
    ממש לא.

- האם עוצמת ההתרגשות וההתאהבות בילד השני/שלישי/והלאה זהה להתאהבות המהירה בילד הראשון?
    מתאהבים הרבה יותר מהר בילדים הבאים.

יש הבדל עצום בין ילד אחד לשניים ומעלה מכל הבחינות

• להן תשובותיי-
    * כל היריון אחר וייחודי, אמנם יש מאפיינים דומים- אך עדיין לא משתווים לאחרים.
    * הלידה הראשונה ארכה 12 שעות והשנייה 10 וחצי שעות ובשתיהן היה זירוז.
    * לידה ראשונה- שבוע 40 פלוס שתיים ולידה שנייה 39 פלוס שתיים. אשמח את השלישית ללדת בשבוע 38 פלוס שתיים.
    * העלתי 20 קילו בכל היריון. כרגע אני מסיימת שליש שני של ההיריון עם עלייה של קרוב לשמונה קג'- בהיריונות הקודמים העלייה המשמעותית יותר(יחסית) החלה בשליש השלישי להיריון.
    בשתי הלידות השניות הראשונות היו הלם- אבל ברגע שראיתי את הדבר המקסים שיצרתי עם בעלי- התמלאתי באהבה שהולכת ומתעצמת ככל שעוברים הימים.
    החיים הופכים ללא ספק למאתגרים יותר, ישפחות זמן פנאי- אז זה מתגמדמול כל מה שהילדים מעניקים לחיים ואיך שהם ממלאים אותם בהמון טוב ויופי!

• האם ההיריון זהה? ממש לא זהים כול אחד יחודי בעצמו- האם זה נכון שהלידות הופכות להיות קלות יותר עם הזמן? או שזה מיתוס?לפי דעתי לומדים לקראת מה את הולכת והצפיה גדולה יותר ולכן הלידה זורמת יותר וכן גם הטבע עושה את שלו הגוף מורגל במיוחד לידות בהפרשים קטנים יותר.- האם ילדתן בשבוע זהה?לא- כמה ק"ג העלתן בהיריונות?ראשון - 22 קילו שני - 8 קילו שלישי - 4 קילו , לומדים שהמשקל לא יורד מהר ומשתדלים לא לעלות הרבה במיוחד שנשארים עם עודף מהפעמים הקודמות - הצילווווווווווו- האם עוצמת ההתרגשות וההתאהבות בילד השני/שלישי/והלאה זהה להתאהבות המהירה בילד הראשון?כול ילד והלב מתמלא מחדש למרות שאת לא מאמינה שיש מקום בלב לעוד אחד הלב גדל ומתעצם מכול ילד מחדש.
    - החיים הופכים להיות קשים יותר או שאין הבדל בין ילד אחד לכמה ילדים?ילד ראשון שואב ממך את כול הכוחות ו"הופך" את כול עולמך לעומת זאת ילדים נוספים מתברגים למשפחה ואם כול התוספת החיים נעשים "קלים" יותר כי כבר קיימת השעגרה חיים עם התנהלות עם ילדים ולכן זורמת נכון יותר והילדים מעסיקים אחד את השני.

• האם ההיריון זהה? שום הריון לא זהה לקודמו...פחות או יותר היה לי אותו הדבר בחילות בהריון השני היו לי רק יומיים

- האם זה נכון שהלידות הופכות להיות קלות יותר עם הזמן? או שזה מיתוס? 2 הלידות היו קלות דווקא בהריון השני הלידה ארכה 25 דק' ובראשו 15 דק'
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • עוד לא יכולה להשתתף בסקר אבל רציתי לשלוח לך חיבוק ותראי כמה אנחנו קרובות בהריון!!!
    יש לי צרבתתתתתתתתתתתתתתתת

[center]
  • חחח אוי ורה הרסת אותי
  • איזה סקר מעניין
  • עם הבנות ההריונות היו זהים ושל אורי היה שונה.
    ילדתי את כולם בול בשבוע 41. ממש באותו יום.
    אצלי הלידה השלישית הייתה הכי קלה, בלי התערבות, בלי זירוז בלי תפרים.
    העלתי 14 בראשונה, 30 בשניה ו- 25 בשלישית.

מבחינתי המשבר היה בין אלה (הראשונה) לאורי (השני)
    היו לי הרבה יסורי מצפון, הרבה פחדים למי אני אתייחס ואיך וכמה ולמה.
    פחדתי שאני לא אוהב את אורי אותו דבר כמו אלה.
    כשאדר נולדה היה לי פי מיליון יותר קל.
    כבר ידעתי שיש לי מקום בלב לכולם, ושאהבה לעוד ילד לא באה על חשבון ילד אחר אלא בנוסף.

יש הבדל בין ילד אחד לשניים בעיניי. בין שניים לשלושה- ממש לא.
    ההבדל הוא שפתאום שני ילדים זו ממש משפחה.
    יש שני לוז"ים שצריך להתחשב בהם, השכבות מקלחות וכו'.
    ילד שלישי נכנס לקלחת. אין לו ברירה.

[

[
    [
  • ההריונות לא היו זהים. ההריון הראשון היה הכי קל אני חושבת. בשניים האחרים היה לי כבדדדדדדד בסוף. מה גם שיש לך ילד/שניים בבית תוך כדי ההריון ככה שזה יותר קשה.
    הלידות שלי הן מאוד דומות אחת לשניה. ומפעם לפעם יותר מהיר ויותר קל.
    לידה ראשונה 39+4
    לידה שניה 40+1
    לידה שלישית 38+2
    העליתי בכולם בערך 8-9 ק"ג.
    בשחר לקח לי זמן. היה לי קצת בייביבלוז. בטל ואיתן התאהבתי מהרגע הראשון
  • -האם ההיריון זהה?
    לא. אבל בהריון הראשון היתי סטודנטית והלכתי לשחות 3 פעמים בשבוע והיה לי זמן להתפנק. בהריון השני עבדתי משרה מלאה.

- לא יודעת לידה ראשונה קיסרי. לידה שנייה רגילה טבעית

- האם ילדתן בשבוע זהה?
    אפשר לומר, אוריקי בול בשבוע 40 אמילי 39+4

הריון ראשון 9 הריון שני 18

אצלי היה שונה. לאוריקי לקח לי זמן להתרגל ועם אמילי זה היה מיידי ועוצמתי. אני לא יודעת להצביע למה, אולי כי אורי היה קיסרי והיא טבעית?!.

ממש לא. אני נהנית מכל שנייה במיוחד כשהם משחקים יחד. יש שינויי לוגיסטי (את מי להוציא קודם מי להלביש ומתי וכו אבל בגדול לא רואה הבדל גדול מדיי.
    אחלה סקר
    [

• אצלי ההריונות היו די דומים
    בחילות והקאות בהתחלה, שרירים ברגליים שנתפסים וארוך כמו הגלות

את נועה ילדתי ב42 את גיא ב40 בקסירי קבוע בלי צרים

בנועה עליתי איזה 15-16 קילו בגיא רק 10

גם אני חששתי שלא אוכל לאהוב את הילד הבא אבל זה אחת מהיצירות הכי גדולות בעולם, כאילו הלב מתרחב... אוהבים באותם עוצמות ואצלי אפילו התחברתי יותר מהר כי בנועה הייתי בשוק בהתחלה

החודשיים הראשונים קיים אחכ-
    ת-ע-נ-ו-ג
    בגדול יש הבדל זה כבר משפחה, יש לילדים אינטרקציה מדהימה, שולחן שישי לא אצל ההורים, נראה פתאום מלא. פשוט כיף באמת!

אין על ילדים בעולם האושר האמיתי בעולם הזה!!!!

אם הייתי יכולה מבחינה פיזית (אני יולדת בניתוחים) הייתי מביאה לפחות 6!

• אסתריקה אחלה סקר

[/url
  • האם ההיריון זהה?

הריון שני יותר קל

אצלי כן

- האם ילדתן בשבוע זהה?
    לא הריון ראשון שבוע 40+1 הריון שני שבוע 38 אבל הם פקעו לי מים וזרזו כי התינוקת היה גדולה והייתי חייבת ללדת

ראשון 25
    שני 14
    כן

בהתחלה כן אבל אחר כך לא מרגישים הרבה הבדל
    []
  • אוי , אני מתכוונת לעשות דוקטורת בנושא
  • באמת אחלה סקר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה