מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ריקי משתעלת שיעולים שקצת מלחיצים אותי אבל היא כל הזמן רגועה ובלי חם ומחייכת ומשחקת כרגיל חוץ משיעולים שתופסים אותה מידי פעם.וגם מירי התחילה להשתעל קצת.
    אבל הן רגועות ומתנהגות רגיל.
    מה לעשות לקחת אותן לרופא?
    כי נורא מפחיד אותי ללכת איתן לרופא הכל מלא חייקים ווירוסים

9 תגובות
עמוד 1
  • אולי צריך אנהלציה.... אם השיעולים מתמשכים אמליץ לקחת אותן לרופא. רפואה שלמה!

• לדעתי תקחי לרופא
    תלכי ממש מוקדם בבוקר כשאין עוד הרבה אנשים זה מה שאני עשיתי
    כתאיר הייתה חולה
    רפואה שלמה

• עדיף לקחת לרופא או להביא סירופ נגד שיעול. לאריאלי בגיל 7 חודשים היה נזלת שהפכה לליחה שהפכו לשיעולים טורדניים... רק סירופ פתר את זה
  • בגלל שהיא בלי חם אני חושבת שאני לא יקח אותה בינתים לרופא.
    אמא שלי מרה לי לחמם קצת שמן זית ולשים עם צמר גפן על החזה. היא אומרת שזה מאוד מקל על השיעול. ננסה ונקווה שב"ה זה יעזור

• אין על תרופות סבתא

• אינלציה מאמי, ובגדים חמים
    אם את רואה שזה ממשיך לדעתי תקחי לרופא

הכי חשוב שתרגישו טוב!!!

• נחכה עוד קצת וניראה מה קורה מקוה שיהיה בסדר.
    ממש לא בא לי לקחת אותן לרופא.

• אני הייתי לוקחת לרופא
    החלמה מהירה

• מה הרופא יעשה? יתן סטורואידים? בכל שיעול ממולץ לשים בחדר בזמן השינה אדים קרים, זה פותח את דרכי הנשימה. אם זה שיעול של ליחה (לא שיעול יבש), אז תרופת סבתא נהדרת: לקחת גרגירי פשתן (לקנות בחנות טבע) ולהשרות במים במשך לילה(בערך כוס גרגירים על ליטר מים רותחים) ולתת לשתות או להכין עם זה מטרנה כמובן לאחר סינון המים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה